Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1778632 kartus)

Neprisijungęs s4power

• Įrašai: 1370
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #11950: 2010 Gruodžio 30, 19:16:37 »
mano jau i gala, keiciu jas kaip koijnes :D
jei ka i pm :)

Neprisijungęs L0MK3

• Įrašai: 2023
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #11951: 2010 Gruodžio 30, 19:28:44 »
tai kazkas planuojat siustis is to autocrafto?

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
Nu ka... Po autoivykio gruodzio 31 ~19 val prie Druskininku pradejo veikt autopilotas...
Iki tikslo 7km nedavaziavau... Ir kad neskubejau... Greitis ~80km/h buvo autoivykio metu...
Pirma mintis buvo - dalimis...  ff
Gal ryt nuotraukas padarysiu...
Gaila fotoaparato neturejau ir jau tamsu buvo, tai su mobilka nefotkinau...
+ Lb ekonomishkas auto... ~20-25 ltr uzhteko iki Druskininku ir atgal... Atgal vaziavau su autopilotu pastoviu greiciu :) (mane visi lenke :D )
Nu ka - teks vel bedarbiui pasinaudot kreditine kortele  :f
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 02, 03:42:23 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
kazkaip nieko kito is taves ir nesitikejau... uzuojauta audi'nei ff

Neprisijungęs L0MK3

• Įrašai: 2023
    • Žiūrėti profilį
gal daugiau nebepirk V8'tu, leisk kitiem pavazinet, kol visu neisdauzei....

Neprisijungęs vartotojas8

• Įrašai: 365
    • Žiūrėti profilį
gal daugiau nebepirk V8'tu, leisk kitiem pavazinet, kol visu neisdauzei....

net vairuotojo pazymejimo neturi,o kitus teisi. net pats nezinai kaip paciam seksis vairuot,linkiu,kad paciam niekada neatsitiktu taip. geriausiai laikas parodys,ant kiek pats "stiprus" kelyje esi/busi.

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
Tai gal jis tos V8 nevairuos, tik laikis lentynoje pasidejes, o dauzis kitokius modelius ;)

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
nuo auto ivykio nei vienas neapgintas - nereik pustis ;)

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
bet nieko gero kai turimas auto po kelis kartus sudauzo, ir cia ne del nemoksisko ar nelogisko vairavimo, o del kvailo elgesio su masina... istikro tai labiausiai piktis ima kad del to maziau ar daugiau nukencia kiti eismo dalyviai

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
Nu ka, as gi nesakiau, kad lb ja sudauziau..., tik pirma mintis tokia buvo, kai is kelio islekiau...
Neskubedamai vaziavau (nes jau arti tikslo buvau...), bet blyn i priespriesine juosta pradejo traukt lb, o ten kaip tik fura tuo metu vaziavo - teko sokt i griovi (stabdziu nespaudinejau, bandziau islaikyt auto kelyje, bet...)...

Pasiseke, kad nukritau ant sniego, kaip ant pagalves..., dar vos vienisa kelio zenkla nenunesiau (~30-40 cm atstumas buvo)... Sniegu buferi sulamdziau ir suspaudziau jo amortikus, airbagai sveiki...

Pazeidimai - priekinis buferis. Paskui geri zmones galini buferi nurove...  :[ (gerai, kad atsargini buferi turiu rusije, tik perdazyt reik)... O del priekinio - tikriausiai audziui skambinau... Sian vaziuosiu su broliu (pas ji universalas) - pirksiu...

Bet geri zmones pasitaike... 2 valandas trauke... Beveik iskart sustojo... Kazhkoks geras pravaziuojantis zmogus dar ir mentus iskviete (draudimo neturiu, bet gerai, kad nepatikrino :D ). Vienas is sustojusiu net savo dzipa nepagailejo - apinauji Hyundai (automatas) - su juo ir istrauke... :) . Nurove buferi, nes kilpos neturejau... - dbr ieskosiu kilpa... :( , dar tik ant triju varzhtu pritvirtintas buvo buferis (bent tiek pat tvirtinimu sveiku liko  :-] ).

Tai tiek... Einu i parduotuve ir pakeliui nufotkinsiu...

Issidirbinejant kelyje neturejau auto ivykiu, tik ramiai vaziuojant (nes netiketai)...
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 02, 15:19:26 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
na jo, nekažkas, šiaip sutapimas, vakar vakare aš su savo a200 priekine ašimi praradau sukibimą, kelyje ant posūkio, irgi pradėjo į kitą juostą nešti, tik aišku pas mane greitis kur kas mažesnis buvo. tai sugaudžiau ir viskas ok, bet pagalvoju kaip galėjo baigts tai hmm :) Priešpriešinėj juostoj nieko nebuvo, kelias siauras, tai jei kas nors būtų parėjęs iš priekio tai būčiau matęs ir kur kas lėčiau važiavęs, bet vistiek kai pagalvoji kas gali atsitikti...

beje kaip su padangom pas patį, plikos buvo?

