Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1786428 kartus)

Neprisijungęs Mauzeris q

• Įrašai: 37
    • Žiūrėti profilį
Kad tik domiuosi tam tikrose temose,tai jau cia projektas ir dar nepavykes ? :O
tu dar bent padaryk tiek kiek as padares,tada pasnekek :)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
Kad tik domiuosi tam tikrose temose,tai jau cia projektas ir dar nepavykes ? :O
tu dar bent padaryk tiek kiek as padares,tada pasnekek :)

buočiau, tu gal pažiūrėk qataz garažėlį prieš tokią pievą deklaruodamas :D

Neprisijungęs Mauzeris q

• Žiūrėti profilį
tu apie ta simte su dvisimtes lipduku ir priekiu ir v8 salionu ? :D tai vadini projektu ?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Liepos 04, 20:19:10 sukūrė Mauzeris q »

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Ko tu cia mane kisi? :) Dabar apie tave kalba eina.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Mauzeris q

• Žiūrėti profilį
tai jis prase kad tavo tema paziureciau,isvis cia audi klube galiu pasakyti,nera jokio draugiskumo,kad atejau pasisemti informacija kaip perdaryti silke i v8,tai prasidejo nuo aiskiaragysciu,kad projektas jau nebaigtas,nors kaip apie projekta niekur dar nebuvo paskelbta,jeigu vel jum nepatikau dekit bana vel,nes as nevairuoju 20v turbo ir cia nestumiu ant kitu,tai turbut del to ir kliunu visiem,tai tiek pasakiau ka norejau,atejau tik pabendraut ir pasidometi,o ne varyti kokiu as cia projektu,pridares o tu cia s*das nes tu nieko nepadares,jei kam idomu paprasykit parodysiu kiek as masinu prikeles,tiesiog kad nesiskelbiu,tai nereiskia,kad as tik lieziuviu dirbu,nei dauguma cia taip daro...taigi prasyciau tolerancijos del vieno nepavykusio mano projekto smerkti manyciau nereikia,o jeigu neturite ka i tema pasakyti,tai nepradekite apie pati zmogu varyti kurio net nepazistat tai tiek   (h)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Liepos 04, 20:59:38 sukūrė Mauzeris q »

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Buvo cia jau tokiu pavyzdziu kur dare tik zodziais, taip ir dingo is forumo, todel galbut cia tik toks atsargumas (h) Pats sakei turejai tris 7er, nebenori... Tai neaisku kiek pastaroji mintis tavo gyvuos, tuo labiau silke zemiau klase nei 7er. :) Lauksim tada rezultato kaip pats sakei ;)

P.s man ir bananas tada priklauso, neturiu 20v ir as :D
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
na ir vistiek finale as daryciau taip(nes as turiu 20vT, todel prasau paskaityt :-]) :
Jamciau V8 su lavoniniu motoru, mesciau ji lauk, isideciau tai kas man tinka/patinka, ir dziaugciausi.
Esme yra ta, kad jei savo ir kitu darbo nevertini labai stipriai, tai pasidaryti v8 vaizda aisku kainuos pigiau, tik... visu detaliu suvedimai, virinimai,keitimai,integravimai ir t.t. manau neverti to...velgi, nekalbu apie laika. Geriau visa sita laika skirciau geram apgalvojimui kaip ir ka ideti po kapotu, ka pakeisti pakaboje,stabdziuose,salone, isbaigti visas detales ir psio - vaziuojam :)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį

turi 50% to 20v (apie 10v turbo aš) :D

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
na ir vistiek finale as daryciau taip(nes as turiu 20vT, todel prasau paskaityt :-]) :
Jamciau V8 su lavoniniu motoru, mesciau ji lauk, isideciau tai kas man tinka/patinka, ir dziaugciausi.
Esme yra ta, kad jei savo ir kitu darbo nevertini labai stipriai, tai pasidaryti v8 vaizda aisku kainuos pigiau, tik... visu detaliu suvedimai, virinimai,keitimai,integravimai ir t.t. manau neverti to...velgi, nekalbu apie laika. Geriau visa sita laika skirciau geram apgalvojimui kaip ir ka ideti po kapotu, ka pakeisti pakaboje,stabdziuose,salone, isbaigti visas detales ir psio - vaziuojam :)
  Va butent, visu galu suvedimas dazniausiai arba isveda is kantrybes arba taip ir palieka palaidus galus :)

