Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1743387 kartus)

Vilhelmas

• Svečias
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #1175: 2007 Spalio 10, 15:21:03 »
Dekoju uz kvietima atvykti i susitikima!
  Noreciau suzinoti kur ir kada jis vyksta.Tik stai negaliu pazadeti,kad si ketvirtadieni atvyksiu-labai jau itemptas darbo grafikas.Tik jau negalvokite,kad dedu "atmaza" visais keturiais varomais :-]!Darbas mano susijes su jaunimu,ivairiais renginiais,cia mane jau "prikolnu dieduku" vadina,nes meteliu tai jau man 39,bet sutariam su visais tikrai labai gerai.Skaiciau cia apie Jusu lenktyninius bandymus ir t.t.As anksciau parasiuto esu ragaves,kelis metus kalnuose slidem...,bet kaip automobilisto "draguose" kazkaip neisivaizduoju.Idomu,bet gyvenime situacijose esu tolerantiskas ir drausmingas.Juk is principo sankryzoje galiu ir II golfiukui nusileisti,nes...vaziuoja jaunas vaikinukas su grazia panele,na yra jam tas jaunatviskas noras
pasirodyti-tai lai lekia -bet-protingai!Gal uzsides sau skanesni "vakarini" pliusa (o).Tad ir pasijauti lyg ir kazka geresnio padares...
  Kaip as "papirkau" savaja V8?Ogi norejosi masinos kad turetu savo dvasia,charakteri-Jus tai tikrai suprasite.Tad draugelis ir patare sita.Paaiskino,kad cia visiskai bereikalinga investicija,bet smagi.Tipo,kad tai kapryzingas tankas,bet tvirtas,saugus,
ir kad net bet koks naujas eilinis plentvoliukas tokio neatstos.Tik vieno gaila-apie si saita nieko nezinojau kai nusipirkau.Tikriausiai 4,2 ir geresniu metu buciau pirkes.Taip kad apie Jus suzinojau tik kai masina "nuduso".Na,bet egzistuoji ir mokaisi.Gal ir daug ikisau masina remontuodamas,bet ir labai daug is cia pasimokiau!
  Bendrauti tikrai noreciau,gal kuo nors ir naudingas buciau.
  Maniske meistrai atiduoda  12d.Beje,pritariu organizuojamai seimos remimo akcijai.
Pagarbiai-as