Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1790349 kartus)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
as neturejau taves omenij, o tik tuos, kurie prisikabineja ir lenda visai ne i savo reikalus... Bei nesuprantu, kdl save cia priskyrei ?? :) Tikriausiai visi pastebi, kad tavo padetis tikriausiai visai kitokia...  :V

kur tu matei, kas buvo is "nestatytu" ?? Tikrai pries isigijant ju bukle tikrai nebuvo geresne... O pardavinejau, nes svajojau apie 4,2 ir komplektacija padoresne :) , bet nepasitaikydavo kazhkaip jokiu variantu Lt skelbimuose... Pagaliau as laimingas, bet dbr kitos bedos  :E

savimeile - khhhhmmm... Nu ne... Neaaiskinsiu lb, nes megstu lb daug teksto prirasyt pasiaiskinimuose :)

O ir zinok, ne taip jau daug tu V8 turejes...
Pirma - sudauziau. Antra skubiai nupirkau iskart, nes reikejo masinos darbe (kuras valdyshkas, tai kdl tuo nepasinaudot :) ). Paskui mane pazistamas uzparino (nu lb patiko salonas ir norejau duju). Ta masina konfiskavo - DFJ257... - tas zmogus is kurio konfiskavo pilnai atsiskaite su manim (kaip galejo)... - atidave man savo 4.2, bet ji buvo musta i gala, man tokie darbai buvo per sudetingi (nes ir be to buvo ka tvarkyt joje), tai prastumiau, kad nestovetu... Toliau isigijau ta 6-ia begia... - tikrai nenorejau apgaut Gedzio + jis sake, kad jis zino apie jos tech stovi, nu bet ir as likau nustebintas, kai jis man papasakojo/parode kai kuriuos dalykus, po pilno isardymo...
Po paskutines V8 pardavimo sveikas protas patardavo ne pirkt V8  - nu, tai kaip liga :)  Tik del idomumo buvau nusprendes apziuret  :-] Kad jos neturet - specialiai dar nemazai atsarginiu detaliu buvau isdalines :) Man beveik kiekviena diena draugai ir brolis sako: "kam tau ta seniena"  :)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 15, 12:57:35 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
Bedos visada buvo ir bus, jos vercia zmones stengtis ir judeti i prieki, be to dauguma bedu ivyksta del klaidu padarytu paciu zmoniu ;)

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
Tokie vat jus V8 ir turetojai ...  :-]
Pastatet i garaza, su kledarais vazinejat ir dar pamokslaujat, kaip reikia ja ekspluatot :D
Kaip man juokinga. Kam jums tada ta V8, kad savo savimeile patenkint ??  :-]
Visi skirtingai supranta V8 turejimo tiksla, tik beveik visi sutaria vienu atveju kad ju nereikia dauzyti ar kitaip niokioti, o tu buten savo savimeile tuom ir bandai patenkinti. Ir kaip nustosi granatas po 50Lt kisti V8 ir aiskinti kaip viskas tinka o poto kazkas kazkodel isdure galesi aiskinti apie kazkokius turejimus ir kledaru vazinejimus. Nos pas dauguma tie kledarai 2000+ gamybos metu ir pan. nors kaip kas supranta kledara.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
Nieko blogo granatoj uz ~50 lt nematau, prades trasket - idesiu kita... - kokios problemos ?? "...nustosi pirkti" - jei nelaikis, tai sekanti karta rinksiuos brangesne. Ka as kaltas, kad tik idejes, pardaviau masina ?? :) Bei tai kainos su "VIP" nuolaidom is pazistamu... Ceshkes su tokiom vazineja, o V8 negali ?? :)
As neprisipazinsiu, kad tai savimeile.  ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 15, 13:35:29 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
... Ceshkes su tokiom vazineja, o V8 negali ?? :)
Vat dabar paaiškink šitą posakį V8 neturetojau, bet myletojau, čia ceške geresne mašina skaitosi ar kaip?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
... o man idomu del idomumo, kas ten per granatos gamintojas, kaip dezute jos pagaminta, kas ir kaip ant jos uzrasyta, kas dar toje dezuteje be granatos buvo ? kaina p.x.

