gali buti, leidzia per kazkur, reikes kada patyrinet, bet argi gaila man to tepalo nemanau kad kazkas blogai jei leidzia, nebent ziauriai prades leist tada darysim kazka, sake kazkokias gumeles reik pakeist ar tarpines.
Nu va agituoji kad nemoketum brangiau uz auto nesvarbu, kokie privalumai ish to ishplauktu, paemei bene uz zemiausia imanoma rinkos kaina ir ka turi? - A8 LPG veliuro salonu, pilnu vezimu senatviniu ligu, ishbelsta vaziuokle ir varikliu per visus galus leidzianciu tepala ir ji ryjanciu, kaip senas gazikas, ir dar 4 begiu automatas kai visos aplinkui A8 net ir 3.7 yra 5 begiu, kas tiesiogiai pasisako netik dinamikoje bet ir ekonomishkume na bet jei sutaupyti pinigai teikia dziaugsmo, tai kodelgi ne ?!?
matau kazkoki priesiskuma man, o gal cia pavydas as nezinau
Pradekim su kuom sutinku, veliuras jo cia nesamone didziausia ant a8 ir geda man uz ji
o dabar baikim kitais dalykais, del kuriu tu nusisnekejai.
1. pavaru deze 4 pavaru, iki pat 99 metu ejo 4 laipsniu pavaru deze, taigi gali eiti isimaudyt savo masinoj atrabotkej uz toki kvaila pasakyma.
2.LPG, a8 ieskojau tik su lpg, kitokios tikrai netureciau, turiu dar kur pinigus det
3. vaziuokle tikrinau servise pries pirkdamas, viskas idealiai.(dabar tik kazkas bilda)
4. variklis apsitepalaves, bet patikek tas senas griozdiskas lpg maitinamas variklis tavo v8 krautu i krame tolka tak vaziavau ne su viena a8, ir zinau kaip jos vaziuoja ir zinau kaip mano vaziuoja
taigi nereikia lele, nei mates tu mano masinos nei vziaves su ja o lieji cia didziausia pykti.
Ash prieshishkuma?? ash jauciu tau begaline simpatija ir esu tavo gerbėjas, lygiai del tu paciu priezasciu kaip ir visi autobanginiai
del tavo ishskirtinio supratimo apie mashinas ir apskritai apie daug ka, bet rashant praeita posta netame esme buvo ir niekur savp prieshishkumo nereiskiau, tad pagarbos siek tiek, ash su tavim vienam lauke neshikau, kad galetum taip kalbeti.
O del begiu skaiciaus patarciau dar atidziau pasidometi ne ish nuogirdu.... pasauli matuoji tik remdamasis savo paties mashina, visai, kaip ir savo ceshkykes atveju - totalus pasaulio centras ir isivaizdavimas, kad visi, tame tarpe ir ash tau jos pavydi.......