Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1786386 kartus)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Ar brangesnis, ar pigesnis šarnyras, jei tai ne VAG - efektas tas pats, tad kam mokėti daugiau :D :D :D
P.S. pažįstu žmonių kurie prieš 2 sezonus pirktas savo žiemines padangas dar vadina naujomis :-]

Neprisijungęs vienzo3b

• Įrašai: 1750
    • Žiūrėti profilį
sorry, bet visos V8 pradeda "atrodyt" nuo ratų..  jarunda tos naujos gumos ir padažinėtos svirtys ir balkiai; Kaip visada, kraštutinybės negerai  ;)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
Ar brangesnis, ar pigesnis šarnyras, jei tai ne VAG - efektas tas pats, tad kam mokėti daugiau :D :D :D
P.S. pažįstu žmonių kurie prieš 2 sezonus pirktas savo žiemines padangas dar vadina naujomis :-]

Tai, o po kiek VAG eina ?? Nes reik man uzsimastyt apie tai :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Apie šarnyrus mano nuomonė nepakitus ir manau nekis  :P  (tą postą paupdeitinau šiek tiek)
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,10557.msg287244.html#msg287244

Tai, o po kiek VAG eina ?? Nes reik man uzsimastyt apie tai :)
760 lt/vnt :D
daugiau apie tai atsiversk nuorodą

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
 :O :O  :O :O  :O :O  :O :O  :O :O  :O :O  :O :O  :O :O  :O :O  :O :O  :O :O  :O :O  :O :O  :O :O  :O :O  :O :O  :O :O  :O :O

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
nu o kas y ?  :D  ten visas pilnas paruoštas komplektas su sailentais ir įvore                                             :-]

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
da as skersavau ant salenbloku ir ivoriu :D :D :D bet vistiek :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O uz vienea sarnyra maisa pinigu :D :D :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
hahaahah, Willkommen auf Limo-Klasse  :-]

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį

pazystamas savo 3 metu Citroen'a nauju pavadino...sunku buvo nuo juoko susilaikyt

o ar VAG pats gamina vaziuokles dalys ?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
pati šakė lyg ir VAG'o  :V o gumos tai BOGE su OOOO ženklu

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
pakaba "stock", kur su R20... - turejau ta V8 :) , kai pirkau - sharniru ir suvedimo traukiu nebuvo rasta :)
tai nuo šarnyrų ir traukių ir pradėkit, o ne nuo ratų dvidešimtinių.
P.S. beje tavojoje donorinėje mechaninėje jų ir nei vieno gyvo nebuvo
Sharnyrai buvo beveik nauji ir ne pigiausi... Ir granatos buvo pakeistos priekines (nu ne brangiausios)... Tik pora k km buvau pravazeves
... ir tu nori kad visa tai 'bent kažkiek' laikytų ?
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,10557.msg678861.html#msg678861

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
sorry, bet visos V8 pradeda "atrodyt" nuo ratų..  jarunda tos naujos gumos ir padažinėtos svirtys ir balkiai; Kaip visada, kraštutinybės negerai  ;)
Na ir koks ten atrodymas, kai gumos virš žibintų suskilinėjusios, moldingai šleivi, ten įbrežimas, ten įlenkimas, dažai seniai neblizga, negerai yra kai pirmenybe teikiama išvaizdai o realiai su tokia mašina baisu daugiau, 120 pavažiuoti, nes neeina vairo nulaikyti :D

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,10557.msg678861.html#msg678861

buvo ir pigesniu sharnyru :) O traukes antgalis 5lt, nes parduotuve pazistamu... Kitoj parduotuvej tas pacias pigiausias traukes po ~30lt siule :) - cia, kaip pvz...
Geriau ~7 kartus sarnyrus keisiu, nei po 760lt mokesiu :D . Siule ir pigesnius sharnyrus... Ir pirkti sharnyrai gan kokybishkai atrode...

Tai manau, kad bent kiek turetu laikyt ir tikrai ne tiek, kiek esu pravazeves... + saulyciu nepiesiau su ja ant asfalto, tai nesitiki man, kad sharnyram jau "amen" buvo...
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 08, 10:48:22 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

buvo ir pigesniu sharnyru :) O traukes antgalis 5lt, nes parduotuve pazistamu... Kitoj parduotuvej tas pacias pigiausias traukes po ~30lt siule :) - cia, kaip pvz... Geriau ~7 kartus sarnyrus keisiu, nei po 760lt mokesiu :D . Siule ir pigesnius sharnyrus... Ir pirkti sharnyrai gan kokybishkai atrode...

