Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: V8 Vaziuojant pirmu antru begiais neminant gazo pradeda joti:)  (Skaityta 1101 kartus)

Neprisijungęs Norstar

• Įrašai: 282
    • Žiūrėti profilį
Sveiki Turiu V8 nusipirkau pries pora menesiuku  Yra daug kabliuku bet pirmiausia noriu isgvildenti sia problemike (!?)

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
Joti ta prasme variklis netolygiai pradeda dirbti, ar variklis dirba gerai ,tik pati masina sokineja? na ir dar klausimas tada is karto, ar vienodu dydziu padangos visos keturios?

Neprisijungęs Norstar

• Žiūrėti profilį
Joti ta prasme variklis netolygiai pradeda dirbti, ar variklis dirba gerai ,tik pati masina sokineja? na ir dar klausimas tada is karto, ar vienodu dydziu padangos visos keturios?
Siuo metu ne vienodos nes galine sprogusi ir vietole 16 uzdeta 15 Bet ratai jau bus antradieni nauji :D Bet kad ir visi keturi buvo vienodi dare taip pat. O varikliokas dirba gerai apsukos tolygios Viena karta pabandziau as ja pakankinti leidau joti kiek ji nori tai pajoja kelias 10 sek nustoja pavaziuoja ir vel pradeda Saltos jojimas maziau jauciasi Tai tiek Ir dar prie to pacio labai blogai vaziuo ti su ta mazene padanga ant galo arne??? (!?) As manau kad nelabai gerai tai nusipirkau tuos visus ratus  nes maniesaiems originalams misios (h)

Neprisijungęs Norstar

• Žiūrėti profilį
Siuo metu ne vienodos nes galine sprogusi ir vietole 16 uzdeta 15 Bet ratai jau bus antradieni nauji :D Bet kad ir visi keturi buvo vienodi dare taip pat. O varikliokas dirba gerai apsukos tolygios Viena karta pabandziau as ja pakankinti leidau joti kiek ji nori tai pajoja kelias 10 sek nustoja pavaziuoja ir vel pradeda Saltos jojimas maziau jauciasi Tai tiek Ir dar prie to pacio labai blogai vaziuo ti su ta mazene padanga ant galo arne??? (!?) As manau kad nelabai gerai tai nusipirkau tuos visus ratus  nes maniesaiems originalams misios (h)
Ir dar pasiziurejau klima tai ismete 09 koda Spec value of feedback potentiometer on temp regulator flap servo motor

Dep on prog:  ONLY CHECK when value in CH 8 is between 30 and 200.  Ka tai reiskia cia kazkoks voztuvas ir jei nesunku parasykite kaip su ta klima tiksliai naudotis As dariau taip Ispadziau lauko temp ir knopke off ir su temp didinimo ir mazinimo knopkemis radau 22 kodus, bet paspaudus dar karta lauko temp. knopke meta tik si viena koda  tai tik vienas gedimas ar dar ka reikia spausti kad ismestu daugiau???? (!?) iR AR TAI RIMTA NES KAIP ZINIA AS NE LIETUVOJE :[ :[ : :[

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
Airija kaip matau :)

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
tas kodas tavo tai susijes su kondicionieriumu cia nieko baisaus, atvaryk i galway paaiskinsim tavo kodus :)

Neprisijungęs Norstar

• Žiūrėti profilį
tas kodas tavo tai susijes su kondicionieriumu cia nieko baisaus, atvaryk i galway paaiskinsim tavo kodus :)
Teks aiskinti per neta nes dirbu dirbu dirbu... :( Bet gal kada nors ir atlekciau tu jusu garsiuju klipsu pafotografuoti (o) :-]

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Rose of Tralee :-] cia labai paparastas tavo gedimas. Yra toksai mazas reguliatorius kai spaudi salciau ar karsciau jis atitinkamai sklende atidaro kad eitu siltas ar saltas oras. man buvo kad as ji isemiau pajudinau ir jis man veike. Pas tave kaip suprantu gal ne visada pucia silta ar salta ora?

Neprisijungęs Norstar

• Žiūrėti profilį
Rose of Tralee :-] cia labai paparastas tavo gedimas. Yra toksai mazas reguliatorius kai spaudi salciau ar karsciau jis atitinkamai sklende atidaro kad eitu siltas ar saltas oras. man buvo kad as ji isemiau pajudinau ir jis man veike. Pas tave kaip suprantu gal ne visada pucia silta ar salta ora?
Nu ale ir zinok tu man   :D Kur pas mane pucia o kur ne...  :DO jei rimtai tai kai pirkau savaite visai neveike karstas paskiau buvau palikes ant max ir vaziuojantpo kiek laiko pasidare labai karsta tai supratau kad pasitaise bet kai atvariau i Rose of Tralee (aa) buvo pusdieniui vel sugede bet ir vel pasitaise ir dabar ciki veikia bet koda tai meta (!?) ka dar galima pamatyti su ta klimos koduote tik apie klima ar ka ir daugiau rodo?? gal koki dirza gal parodytu kad jau laikas ar ne laikas keisti...hmmmmmmmm :P (!?)

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
Del klimos yra atskira tema zynyne kur visi kodai paaiskiti, nepatingek susirasrti...

Neprisijungęs Norstar

• Žiūrėti profilį
DIDELIS DEKUI (y) (y) (y)

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
klima gali parodyti masinos greiti :) kai vaziuoji pas mane ant silkes rode tik mazesni -7 kmh, pas tave naujesne ar senesne klima nezinau. pagrinde klimos tie kanalai parodo ivairiu davikliu susijusiu su temperatura parodymus yra davikliai salone ir pan. varikliukai kurie atidarineja sklendes ir pan. daug cia aiskint daug ko ir nezinau. del tos klaidos tai tas ir bus kad reikia ta potenciometra po kapotu paziureti kur vanduo nubega ta dangti paziureti.

Neprisijungęs Norstar

• Žiūrėti profilį
Senesne pas mane ta klima o jai gauciau naujasne prijungti eitu gal??? na ta su dviem langeliais? kai leksiu i galway tai butinai pranesiu

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
nezinau ar tiktu. Tiksliau    Loughrea atlek cia prie galway. o tu aisku lietuviska pirkai cia? ar airiska kas butu beveik neisivaizduojama.

Neprisijungęs Norstar

• Žiūrėti profilį
nezinau ar tiktu. Tiksliau    Loughrea atlek cia prie galway. o tu aisku lietuviska pirkai cia? ar airiska kas butu beveik neisivaizduojama.
Zinoma kad pirkau Lietuvoje o ne cia  ir keliaudamas per Italija atvaziavau cia ir be jokiu didesniu problemu vat :) gera mano tacka siandien dar ratus uzdejau naujus imesiu fotkes galesit paspoksoti :-]