Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ukmergės "auksarankių" ir "atgrubnagių" serviziukai  (Skaityta 67478 kartus)

Neprisijungęs quattro20v

• Įrašai: 885
    • Žiūrėti profilį
Širvintuose tvarko, tik nedideles problemas,taip man sake,o kas rimčiau buna su lietiakais,veža kitur.Tokia info is vietinio. :void
tad aš nežinau ka tu ten pas Radionova matei

nematei, nezinai tai ir  nesnekek dar karta sakau.... (!?)

Andrisu

• Svečias
Gal kas zinot ukm kur langus tamsina? Ar tik zuvu gatvei (jei ten dar tamsina ten) ? A3

Neprisijungęs quattro20v

• Žiūrėti profilį
zinau pas mane garaze tamsina ;) 860460150

Neprisijungęs coste

• Įrašai: 238
    • Žiūrėti profilį
Sveiki  (h) O gal kas turit ardimui galini dangti A6 '95 avant, cia del centrinio, prakiuro tox thing. . .

efka111

• Svečias
Sveiki,va kas buna kai optima13 mechanikai pamirsta prisukti sarnyra  :-{ (!?)

Neprisijungęs gurksnis

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3498
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,va kas buna kai optima13 mechanikai pamirsta prisukti sarnyra  :-{ (!?)
Efka111, parodei kas buna, kai ralio masina patiki kasdieniniu masinu remontuotojams ir pakaks.
Neisismarkuok su keiksmazodziais ir kitokiais izeidinejimais, nes:
1. tam cia ne vieta ir to visai nereik;
2. busi uzblokuotas;
3. susitiksim kada netycia gatvej, tai paciam nesmagu bus  ;)

Neprisijungęs execka

• Įrašai: 21
    • Žiūrėti profilį
Kur ukm butu galima pasjunkt masinyte prie kompo ?

Neprisijungęs gurksnis

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kur ukm butu galima pasjunkt masinyte prie kompo ?
nelabai isivaizduoju ka tau patart - vaziuok per servisus ir klausk...
vienas is musiskiu (efka999) turi ir iranga, ir zinias, bet kolkas jis uz LT ribu ir be gilaus rudens nepasirodys.

Neprisijungęs quattro20v

• Žiūrėti profilį
pabandyk 860841000 Marius pasilej, audiolito virsininkas ;) jei ne tai sakyk, kita rekomenduosiu ;)

Neprisijungęs audukas

• Įrašai: 47
    • Žiūrėti profilį
ooo kaip viriokai serviziukas pas polkas kauno gatej  uz optimos??? :) Oo)

Neprisijungęs eibis

• Įrašai: 190
    • Žiūrėti profilį
šiaip diagnostikas/elektrikas gan rimtas kiek žinau gyvena beveik prie pat stadiono kur vyksta mm, 867455888 jei nepasikeites nr.
(bet man kai diagnozavo kad siurbliui rgas o po to as su juo jau 12kkm pravaziavau jokiu bedu tfu tfu tfu, tai nezinau kiek jis rimtas..man rekomendavo kaip rimta meistra.Jis pats savo a3 uzsichipaves ir t.t.)

Neprisijungęs quattro20v

• Žiūrėti profilį
ooo kaip viriokai serviziukas pas polkas kauno gatej  uz optimos??? :) Oo)
nevaziuok ten geriau ir i ta optima geriau nevaziuok (-)  sirvintose yra kur masina pataisyt ;) :)

Neprisijungęs quattro20v

• Žiūrėti profilį
šiaip diagnostikas/elektrikas gan rimtas kiek žinau gyvena beveik prie pat stadiono kur vyksta mm, 867455888 jei nepasikeites nr.
(bet man kai diagnozavo kad siurbliui rgas o po to as su juo jau 12kkm pravaziavau jokiu bedu tfu tfu tfu, tai nezinau kiek jis rimtas..man rekomendavo kaip rimta meistra.Jis pats savo a3 uzsichipaves ir t.t.)
dare jis man diagnostika, bet nerado ko reikejo... vieniem gerai padaro kitiem ne, bet kad nesupranta nieko tai negalima apie ji taip pasakyt ;)

