Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ukmergės "auksarankių" ir "atgrubnagių" serviziukai  (Skaityta 66133 kartus)

Neprisijungęs iBeniTTo

• Įrašai: 1743
    • Žiūrėti profilį
seip kas zino ukmergeje gera varikliu meistra paprastam varikliukui truputeli, kad galios zukelt, kuris suprastu apie ipgrade. man reiktu pasikonsultuoti del paskirstymo velenelio keitimo su prailgintomis fazemis i varikli SF dedant veleneli nuo DZ. ar ten iskyla kalnas bedu, ar nelabai.
dekui  :H :H :H
pirma, tai siulau klaust varikliu temoj arba pas pati meistra, nes cia tai tikrai nesulauksi rimto patarimo...
o antra, tai abejoju ar isvis verta prasidet zaisti su tokiu varikliu  :V

tai man reik meistro, o ne jusu patarimu. nes patarimu prisiskaiciau pilnus forumus. o ar verta zaisti tai nzn, todel ir ieskau meistro. Milvyda zinau, Zenteli. o daugiau ne kazko ukmergeje.

Neprisijungęs gurksnis

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3498
    • Žiūrėti profilį
nu tai patarima is bele kurio savo isvardinto, manau, gausi. ir jis bus 'ne, neverta'  ;)

Neprisijungęs WOLF

• Įrašai: 163
    • Žiūrėti profilį
BeniTTo - geras motoristas pirma paklaus kas per variklis... Jei papasakosi apie savaji, tuomet numos ranka ir nueis... ;)  Patikek, pazystamas jausmas... :(  O Tavo entuziazmas, sveikintinas... :V  Sekmes... :)

Neprisijungęs Rolis113

• Įrašai: 67
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
Gal galit pasidalint laužynų, kuriuose apsiperkat, kontaktais/adresais? Konkrečiai ieškau "krabo" 2 ltr. 16V Doch varikliui - pasirodo, toks deficitas...

Neprisijungęs Rolis113

• Žiūrėti profilį
Na gal ir nelabai aiskiai parašiau, pasitaisau :)
"Krabas" - tai oro srauto matuoklis (kiti dar vadina oro srauto reguliatorium). Automobilis - Audi A6 avant quatrro 2 ltr. 16 V Doch markės benzininis variklis, daugiausia dėtas 1992 - 1997 m.  :) Kėbulo spalva nesvarbi...

Neprisijungęs Bushmenas

• Įrašai: 21
    • Žiūrėti profilį
Na gal ir nelabai aiskiai parašiau, pasitaisau :)
"Krabas" - tai oro srauto matuoklis (kiti dar vadina oro srauto reguliatorium). Automobilis - Audi A6 avant quatrro 2 ltr. 16 V Doch markės benzininis variklis, daugiausia dėtas 1992 - 1997 m.  :) Kėbulo spalva nesvarbi...
Tai vat pasidomejau del tavo detales sios , paziurek turetu but Kauno gatvei ,  uz tapkiu ten vidiniam kiemeli ten toks srots yra tai ten pasiziurek , bet jie ir kaina gera turi ir neaisku ar geras bus. bet vis delto nulek pasiziurek uz tai niekas i galva neduos  :) sekmes  :)

Neprisijungęs Rolis113

• Žiūrėti profilį
Gal turi koki telefoną? Aš iš Anykščių, pasitikrinčiau numerius prieš važiuodamas.

Neprisijungęs Rolis113

• Žiūrėti profilį
Tuo pačiu į temą: Anykščių raj. Mačionyse yra tikrai labai geras meistras atliekantis ratų geometriją. Dirba daug metų, nusiskundimų negirdėjau. O ir nebrangininkas.

Neprisijungęs iBeniTTo

• Žiūrėti profilį
Srotas Kauno g. gale, ten kur anksciau Tapkes buvo, o dbr baldu parduotuve yra, tai uz jos kieme.
Nr. 861113365 ir 868241446.