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
na jo, nekažkas, šiaip sutapimas, vakar vakare aš su savo a200 priekine ašimi praradau sukibimą, kelyje ant posūkio, irgi pradėjo į kitą juostą nešti, tik aišku pas mane greitis kur kas mažesnis buvo. tai sugaudžiau ir viskas ok, bet pagalvoju kaip galėjo baigts tai hmm :) Priešpriešinėj juostoj nieko nebuvo, kelias siauras, tai jei kas nors būtų parėjęs iš priekio tai būčiau matęs ir kur kas lėčiau važiavęs, bet vistiek kai pagalvoji kas gali atsitikti...

beje kaip su padangom pas patį, plikos buvo?

Nu kad neplikos, bet "gamintojas" neypatingai geras... Visa kelione norm vaziavau... Atgal vaziavau isvis atsiputes su autopilotu...
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 02, 15:18:30 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs vartotojas8

• Įrašai: 365
    • Žiūrėti profilį
tik nevazinek be draudimo,paskui sutaupes 200 gali tekti nusipirkt koki mersa ar lexusa. nejuokai cia  (-)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
autoivykis

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 02, 15:38:25 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Aš aišku nenoriu nieko teisti, ir pats esu V8 daužtelejęs, tik kad susinkau ir toliau važineju,
Užvakar tą pačią snieguotą dieną važiavau su A2 1,2 ir 145 pločio dviratinem padangom :-] ne quattro ir triigubai lengvesne ir sugebėjau kelyje išlaikyti važiuodamas greičiau už kitus :-]
O čia lygioj vietoj, nežinau žmogau, keisk kažką, požiurį į vairavimą, lankyk kokius papildomus kursus įgudžiam tobulinti, akinius geresnius įsigyk, ar dar kažka, taip negalima.....

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
Aš aišku nenoriu nieko teisti, ir pats esu V8 daužtelejęs, tik kad susinkau ir toliau važineju,
Užvakar tą pačią snieguotą dieną važiavau su A2 1,2 ir 145 pločio dviratinem padangom :-] ne quattro ir triigubai lengvesne ir sugebėjau kelyje išlaikyti važiuodamas greičiau už kitus :-]
O čia lygioj vietoj, nežinau žmogau, keisk kažką, požiurį į vairavimą, lankyk kokius papildomus kursus įgudžiam tobulinti, akinius geresnius įsigyk, ar dar kažka, taip negalima.....

Akiniu nauju, tai tikrai reiketu :D (nakti lb prastai matau su esamais :) ) Nu dar ir padangu... Sitos siaurokos... Siaip ten ilgas posukis buvo, beveik tiesioji, bet visgi...
Bei kvailai gavosi su galiniu buferiu :/ , nu dzin - vistiek jis iskyles buvo ir nieko jau nebepadarysi... O ir priekinis suluzo toj vietoj, kur per praeita autoivyki buvo skyles...

Ta diena as irgi vaziavau greiciau uz kitus (iki 120km/h), o kai liko ~15km, jau nustojau skubet ir vaziavau tik iki 80km/h... Iki Druskininku buvo like 7km... Visa kelione normaliai valdziau masina..., per uzpraeita ziema ir ne taip issidirbinejau sneguotame kelyje :)

Praeiti metai man isvis kazhkokie lb nesekmingi...
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 02, 20:15:58 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs romasz

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
kiek kainuotu 4.2kapitalinis remontas motoro?

Neprisijungęs quattrofan

• Įrašai: 362
    • Žiūrėti profilį
mazdaug 7-8 gabalai  :D

Neprisijungęs romasz

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
ogogo :D turiu planu darytis toki auto tik vis mintys sokineja ant vis kitu audi neina apsisprest.ir pasirinkimas pirkimo nekoks ?!?noriu ir paspaudimam ir komfortui

Neprisijungęs Ars

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
Tai, kad čia nieko baisaus nėra, bamperiai sulūžo, o tai bėda...

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
norma, nieko baisaus, bet eilini karta pasakius - be draudimo vazinet, tai sau nuosprendzio ieskot (n)  (z)

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
kiek kainuotu 4.2kapitalinis remontas motoro?
ziurint koks tas kapitalinis... gal Gedis kazka paskaiciaves pasakys sitoj temoj:
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,10526.1380.html
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 03, 09:08:50 sukūrė Mukas »

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
o kam remontuot V8 variklį, kai jų gyvų yra už nedidelius pinigus  :V

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
 Bet sumastyk tu man ~2 tonu karvę už buferio iš pusnies bandyti ištemti :D
Už draudimą nesenai metams paklojau ~260lt, kablys ~20-40lt... Padangas naujas (restauruotas, bet iš rimtesnių) gali pasiimti už 300-400lt...
Kažkaip keista visa tai skaityti, nesakau kad pinigai mėtosi, bet leisk 1-4 savaites mašinai pastovėti ir bus sutaupyta ne tik ant draudimo ;)

Audziau, kažkaip netikiu kad ~20 metų senumo variklį galima lyginti bent truputuką su kap.remontą atliktu... ;) Aišku pinigai kiti, tačiau... :)

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
Pas visus žmones prioritetai skirtingi...