Neprisijungęs audukas

• Žiūrėti profilį
na as ten kazkada uz optima13 tvarkiau tai pazistamas gerai padare. o optimoj jo 4x4 suvedima padare ir padandu prot.nuplese :D :) :-{

Neprisijungęs quattro20v

• Žiūrėti profilį
na as ten kazkada uz optima13 tvarkiau tai pazistamas gerai padare. o optimoj jo 4x4 suvedima padare ir padandu prot.nuplese :D :) :-{
as i sirvintas vaziuodavau suvedimo daryt... tu i ukm :-] sirvintose tai pazystmas darydavo, zinojau kad gerai padarys ir tikrai lt nenuples be reikalo :)

Neprisijungęs audukas

• Žiūrėti profilį
matai kaip budavo, na as mokiaus ukm. tai prie to pacio ir tvarkiau ;) o taip tai sirv. sociai mestriuku ir tikrai geru

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Na as dariausi neseniai suvedima savo quattro "Aljuvoje". Tai visai proingas meistras papuole, pats su quattro vazineja, pakaboje tikrai nusimano. As kai pats tvarkiausi pakaba, gaudausi siek tiek, tai meistras tikrai protingai pakalbejo. Ir sumokejau nedaug.

Neprisijungęs quattro20v

• Žiūrėti profilį
Na as dariausi neseniai suvedima savo quattro "Aljuvoje". Tai visai proingas meistras papuole, pats su quattro vazineja, pakaboje tikrai nusimano. As kai pats tvarkiausi pakaba, gaudausi siek tiek, tai meistras tikrai protingai pakalbejo. Ir sumokejau nedaug.
tas meistras su zalia a6 tdi quattro? :V nusimanyt nusimano vaziuoklej, bet irodinejo man kad mates ne viena a8 4,2 ir ne quattro :-] ir toks gudrus kad net savo a6 pirkdamas nepastebejo kad ji quattro :-] :-] :-] pats ten dirbau ir viska zinau. o suvedimo tai nepatariu ten daryt, nuvaziuok kitur kad patikrintu ;)

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Tikriausiai tas, daugiau nera gi ten, kas suvedima daro. Pavazinesiu, bus matyt, padangas is ju pirkau irgi, tai jei nugriaus krastus, aisku bus del ko  :-]

Neprisijungęs quattro20v

• Žiūrėti profilį
nuvaziuok pas musu wolf'a patikrins normaliai ;) i autocentra sutinio buvusi :)

Neprisijungęs gurksnis

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
nuvaziuok pas musu wolf'a patikrins normaliai ;) i autocentra sutinio buvusi :)
nevaziuokit pas Wolf'a, jam ir taip atsibosta vien draugu, giminiu, mergu ir kitu pazistamu masinas remontuot :D

Neprisijungęs quattro20v

• Žiūrėti profilį
 nesvarbu, svarbu darbo turi ;) visi pas Wolf'a!!!! :-]

Neprisijungęs audukas

• Žiūrėti profilį
 :-] tas su zalia A6 tdi tai sirvintiskis :P ir mano draugelis. siaip tikrai del pakabos neatauses ir zino kur ziuret kaip patikrint ir padaryt,tai tikrai zino... :P ;)

Neprisijungęs eibis

• Įrašai: 190
    • Žiūrėti profilį
Ar Ukmergėje kas nors užsiima su veidrodėliu pašildymu montavimu/remontu? pas mane nėra pašildymo, bet ant žiemos jis yra gėris. Taigi reikia kad koks servisas užklijuotu tuos elementus šildymo, o pravodke jau pats prasivesčiau, ir pajungčiau kartu su galinio stiklo pašildymu... Vilniuje, Panevėžyje tai žinau kad yra kas montuoja tuos tenus, ~60lt komplektui..

Neprisijungęs coste

• Įrašai: 238
    • Žiūrėti profilį
Labai geras klausimas tavo, kaip tik ir as norejau del sito dalyko teirautis. Tik pas mane viskas yra, BET nesildo ko tai  :-{