Tai manau, kad bent kiek turetu laikyt ir tikrai ne tiek, kiek esu pravazeves... + saulyciu nepiesiau su ja ant asfalto, tai nesitiki man, kad sharnyram jau "amen" buvo...
Bet 7kart po 130 neskaitant darbo brangiau gaunasi, nei 760, ar mano kalkuliatorius grybauja?

Kaip tu iš išvaizdos sprendi ar jis kokybiškas? gražiai nudažytas? ar matosi metalo sudetis, kietumas, vidinių įvorių kokybė?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 08, 10:40:23 sukūrė Grishman »

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį

buvo ir pigesniu sharnyru :) O traukes antgalis 5lt, nes parduotuve pazistamu... Kitoj parduotuvej tas pacias pigiausias traukes po ~30lt siule :) - cia, kaip pvz... Geriau ~7 kartus sarnyrus keisiu, nei po 760lt mokesiu :D . Siule ir pigesnius sharnyrus... Ir pirkti sharnyrai gan kokybishkai atrode...

Bet 7kart po 130 neskaitant darbo brangiau gaunasi, nei 760, ar mano kalkuliatorius grybauja?

Kaip tu iš išvaizdos sprendi ar jis kokybiškas? gražiai nudažytas? ar matosi metalo sudetis, kietumas, vidinių įvorių kokybė?

po 110... Tiesiog viena teko uz 140 pirkt, nes ne tos puses dave bei levaka - nepatikrinom, o kai jau isemem sarnyra tos puses, jau buvo veloka - teko skubiai ieskot kur kita nusipirkt su nuolaida :)

Metalo kokybe tikrai matomai skyriasi pacio pigiausio :)

P.S. Pagal galimybes ir poreikius... Ne sport auto... Nereik man jokiu powerflex'u...
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 08, 10:52:08 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kaip metalo kokybę galima PAMATYTI? jo netampant nelankstant nedaužant??

P.S. V8 tau jokių nereik, netik kad powerflex :D

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
Kaip metalo kokybę galima PAMATYTI? jo netampant nelankstant nedaužant??

P.S. V8 tau jokių nereik, netik kad powerflex :D

***, nu neturiu as tu sarnyru, kad tau akivaizdziai parodyt !! Galim i ta parduotuvele uzeit ir pats pamatysi. Siandien iki 3-ju dirba.
Is tuscio i kiaura...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
na Grishman nesakyk, kad pirksi VAG'o šakę už 760 lt. kartu su sailentais ir įvore, paskui lupsi tą įvorę lauk, sailentus į šoną ir dės Powerflex'o komplektą  :D

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
dar yra kita mašina, kur visa tai reikalinga bus, įvorė gražiai išsipresuoja nepažeista, powerflex guoli irgi gailą į š__ą presuoti ir kokie ten dar sailentai ir ivores? šakė ateina viena, su nuosavo įpresuotu sailentu, stabilizatoriaus lėkštės komplektan neįeina

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
ir kokie ten dar sailentai ir ivores? šakė ateina viena, su nuosavo įpresuotu sailentu, stabilizatoriaus lėkštės komplektan neįeina
nu jo  8:8, pažiūrėjau dabar, kad tikrai tos 'lėkštės' arba 'sailentai', arba 'tabletės', arba dar bbž kaip kas jas vadina kaip tik nepatingi  :) - į komplektą neįeina. tai tokiu atveju kaina dar labiau nesamoninga palieka tos šakės. o įvorė(s), tai čia nr.2

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
pati šakė lyg ir VAG'o  :V o gumos tai BOGE su OOOO ženklu

o kodel po foto MEYLE parasyta, ar cia tik bele foto?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
 ff o tai jei būtų ant foto parašyta VAG, tai automatiškai ir gumos būtų VAG ?

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
nebutu...

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Jei ka tai ant foto aplamai silkes svirtis :D V8 netik pirštas storesnis, korpusas irgi, ypač ties vidiu sailentu :P

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
vo blin   :O , ne akis o slankmatis  :-] :-] ;)