Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1790385 kartus)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #11350: 2010 Rugsėjo 12, 22:31:03 »
Palauk, vėl kasnors pasiūlys 'gerą kainą' ir nebereikes vargti....
...sąskatų nereik, užteks ir tiesiog atsakymo be išsivartymų...

paslaptis :) Nu idedavau $... Nenoriu sakyt sumu, nes cia yra tokiu, kurie megsta svetimus $ skaiciuot...  8:8
Man giliai nusišikt ant tavo turimų ir neturimų litų, tiesiog jei pradedi juoktis iš kažkieno komentaro apie 1k lt investicijas, įdomu butų sužinoti ar pats tą sumą bent kartą esi pasiekęs ar perlipęs, jokių sąskaitų, jokiu skaičių, tik 'taip' arba 'ne'

O man irgi vienodai  :P  "taip" ir ne karta "taip" - patenkintas ??

P.S. O kur as juokiuos is komentaro apie 1k lt ?? Jei tu jumoro nesupratai, tai ka as zinau... Manau, jei nebutum nusiteikes pries mane, tai pastebetum...
O uz ka tu nusiteikes pries mane ?? Ar as tau ka nors blogo esu padares ?? Mano asmeniniai reikalai neturetu tau nei kiek rupet - tu man nei draugas, nei kas... Taigi prasyciau siek tiek mandagumo ir tolerancijos, visgi Esat portalo administratorius.
Esu ne karta pastebejes, kad kaikuriems sio portalo administratoriams truksta tolerancijos.

Я Bас хуями не обкладывал. И всякому терпению есть предел. Даже моему.
Может моя манера общения слишком открытая, но это не значит, что можно себя вести подобным образом.
Никого оскорбить не хотел, просто хотел сказать, что Ваше поведение вызывает разочарование.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugsėjo 13, 02:03:03 sukūrė Wer3w0lf »