Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Vibracija pasiekus 2000 apsisukimu.  (Skaityta 2109 kartus)

Neprisijungęs erikas28

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
Vibracija pasiekus 2000 apsisukimu.
« Topic Start: 2007 Rugsėjo 06, 21:20:51 »
Gal kas buvot susidure su vibracija kuri atsiranda prie tam tikru apsuku. pas mane  prasideda ties 2000 apsisukimu ir prapuola ties 2100 ir labiausiai jauciama vaziuojant 3,4,5 pavara. Padekit kas galit nes net nezinau nuo ko pradet. vieni sako sankaba kiti kad paduskos nors visos kaip ir geros...

Neprisijungęs kadmin

• Įrašai: 62
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1: 2007 Rugsėjo 07, 09:24:16 »
nezinau cia tik spejimas, bet manau beda bus variklio skyriuje

Neprisijungęs boostersas

• Įrašai: 189
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2007 Rugsėjo 17, 12:05:35 »
ant duju ar ant benzo vaziuoji?

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2007 Rugsėjo 17, 12:34:52 »
variklis v tipo?? Oo)

Koris

• Svečias
« Atsakymas #4: 2007 Rugsėjo 22, 23:58:02 »
pas mane dyzelis 2.5 tdi ta pati vibracija nuo 1800 iki 2000 - ash galvoju kad mano beda greiciu dezeje ;] nes ijungus  laisva, retkarciais girdisi tarsi skambinimas varpeliu o pamygus sankaba -dingsta.

Neprisijungęs basketball c4

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2007 Rugsėjo 30, 15:48:50 »
pameginkit atsukt viena varzta po radiatorium(tipo antivibracinis laikiklis gesinant varikli) ir problemos turetu pasibaigt.

Neprisijungęs rigas

• Įrašai: 65
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2007 Spalio 18, 22:57:42 »
pas mane ta pati vibracija A6 3 litru bet ti k kada variklis dirba mazom apsukom po to pranyksta Meistra sako kad gali buti uzdetas blogai dirzelis variklio Ar gali taip buti..Bet vibruoja ne visada.gal kas buvo susidures su tuo

Mantis

• Svečias
« Atsakymas #7: 2007 Spalio 23, 15:03:26 »
Manau paskirstymo dirzas blogai uzmautas

Neprisijungęs rigas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2007 Spalio 23, 15:30:25 »
Aciu Manti uz atsakyma As irgi taip pradedu galvoti.Nes is pradziu pakeite meistrai babina zvakes naujos pakeite dirza..Padare diagnostika Sako 2 cilindrai blogai dirba..Kartais kai staiga pradedu stabduti variklis uzgesta.Bet ne visada ir ne visada buna vibracija ir vibruoja kartais stipriau kartais maziau kartais viskas gerai  Visa problema  Ir kadangi esu vokietijoje viskas brangiai kainuoja..Ir servise dideli tinginai dirba.ir blogai dirba turiu pasakyti..Nes ko paklausi to negausi..tiik mokek.Galvoju vis tiek v6 3 litru turi dirbti nuostabiai. vadinasi blogai dirza meistrai uzdejo   

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2007 Spalio 23, 18:09:38 »
siandien pas manes irgi prasidejo ta nesamone.. ~1600 apsuku prasideda kazkokia wibracija ir pasibaigia pakilus apsukoms wirs 2000... atrodo lyg kokia plstmase pradetu tuo metu drebet, toks garsas.. ir pravibruoja tiesiog wisas priekis su garsais..

Neprisijungęs rigas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2007 Spalio 23, 18:47:53 »
Pas mane vibruoja tik prie mazu apsuku ir tik variklis be jokiu kitu garsu tada pas tave situazija dar blogesne.

Neprisijungęs Arnulis

• Įrašai: 383
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2007 Spalio 23, 19:19:22 »
Gi sakiau, pas ka dyzeliai, ten gi dezes jau pavarge nuo 3 ir daugiau simtu tukst km todel ir "sneka" :) nemazai ir gatve pravaziuojanciu C4 kebulo dyzeliu girdisi kad dezes uzia... Nieko nepadarysi, taisymas brangus, o vaziavimui netrukdo, tik kad garsas erzinantis. bandykit, tepalus pasiziureti, gal visai sausa, per koki rieboksli musa tepaliuka, bet abejoju ar pades :)

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2007 Spalio 23, 19:26:12 »
nelabai norisi tiket kad tai pawaru deze...juolab garsas grynai is wariklio skyriaus

Neprisijungęs Arnulis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2007 Spalio 23, 19:30:14 »
nelabai norisi tiket kad tai pawaru deze...juolab garsas grynai is wariklio skyriaus

na lauksim tada kitu pasisakymu  :-]

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2007 Spalio 23, 19:34:28 »
na as nusipirkau auto wos pries sawaite wiskas buwo gerai.. ir siana prasidejo ta wibracija su garsais :?

Neprisijungęs rigas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2007 Spalio 23, 19:40:54 »
Tai aisku prie ko cia pavaru deze????? vibruoja variklis.Ir kompas rode kad elektronines problemos nera...Meistras sako kad bus tikriausiai blogai dirzas uzdetas..Nors sa nezinau kartais variklis dirba gerai tarpais vivruoja ir tik prie mazu apsuku..