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Bet visgi malonu matyti kaip požiūris daugumos subrendo kad dėl kasdienes ir išeigines mašinos supratimo :G :G :G visos gražiai stovi garažuose nejudinamos :D :D :D :D juodą darbą atlieka  2000+ metų gamybos mažalitražiai "kledarai" :D
Gal ir Renatui kadanors daeis :D

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
... o man idomu del idomumo, kas ten per granatos gamintojas, kaip dezute jos pagaminta, kas ir kaip ant jos uzrasyta, kas dar toje dezuteje be granatos buvo ? kaina p.x.

Gamintojas - nzn, neisidemejau. Lb daug tu gamintoju :) Pilnas komplektas...

P.S. As ne Renatas, Grisha...

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
cia ir taip aisku, kad masinos tvarkinguma daugelis supranta skirtingai, man tik juoka kelia kai sako, kad labai gera bukle. Tik jei pradetum isrinkinet ir ziuret kas kaip, tada tas savininkas be zodziu stovetu. Tas pats su mano masina, rida zinoma, ji maza, bedu kazkokiu ner, kitas vazinetu ir sakytu kad viskas tvarkoj. Kai as davedineju taip, kad neliktu prie ko prisiknist, ir dar ilgam eliminuoti gedimus, kurie gali pasipilti ateityje nuo senumo, tai ta darant pamatai, kad kazkas gali but geriau tik isrinkes, kad tas ar anas gali but geresnio stovio idetas, ir be abejo ideta neprasta detale. Seniai paskaitau V8 skilti, ir kai kuriu rasanciu poziuris i masina yra apverktinas.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Bet visgi malonu matyti kaip požiūris daugumos subrendo kad dėl kasdienes ir išeigines mašinos supratimo :G :G :G visos gražiai stovi garažuose nejudinamos :D :D :D :D juodą darbą atlieka  2000+ metų gamybos mažalitražiai "kledarai" :D
nesubrendau ir tikiuosi nesubresiu  (be) ir labai tikiuosi kad tie ale 'kledariukai' isliks reikalingi tik tam periodui, kol 'PAGRINDINIS KLEDARAS' remontuojamas\perdarinejamas, ir kai tai atlikta, nebegali ne minties but apie tai kad idealiai tvarkinga masina naudoti TIK savaitgaliais, nes tai ne pro kur neatpirks ideto idirbio... aplamai tada nafik viska  :D

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Bet visgi malonu matyti kaip požiūris daugumos subrendo kad dėl kasdienes ir išeigines mašinos supratimo :G :G :G visos gražiai stovi garažuose nejudinamos :D :D :D :D juodą darbą atlieka  2000+ metų gamybos mažalitražiai "kledarai" :D
nesubrendau ir tikiuosi nesubresiu  (be) ir labai tikiuosi kad tie ale 'kledariukai' isliks reikalingi tik tam periodui, kol 'PAGRINDINIS KLEDARAS' remontuojamas\perdarinejamas, ir kai tai atlikta, nebegali ne minties but apie tai kad idealiai tvarkinga masina naudoti TIK savaitgaliais, nes tai ne pro kur neatpirks ideto idirbio... aplamai tada nafik viska  :D
Na bet kai i dieną prireikia po 100km prasukti ir daugiau su mašina kuri ryja 20 litrų, manau, kad greit pakeistum nuomonę, nebent aišku pajamos atitinkamos, bet čia jau aišku ne mano reikalas (-) Man tai visada bus žaisliukas, kurį progai pasitaikius galėsiu ištraukti pasismaginti, žmonems parodyti, o kasdienai yra kitų daug labiau tam tinkamų 'modelių' kuriems pvz stuktelejus kur nors ar tau kasnors, neteks medžioti per ebay ir visą Europą brangių retų plasmasiukų, faros stiklų, kurie jau negaminami ar juodų stopų ff ir joks draudimas negalės paskaičiuoti ir atlyginti tokios moralines traumos :D

