Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Juodasis pardavėjų/pirkėjų sąrašas  (Skaityta 62189 kartus)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
Re: Juodasis pardavėjų/pirkėjų sąrašas
« Topic Start: 2010 Birželio 13, 14:21:25 »
plioat nepradekit kelt bangu lygioj vietoj. nelyginkit aukciono su pardavimu.  vel viska is naujo pradesit kelt... pl pardavinekit patys dauhiau daigtu, ir su tais zodiniais apreiskimais kai susidursit, kai po penkiu min pasuka zmogus ir sako atvaziuoju paimu. o tu sakai ne, JIS REZERVUOTAS.. o tas rezervininkas pasiuncia tave nafik susirades kita daigta sekancia diena, o tu lieki apsiktas ir nepardaves prekes. tam yra bankiniai pavedimai t.t nori tos prekes, sukiesi kaip ismanai, sedi ir vaziuoji nors nakti jei pardavejui tinka... nespejai -TAVO BEDOS... keik as visko pardavineju, man pasuka ir pasako rezervuoju, iskart ispeju, kad tas rezervas toks ir tera, kad prasinesei kad tave domina preke, jei atsiranda kas duoda i sauja pinigus, man pajabat kas skambino ir kas ka TIPO rezervavo. tiek kartu esu nudeges kad daugiau tokio sh su pirkejais neberezgu. nori - duodi pinigus pasiimi, rezervuoji - pervedi i sask pinigus, palaikau preke. kitu atveju as savo asmenine nuomone neimatau.

nebukit mergaites.