aš nebesuprantu kokiu tikslu aplamai pradėjai apie šitą auto šnekėt ? kažkokį burbulą puti ir tiek ? jei norėtum parduot būt ir nuotraukos, ir VIN'as ir visa kita. O dabar tik pezaliojimai apie mašina, kurios nieks nematys
ar tu čia galvoji kad ją kas nors "tamsiuoju" nupirks ? žodžiu pasižiūrėk ką rašai, nes iki šiol jokios minčių sekos ir logiškumo
Supratau kas nores ko paklaust i e-maila aciu parduoti noriu tik galvojau audi klubo paklausinesiu kiek galima gauti kas ka pasiulis ir t.t bet tiek to.
P.S moderatoriu mandagumas auksciausiam taske.
Tiesiog čia renkasi del V8 pasimaiše žmones, o tu čia atejai su paprasčiausiais perekupiniais tikslais, daug tokių buvo ir niekam užsikalti babkių dar nepavyko tik linksmai apsijuokė kai su ašaromis akyse pardavinejo už pigiau... ne tai kad mašinos rinkos vertė maža, visi kam rimtai reikia šios mašinos, tokią jau turi, bet nevisiem sakasi, kaip perekupam... kai aš ieškojau antros auto, ir buvau pasirenges moketi 3000E ir daugiau, teko tenkintis pusiau lavonu... o po metų kitų atsirado ne vienas ir ne 2 puikus egzemplioriai ir visi atsidūrė šūdinose rankose....