Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1725400 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #1000: 2007 Rugsėjo 24, 14:05:10 »
Laba!
   Kas del tu "mietku" mano masinos ankstesniame variklyje,tai prie manes meistrai tikrai neziurejo.Palikau as ja servise ir viskas.Tik cia tikrai ir rimtesnius modelius remontuoja,dar ir dirba mano bendradarbio pazistami,tad gal ir neapgaus.Tokias mintis apie prasisukimus ir jie turejo,bet,matomai,tikrai apziurejo,kad tokia isvada del keitimo i kita padare.Juk kam papildomo darbo uzsikrauti,jei ir taip ten tu masinu i valias remontui privezta.Realiai pagalvojus,nesinori tiketi ir i tai,kad butu is salies uzsakyma gave geram 3,6 motorui surasti ir butu is maniskes ji lupe,o state prastesni.Meistrai sake,kad kita varikliuka jie net is triju rastu pasiuloje esa isrinke.Beje,dar ir garantija duos...Na,gal sia savaite jau ir pamatysiu kokia ta realybe.

Lengviausia apgauti pazystama, nes jis patiklus- na bet cia tik prietaras... gal :D
Ardyta tu varikliu, skersta motoru, matytas ne vienas gedimas, ne vienas gedimas ir aprasytas. Nezinau vyrai murai, jus mane uzmuskit, taciau esu 99% garantuotas kad nuo pagrindinio skyvo nuluzusi sponke ir kurime meto tiesiog "nusisuko mietka" ko pasekoje tu ir neuzkurei ir nera kompresijos. Voztuvu lyg sitie varikliai ir nelanksto, tad tau butu uzteke atsukti veleno skyva, nupirkti uz ~100lt skyva ir ji uzdeti, tada atstatyti miektas. Darbo maximum pusdienis, islaidos 100lt.
Jei pas tave butu maza kompresija, tai tu ilgai zulintum kol ja uzvestum, apie trauka ir sanaudas net nekalbu nes 20ltr mieste gal ant laisvu valgytu, o i vieta nuo starto ir 1.8E bukla pastatytu :D

Isduosiu mazyte paslapti- kai atvaziuoja V8 i servisa ir meistrai zino siek tiek si modeli- rankom trina nes pinigo nulups uz nieka, o kurie nezino o tik girdeje apie V8- tave issprasys is serviso :D Tad moketi uz 3.6 ~1000lt varikli kur gali uz 300-500lt pasiimti is bet kur, nes jie beverciai tiesa sakant- jau ziauru, o apie variklio keitimo kaina as net bijociau taves klausti (V) Na bet ne mano pinigai- ne mano ir reikalas, tieisog abydna kai gera zmogu kuris myli si modeli taip isdurineja. Seno variklio nepalik jiems jokiu budu- nes jei atgabensim ji i kauna- galesim paziureti kas cia ivyko, manau ir nesunkiai tau irodysim kaip tave graziai apvyniojo aplink pirsta.