Neprisijungęs MODE***

• Įrašai: 2888
    • Žiūrėti profilį
Na bet kai i dieną prireikia po 100km prasukti ir daugiau su mašina kuri ryja 20 litrų, manau, kad greit pakeistum nuomonę, nebent aišku pajamos atitinkamos, bet čia jau aišku ne mano reikalas (-) Man tai visada bus žaisliukas, kurį progai pasitaikius galėsiu ištraukti pasismaginti, žmonems parodyti, o kasdienai yra kitų daug labiau tam tinkamų 'modelių' kuriems pvz stuktelejus kur nors ar tau kasnors, neteks medžioti per ebay ir visą Europą brangių retų plasmasiukų, faros stiklų, kurie jau negaminami ar juodų stopų ff ir joks draudimas negalės paskaičiuoti ir atlyginti tokios moralines traumos :D
[/quote]

As kaip vazinejau tai ir 30 litru rijo , o del visu draudimu atlyginimo tame beda manau yra daugeliui senesniu masinu beda kaip ieskai metus kad visa masina turetu originalias dalis kuriu rasti tikrai nera lengva ir tada sau ramiai stovi prie sankryzos ir bumm koks guolis islipi ir prasideda depresija  :[

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
Nu ka, 2 savaites po autoivykio pastovejo laukia - pradejo purtitis ("троить, четверить"), kai toks dregnas oras... ~15km pravaziavau - susitvarke viskas...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
kartais ar nebus tik liambdos pašildymui kajuk

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
kartais ar nebus tik liambdos pašildymui kajuk

nebus, nes senai atjunkta :) Nupirkta buvo su neveikiancia liamda... Iskart "tampimas" jautesi vaziuojant :) Dregme...

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
na mano ne Ve,bet skaitau neblogos bukles,bet dar tiek visko reikia,vaje vaje,o kai sudesiu tai ko noriu,pareis kas nors kita :) uzdaras ratas,taip ir vazineju su "tvarkinga" bet pastovioi tvarkymo busenoi :)

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
Tam pastoviam tvarkymui nutraukti galima butu pastatyti viena kart rimtiems darbams ir tada ramu biski ilgiau bus, bet kadangi visko nepakeisi, o tik suremontuosi tai kas sugede, arba jau i pabaiga, tai po kazkiek laiko vistiek i ta uzburta rata grisi ;) zodziu pasaka be galo, kaip ne kart girdejau: "Neturi bedu? Nusipirk automobili" :-]

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
Tam pastoviam tvarkymui nutraukti galima butu pastatyti viena kart rimtiems darbams ir tada ramu biski ilgiau bus, bet kadangi visko nepakeisi, o tik suremontuosi tai kas sugede, arba jau i pabaiga, tai po kazkiek laiko vistiek i ta uzburta rata grisi ;) zodziu pasaka be galo, kaip ne kart girdejau: "Neturi bedu? Nusipirk automobili" :-]
ne taip pasakiai, ''neturejai bedu? nusipirk V8...'' :D bet esi visu 100% teisus (+) nori dvieju bedu arba dvigubu, nusipirk dvi masinas :-]

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
maniske irgi stovejo stovejo dabar pradejau vazinet plaukioja apsukos ant laisvu ir uzgesta  :V

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
Nu dar rasinejat cia? :) Dar neatsibodo v8 ? :)

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
Si liga negydoma ir ji progresuoja, zinoma visada atsiras simulentu, norinciu pasijausti sia liga (V8) serganciu :P

Neprisijungęs JR

• Įrašai: 581
    • Žiūrėti profilį
Man atrodo MA-URI masažas Gabriel padėjo ..."Jūs būsite išvalyti bangų, pamaitinti šviesos energijų, prisiminę kas Jūs, iš kur ir kodėl….."

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Reiktų jau gal susirūpinti, nes girdėjau, gali baigtis taip
http://www.youtube.com/watch?v=vkG7FGVWsLA

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
ziauru  :D

Neprisijungęs Lucifer