turi 50% to 20v (apie 10v turbo aš) :D
Bendriau turiu visus 20V, nuo dujavozo 10V ir nuo turbo 10V, sumoj gaunas 20V :D
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
tai jis prase kad tavo tema paziureciau,isvis cia audi klube galiu pasakyti,nera jokio draugiskumo,kad atejau pasisemti informacija kaip perdaryti silke i v8,tai prasidejo nuo aiskiaragysciu,kad projektas jau nebaigtas,nors kaip apie projekta niekur dar nebuvo paskelbta,jeigu vel jum nepatikau dekit bana vel,nes as nevairuoju 20v turbo ir cia nestumiu ant kitu,tai turbut del to ir kliunu visiem,tai tiek pasakiau ka norejau,atejau tik pabendraut ir pasidometi,o ne varyti kokiu as cia projektu,pridares o tu cia s*das nes tu nieko nepadares,jei kam idomu paprasykit parodysiu kiek as masinu prikeles,tiesiog kad nesiskelbiu,tai nereiskia,kad as tik lieziuviu dirbu,nei dauguma cia taip daro...taigi prasyciau tolerancijos del vieno nepavykusio mano projekto smerkti manyciau nereikia,o jeigu neturite ka i tema pasakyti,tai nepradekite apie pati zmogu varyti kurio net nepazistat tai tiek   (h)
Tai pala pala, 20vT vairuoja tik dievai ar kaip čia išeina? :D

Yra kas ateina ir pasisemia info, kiti nepasisemia, nesusišneka ir išeina, treti įsižeidžia ir pasiunčia visus n., voskių būna, visokių reikia - o kokios baigties pats nori, rinkis pats :)

aš irgi manau kad geriau keisti variklį

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
Nu, jei pirkt V8 ir keist varikli, tai dar pakabos tvarkymas kainuos..., bei visu kitu sistemu... Neatrodo didele problema pakeist priekine dali - gal net ir virint nieko nereikes... televizoris, zibintai, sparnai, kapotas, chromas, bamperiai, posukiai... Bet bus ka veikt... Imanoma gi lavona koki uz ~1500lt-2000lt nusipirkt su sveiku priekiu ir mechaniniu odiniu salonu... Tik tiek, kad tai visai beprasmis darbas gal... Butum tai sugalvojes pries puse metu, butume susitare :) , nes turejau V8 be dezes ir mechaniniu salonu :) pardaviau ja uz 1200 + sau einamiausias dalis nulupiau - dar ~500 gavau :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Liepos 04, 22:17:51 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
Dedant i V8 silkes motora (penkiakausi) prireiktu pakeisti traversa, taip pat ir kelmus, nes daug zaidimo pusasius ir granatas pritaikyt nuo vienos kitai, tuo paciu ir sarnyrai nebetinka, bei perdejus kelmus radai gilyn sulenda ;) o stupicu perdet neiseis nes kaip zinia UFO stabdziu kitokia, bet jei prisisuka pusasiai prie dezes be perdarymu tai gal ir nieko visai, tik kita beda jei galvoji apie ekonomiska varianta ir nenori quattro naudojancio papildoma litra kita ;) tada pasilikti galini tilta su isvirtimo traukemis ir papildomais sailentblokais gaunasi gan nemaza prabanga, nes abejoju ar lavonas nupirktas tures tvarkinga vaziuokle, toliau dar spidometra teks konstruoti, nes kaip zinia V8 skiriasi nuo a100 ir a200, o galiausiai gaunasi tikai ne ka pigesnis variantas, todel manau sukrauti viska ant FWD silkes butu pigiausias ir ekonomiskiausias variantas, nes nupirkti V8 lavona gausis brangiau nei paimti normaliai a100 ar a200 ir i ja sukrauti nupirktas V8 dalis ;) Ir pap**kit man prota - pas mane 32V :-] Ir werewolf gal gali nufotografuot saviskes V8 duru uzsidarymo mechanizmus? Atsimenu, kad rankenos kazkaip biski kitaip kelesi, jau kaip ant A8 ir lyg kabliukai kaip ant C4 buvo (taip pat A4,A6,A8) ir kaip atrodo pats dureliu galas kur kabinasi durys? ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Liepos 04, 22:17:15 sukūrė Lucifer »