« Paskutinį kartą keitė: 2009 Vasario 03, 19:08:20 sukūrė BeniTTo »

Neprisijungęs Rolis113

• Žiūrėti profilį
Dėkui už kontaktus, radau Kaune, ryt turėsiu :)
Telefonas 868019754, registruoja nuo 8 val. ir tik tai dienai. Dirba liniuotėm, bet klientūros stoka nesiskundžia. Atlieka smulkų važiuoklės remontą.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Vasario 04, 08:41:36 sukūrė Rolis113 »

Neprisijungęs Vulpinefox

• Įrašai: 35
    • Žiūrėti profilį
Isvis UKM nei Optima nei ten kiti visokie nemoka katalogais naudotis. O jai suranda ko reikia, tai uzsako ne ta. O jai atveza ka reikia, tai xujova, kad nelaiko.

Nesikeiksiu, bet karti patirtis su temp davikliu. Ciut nepagalvojau, kad daltonikai, net spalvos neatskiria. Nerasysiu cia kurie, bet jau minusa stipru turi.

Neprisijungęs quattro20v

• Įrašai: 885
    • Žiūrėti profilį
jei nezinai kur kreiptis del detaliu tai nesnekek ;)

lepraunch

• Svečias
Optimoi prie Senukų įdėjo VW POLO guolį naują, po mėnesio vėl parėjo  ff.

Neprisijungęs gurksnis

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3498
    • Žiūrėti profilį
Optimoi prie Senukų įdėjo VW POLO guolį naują, po mėnesio vėl parėjo  ff.
kaip pvz pasakysiu, kad kolegai passatui dukart guolis subirejo po 1000km, o veliau paaiskejo, kad visas galinis balkis perlenktas per puse, tad be reikalo keike tuos guolius. o gal pacioj 'stupicoj' kokios bedos  :V
nededu 'optimos' darbuotoju i kisene, bet velgi - visko gali buti su tuo ratu  ?!?

Neprisijungęs Vulpinefox

• Įrašai: 35
    • Žiūrėti profilį

Tai vat, kad zinau. Ir nereikia cia lialia... kai zmones nesigilina i savo darba ir mano esa viska suprantantys tai tep ir gaunas....

Neprisijungęs quattro20v

• Žiūrėti profilį

Tai vat, kad zinau. Ir nereikia cia lialia... kai zmones nesigilina i savo darba ir mano esa viska suprantantys tai tep ir gaunas....
jei blogas atveza ir tu vistiek perki tai tada jau tavo bedos.... reikia turet draugu servisuose kurie isrinks patars kokias pirk, arba nusius ten kur tokia pat detale gali pigiau nupirkt ;)

Neprisijungęs vytune

• Įrašai: 60
    • Žiūrėti profilį
Gal kas zinote kur ukm lygina ratlankius, dekui uz info.

Neprisijungęs quattro20v

• Žiūrėti profilį
nelygina ukmergej ratlankiu... nebent plaktuku, galiu ir as palygint :)  sirvintose lygina ;)

Neprisijungęs iBeniTTo

• Žiūrėti profilį
Ukmergeje Varzgaliai ima ir veza i Sirvinta slyginti ratus.
O seip kontaktai: Sirvintose Ausros g. 7, 8-382-52997, 8-699-88660.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Kovo 23, 22:18:34 sukūrė BeniTTo »

Neprisijungęs WOLF

• Įrašai: 163
    • Žiūrėti profilį
Ukmergeje Varzgaliai ima ir veza i Sirvinta slyginti ratus.
O seip kontaktai: Sirvintose Ausros g. 7, 8-382-52997, 8-699-886600.
Pataisysiu BeniTTo... :)  Vienu nuliuku per daug... ;) 8-699-88660

Neprisijungęs vytune

• Įrašai: 60
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs questutis

• Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį
kas zinote koki elektrika ukmergei gudresni katras sugebetu prijungti man 200tynes kompa su varyklio valdymu i mano quatrine ?

Neprisijungęs quattro20v

• Žiūrėti profilį
 gerai pazystu ta savininka ir kitus ten dirbancius. ir net buvau ten kur nieko neileidzia, va butent ten ratus ir virina ir lygina  :P
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Balandžio 29, 09:17:00 sukūrė gurksnis »

Asas

• Svečias
Širvintuose tvarko, tik nedideles problemas,taip man sake,o kas rimčiau buna su lietiakais,veža kitur.Tokia info is vietinio. :void
tad aš nežinau ka tu ten pas Radionova matei

Neprisijungęs Neerkis-b

• Įrašai: 37
    • Žiūrėti profilį
saip kai kas rimciau tai  daznai  pigiau  naujus pirkti