Neprisijungęs Arnulis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2007 Spalio 23, 21:00:23 »
Tai aisku prie ko cia pavaru deze????? vibruoja variklis.Ir kompas rode kad elektronines problemos nera...Meistras sako kad bus tikriausiai blogai dirzas uzdetas..Nors sa nezinau kartais variklis dirba gerai tarpais vivruoja ir tik prie mazu apsuku..

O pas tave dyzelis???? O kad nerodo kompas jei dirzas blogai uzdetas, tai ka jis is vis rodo??? :-]

Neprisijungęs rigas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2007 Spalio 23, 21:44:10 »
Idomi cia istorija..Ka as zinau ka tas kompas turi rodyti.As rasau ka meistrai sake..Vokietijoje cia viska man dare..Sako 2 cilindrai blogai dirba..Gerai sako babina bloga..Gerai pakeiciu babina zvakes naujos dirzas pakeistas naujas vis tiek vibruoja.bet vibruoja ne visada..vel jie daro diagnostika bet tuo momentu jis nevibruoja  2 val dirba ir nevibruoja ..vel tik isvaziuoju pavazineju ir vibruoja..kartais smarkiai.nei is sio nei is to.uzeina  ir gesta kartais kai staigiai vaziuoju ir pradedu stabdyti otai jau pavojinga nes issijungia vairo stiprintuvas ir masina tampa sunkiai valdoma bet cia ne visada irgi..benzinas v6 3 litru.o dirzza dabar vel ziureti vel kainuoja pinigu tai aisku reikes daryti kad ira ta dirza bet as ziuriu gal ir kita kokia priezastis yra  Ka as zinau.Jeigu meistrai nieko nezino.Tas kur keite dirza sako as gerai uzdejau taip pat kauip buvo..Bet gal jis ir buvo is pradziu uzdetas blogai Kadangi ne visada vibruoja neinapastebiti is karto.gali keleta dienu nevibruoti..Gal bezzo filtras   uzsineses  Ar gali taip buti?

Neprisijungęs rigas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2007 Spalio 23, 21:49:33 »
Ir man idomu ar kompiuteris rodo kad uzdetas blogai dirzas???rodo gal kad blogai dirba ar dar kazka  as tik klausiu..nes kai vaziuosiu i servisa tada jau ir reikes klauiti tai ka tu nematai ar dirzas blogai dirba  betvarke kazkokia su tais remontais  bet kai reikia moketi tai tada kitas reikalas neturejau niekada tokiu problemu kad speliotu kas yra ir tai gla tas tai gal tas tap puse masinos tuoj pakeisiu  juokiuusi

Neprisijungęs rigas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2007 Spalio 23, 22:33:01 »
as pakliausiau apie benzini filtra  As prisimenu senu laiku 8 tuntuka..Juk jam irgi reikedavo valyti daznai ta kuro filtra..Budavo net neuzsiveda del to..As suprantu A6 ne astuntukas ir visa kita bet gal cia paprasta kokia nors problema ir perdaug giliai meistrai iesko tos problemos..nes kai gesta tai toks pojutis kad dingsat ar kuro ipurskimas ar elektros trumpas sujungimas kazkur..Todel man servise pirma karta ir pakeite babina..Sake bloga...Bst situazija po to nepasikeite.

Neprisijungęs jmika citrina

• Įrašai: 86
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2007 Lapkričio 13, 22:31:41 »
Pasidomekit apie savo smagracius! Jei jie 2 masiu, tai gali buti, kad jie vibruoja. Ir ta vibracija tai yra tai nera :)
Pas mane buvo vibracija iki 2500 apsuku, pakeitus smagrati ir sankaba viskas dingo :) malonumas nepigus!
P.S. jei dirzas butu blogai uzdetas nebutu traukos masinoje :) uzdegimo isiurbimo ir ismetimo kampai nesutaptu Is savo patirties: Pvz 2.5 tdi dirzas per viena danti neteisingai uzdetas buvo, tai net uzvest neimanoma!
Audi 80 1.8s per viena danti blogai uzdejau, tai traukos 50% tik Ti va :)

Sekmes taisant

A4 1.8 T

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2007 Lapkričio 13, 22:34:06 »
na o benzinkai vienos galvos veleneli 180 laipsniu kampu atvirksciai buvau pastates, tai ir uzsivesdavo ir cilindrai kartais visi dirbdavo..

Neprisijungęs jmika citrina

• Įrašai: 86
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2007 Lapkričio 13, 22:39:58 »
na o benzinkai vienos galvos veleneli 180 laipsniu kampu atvirksciai buvau pastates, tai ir uzsivesdavo ir cilindrai kartais visi dirbdavo..

Kaledos - stebuklu metas :)

Neprisijungęs rigas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2007 Lapkričio 13, 22:42:45 »
aisku na dabar dar buvau servise.Padariau pilna diagnostika ..Jau trecia karta..Dabar pasake kad blogos prie laidu tos babineles ar kas ten kur ant zvakiu uzsimauna.Trys atseit net..Vienu zodziu trys cilindrai del to kartais blogai dirba.Dabar pakeis..Paziuresim.

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2007 Lapkričio 13, 22:43:51 »
Cituoti: Biesas  šiandien 22:34:06

Kaledos - stebuklu metas

kaip tik per visa Grand meeta atvazinejau su tokia situacija :D sakau kol salta, tai dar ir visi cilindrai dirbdavo ir traukdavo gerai, paskui kaip uzsildavo likdavo 4 - 6 :D
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Lapkričio 13, 22:45:25 sukūrė Biesas »