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
tamsu, lija... nlb dbr...
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Liepos 04, 22:26:52 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
Ne cia tik siaip kazkada prisiminiau ir bandziau ziuret audiv8.com per nuotaukas eidamas ar ant kurios pamatysiu toki duru mechanizma, tai nieko nerades nusprendziau, kad gal ka maisau ar blogai atsimenu, tiesa ziurejau tik 93-94 metu V8.

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
Dedant i V8 silkes motora (penkiakausi) prireiktu pakeisti traversa, taip pat ir kelmus, nes daug zaidimo pusasius ir granatas pritaikyt nuo vienos kitai, tuo paciu ir sarnyrai nebetinka, bei perdejus kelmus radai gilyn sulenda ;) o stupicu perdet neiseis nes kaip zinia UFO stabdziu kitokia, bet jei prisisuka pusasiai prie dezes be perdarymu tai gal ir nieko visai, tik kita beda jei galvoji apie ekonomiska varianta ir nenori quattro naudojancio papildoma litra kita ;) tada pasilikti galini tilta su isvirtimo traukemis ir papildomais sailentblokais gaunasi gan nemaza prabanga, nes abejoju ar lavonas nupirktas tures tvarkinga vaziuokle, toliau dar spidometra teks konstruoti, nes kaip zinia V8 skiriasi nuo a100 ir a200, o galiausiai gaunasi tikai ne ka pigesnis variantas, todel manau sukrauti viska ant FWD silkes butu pigiausias ir ekonomiskiausias variantas, nes nupirkti V8 lavona gausis brangiau nei paimti normaliai a100 ar a200 ir i ja sukrauti nupirktas V8 dalis ;) Ir pap**kit man prota - pas mane 32V :-] Ir werewolf gal gali nufotografuot saviskes V8 duru uzsidarymo mechanizmus? Atsimenu, kad rankenos kazkaip biski kitaip kelesi, jau kaip ant A8 ir lyg kabliukai kaip ant C4 buvo (taip pat A4,A6,A8) ir kaip atrodo pats dureliu galas kur kabinasi durys? ;)
o galetum atsakyt kiek kainuoja nusipirkt galines duris, lempas,abu bamperius,priekinius sparnus,kapota,televizoriu nuo v8? :V
As vistiek lieku prie savo varianto :D

Neprisijungęs Mauzeris q

• Žiūrėti profilį
nezinau ar sakiau bet v8 donoras yra tik be priekiniu zibintas,draugas arde dauguma reikalingu daliu like,todel man ir kilo tokia mintis :)

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
o galetum atsakyt kiek kainuoja nusipirkt galines duris, lempas,abu bamperius,priekinius sparnus,kapota,televizoriu nuo v8? :V
As vistiek lieku prie savo varianto :D
Matai ziurint kur pirksi ir po kiek pirksi, o siaip kaip labiau patinka taip ir geriau daryti, bet esme kad pigiau pirkti dalis, nei prikelinet lavona ;)

Neprisijungęs L0MK3

• Įrašai: 2023
    • Žiūrėti profilį
jeigu jau turejes 3 semiorus, tai zinai ka reiskia pilti, o kai kazka perdarysi vistiek zinosi, kad turi kazka, nei 100, nei v8. As pirkciau 200, sudeciau visa prieki ir buferi gale, tada gautusi irgi kazkas, bet bent paprastai ;)

