Nu o as sian pastebejau, kad laseja (lija) benzas ant "kelniu", tai pakeiciau vamzdeli benzo ir pastebejau, kad arba nulauzhti peciuko vamzdzhiai, arba jo nera
![laughing out loud :-]](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/f10.gif)
. Ir aplamai po kapotu jei giliau ilist, tai matosi kaip lietuviai masinas savo taiso/priziuri... Ir dar man kazhkas priekaistus drista pareiksht... Net oro filtra nesugeba norm idet...
Gerai, man Matas pareiske kazkokius priekaistus del minciu isdestymo, tai as dabar galiu pareikst, kad jis kreivarankis... + prisiminiau, kaip jis giresi, kad liuka pataise, tai galiu pareikst, kad liukas normaliai taip ir neveikia (reikia stebet, kad uzsidarytu normaliai + subraizytas), oro filtras idetas kreivai, vamzdis kuro jau buvo kiauras (nes sutvarkes - auto dbr vaziuoja gerai, maniau uzdegimo sistema kazhkur grybauja), laidai perspausti oro filtro deze, karterio venteliacijos slange dideles skyles (kaip ir nebutu jo)... Zmogus menesi masina turejo (ar kiek - tiksliai nzn) ir net nepastebejo, kad peciukas gryba pjauna (vaziavau nakti per lietu is Klp i Vln su neveikianciu peciuku - lb daug ispudziu apturejau, o perspet negalejo apie gedimus, nors klausinejau, kad kokiu eksessu nebutu...). Matas tipo elektronchikas (kiek esu girdejes), o vienas dinamikas negroja....