Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: c4 anomalijos.gal kas protinga patarima  (Skaityta 1586 kartus)

Neprisijungęs 738/ERNE

• Įrašai: 99
    • Žiūrėti profilį
zodziu tai nutiko pries pora savaiciu uzgesinau masina ta karta ir nebeuzvedziau.patebejau,kad kibirksties neliko.tempiant namo is pradziu nesikure,veliau dar pabandziau kurt tempiant ir uzsivede ir viskas buvo gerai iki vakar.numire galutinai,nesivede nei tempiant nei sukant starteriu,kibirksties vel nera.Siryt tempiau i servisa,po keliu bandymu uzkurt,galiausiai uzsivede,bet nuvarius i servisa pora kartu uzsivede starteriu ir vel nebesiveda.taip ir palikau servise.tad reikia patarimo kame ligos ieskot,o tai servisas gal ir suras liga,bet pakeis viska kas reikalinga/nereikalinga.Gal holo daviklis,gal dar kas ........ :-{

dekingas visiem uz nuomones,

beje auto 0000 C4 2.8

Neprisijungęs andrenas

• Įrašai: 1549
    • Žiūrėti profilį
pas mane taip buvo tai buvo kuro siurblys numires o del jo net kibirkstis buvo pradingus

Neprisijungęs makaule

• Įrašai: 411
    • Žiūrėti profilį
pas mane taip buvo tai buvo kuro siurblys numires o del jo net kibirkstis buvo pradingus

Kuro siurblys ir kibirkstis ??
Koks cia risys???

Neprisijungęs audib3coupe

• Įrašai: 251
    • Žiūrėti profilį
gal akumas pasedes, nes pas mane kai pabaladojo muzika puse dienos, tai akumas pasedo, varikli suka, bet sigma degima atjungia...

mariusxa

• Svečias
gali but nueja komutatorius arba babina...

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
as ir manau, kad gali but babina... nes man panasi situacija buvo kai turejau nissan terrano. na ten dvi babinos stovejo... nelabai pakirpau kam dvieju reikia, na bet vienu zodziu.. nebutu kitajaus gamyba (!?) man budavo taip atvaziuoji uzgesini nebeuzkuri... uztraukia - kartais kurias, kartias - ne. ir paskutini kart buvo toks bajeris, kad bevaziuojant uzgeso ir viskas. tada pakeiciau abi babinas ir viskas po to karto ciki su tuom dalyku buvo...

Neprisijungęs Nerka

• Įrašai: 45
    • Žiūrėti profilį
c4 anomalijos.gal kas protinga patarima
« Atsakymas #6: 2007 Balandžio 01, 13:16:28 »
na, man buvo panasi beda, nuvariau i servisa ir bedeles baigesi. o ka ten padare, tai net nezinau. tik palikau 150 lt... Bet nuo to karto nebera bedu.

Evaldas

• Svečias
c4 anomalijos.gal kas protinga patarima
« Atsakymas #7: 2007 Balandžio 01, 15:02:40 »
Man su pasatu tas pats buvo. Komutatorius nusprogęs buvo.