Neprisijungęs bornas1

• Įrašai: 337
    • Žiūrėti profilį
jeigu jau turejes 3 semiorus, tai zinai ka reiskia pilti, o kai kazka perdarysi vistiek zinosi, kad turi kazka, nei 100, nei v8. As pirkciau 200, sudeciau visa prieki ir buferi gale, tada gautusi irgi kazkas, bet bent paprastai ;)
jei be galiniu pustu V8 arku, tai vistiek gidys :)

Neprisijungęs Mauzeris q

• Žiūrėti profilį
tai jo ir be priekinio v8 buferio irgi gidys :D

Neprisijungęs bornas1

• Žiūrėti profilį
siaip is sio forumo zinau, kad silke verte i v8 jonas4x4 ir vienzo3b, panasi ideja ir man seniau galvoje sukosi :) daugiausia dulkinimosi su galiniais sparnais gaunasi. Galinis buferis tinka prisukti, tik reikia silkej biski gale skardos nupjauti lisnos. duris galines pakeiti, gali tuopaciu ir priekines, toliau priekyje beveik viskas tinka, tik reikia v8 priekiniu sparnu apacias prailginti (ta vieta ties slenksciais) nes jos nevienodai uzsibaigia pas v8 ir silke. priekini buferi prisukti tinka, tik jis bus issikises labiau i prieki, tai tas vietas buferio tvirtinimams, reiks pritrumpinti. Na ir aisku akinius nuo v8 prisuki. Bet perdaryta silke nuo tikros v8 vistiek atskirsi, nes silkiu slenksciai dauk plonesni, sudejus v8 buferius, jie ryskiai zemiau gaunasi :) o del visu reikiamu detaliu, tai siais laikais jas gali visai nebrangiai gaut, ypac jei viska perki vienoj vietoj, net ir 500 nekainuotu kiek zinau.

Neprisijungęs Mauzeris q

• Žiūrėti profilį
va tokio konkretaus atsakymo man ir reikejo,dekingas :) o gal yra jo tema apie konkrecius perdarinejimus? nes per paieska neradau,beje arkas labai sudetinga butu ivirint is v8 i silke?Vienzo3b lyg ir i 200 20v dares jei neklistu,gal yra foto kaip atrodo tie ryskiai zemiau buferiai? neina ju pakelti?

Neprisijungęs bornas1

• Žiūrėti profilį
va tokio konkretaus atsakymo man ir reikejo,dekingas :) o gal yra jo tema apie konkrecius perdarinejimus? nes per paieska neradau,beje arkas labai sudetinga butu ivirint is v8 i silke?Vienzo3b lyg ir i 200 20v dares jei neklistu,gal yra foto kaip atrodo tie ryskiai zemiau buferiai? neina ju pakelti?
na kebulistui manau ten nieko sudetingo, aisku vieni keicia visa sparna galini nugreze, kiti tik sparno gabala su arkom ivirina (taip dare jonas su vienzo). Vienzo3b dare is avanto 200 10v, bet kai su zylais prasidejo, tai taip ir nedabaige atrodo. Pas juos pacius fotkiu paprasyk, nzn ar jie kur buvo imete. Del tu plonu slenksciu, tai ka as zinau, gal ner ten taip baisu kaip pasakiau, bet bent man tai i akis krenta, ypac jei auto sviesesnes spalvos, va pvz: http://img12.imageshack.us/img12/5798/v8gal.jpg

ps:
v8 staiukas :)
http://www.meble.pl/de/stolik-audi-v8,p71697.html

v8 kovinis egzempliorius:
http://speedhunters.com/archive/2010/07/07/car-spotlight-gt--florians-drift-ship.aspx
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Liepos 07, 20:44:22 sukūrė istrintas »

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
... berods karteri pramusiau :( (maza bala po auto...) ... Nuotaika 0, prisigeriau..., nes rinkau $ dezei bei kuro siurbliui... :( Dbr alyva keist ir karteri virint... :/ ... Viskas kainuos ~150lt...  ~60-70lt alyva + 50lt filtras + ~30lt virinimas... Visai netiketas gedimas... Gerai, kad bent iki savo "serviso" dovaziuosiu savo eiga...