Sakykite, ar pas ką nors yra tokia funkcija:
< iš vairuotojo vietos reguliuojamas amortizatorių kietumas > ??

O pas tave? gal jau pagaliau placiau papasakosi ir aprodysi savo nauja pirkini?
Užklausiau, nes grynai 'susivėliau' tarp tokių dalykų kaip galimybė vairuotojui knopkės paspaudimu
reguliuoti amortikus ir tas "self leveling". Nu mano durna galva, tai gali būt arba vienas arba kitas, bet ne abu
vienoj auto

Pas mane amortikams jokios knopkės nėra (beje o kur ji turėtų būt), dėl self leveling'o - tik pasiziūrėjau ETKOJE kaip ten kas
bet mašinos galo ant duobės taip ir nebespėjau užsivaryt, kad įsistikinti, bet greičiausiai kad nėra, nes dešifravime pagal
VIN'ą apie tai nieko nerašo. Bet buvau palindęs po priekiu (daugiau vietos nėra garaže - užkrautas) tai viskas atrodo miela
malonu, tikrai geriau nei turėtų būt 14m. mašinai
(bent man taip atrodo). Na ką čia dar papasakoti, kaip nekeista visi navarotai
veikia (telefonas tik kortelės nesupranta); visą BOSE jau išlupau :f :f - bus teisinga audio-video Oo)
; na kas dar,
šiaip patenkintas, apart kėbulo defektų, ir jei nieko naujo nepaiškės, tai tada viskas bus laaabai gerai...........
Įmesčiau foto, bet kad per skubėjimą kažkokiu mistiniu būdu jos liko namų kompe, taip kad vėliau šitai
Uzmesk aki po kapotu, jei nurodytoje vietoje pamatysi toki daikta (i spyruokle susuktas hidraulikos vamzdelis) reiskia "self leveling'' yra.