4.3 Forume be atskiro Administracijos leidimo draudžiamos visos juridinių asmenų reklaminės temos ir skelbimai turgaus bei kitose temose. Fiziniams asmenims šis punktas netaikomas, išskyrus atvejus kai iš paslaugų ar prekybos daromas verslas ar kitaip gaunamos pastovios pajamos.
Uff kiek daug taisykliu.
Ok, trinu postus. Na bet kazkaip nelabai suprantu, kodel draudziama nurodyti forumo tema tam paciam forume.
Jei zmogus paklaustu, kur cia tos dalys? Nejaugi negalima numesti jam linko, kad butu daug greiciau ir paprasciau? Kazkaip man prasilenkia su logika. Juk is to paties forumo ta tema, o ne is autogido ar dar kur.
Taip iseina, kad reiketu drausti visus linkus, svetaines, kuriose zmones pardavineja. Juk galima teigti, jog visi uzsidirbti nori, bandydami parduodi. Gauna pajamas papildomas, nesvarbu ar viena dali per menesi pardave ar simta.
Zodziu, tik diskutuoju, nes tiesiog prasilenkia su mano logika.
Butu gerai iskelti si klausima auksciau, nes ne is vieno pardavejo lupu girdziu tokio tipo temas, kadangi taip iseina, jog jei tu esi "VIP" pardavejas audiklube - tavo galimybes parduoti sumazeja del daugybes, mano manymu, nelogisku taisykliu, bei reikalavimu. Nesupratu tuomet kokiu pagrindu reikia moketi uz skelbimus ir gauti prastesnes salygas? Galbut galima, kaip minejau, si klausima panagrineti auksciau?