Sveiki!
Aciu uz moralini palaikyma!Aisku,tikrai noreciau tokio modeliuko su 4,2,kaip kad Gerb.Bajoras man cia sako,bet gal veliau-kai
sia iki kondicijos prikelsiu.Dar juk reikia stabdziu sistema,vaziuokle rimtai perziureti profilaktiskai,ka reikia-pakeisti,siaip visokiu
smulkmenu islinde...Na,o tada jau galvoti apie pardavima,nes sazine tada tikrai rami bus pries kita asmeni.Nors mane ir sis modelis gerai "patenkina"!Kita vertus-kur skaniau-ten geriau...
Man masinos dar ir siandie neatiduoda-reguliuos kazka pagal kompiuteri.Tad itariu,kad tikrai gerai daro.Taip kad senojo motoriuko kelione atsideda kitai savaitei.
Noreciau paklausti apie automatines dezes.Tarkime,rezimas S ir E.Ji reikia nustatyti pries vaziuojant is vietos,sustojus,ar galima "smaukyti" bele kada?Jei taip,tai gal yra kazkokie apsuku ir greicio kriterijai?Sustojus,bet neuzgesinus variklio/kad ir pries sviesofora/,laikyti svirti padetyje N ar palikti D vietoje?Vakar skaiciau siame saite bet kitoje vietoje apie rengiamus konkursus tarp V8 ir kitu modeliu.O ar nieko baisaus automatui,jei taip ciut ne dugnais is vietos?
Is anksto aciu!