Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: uzluzo pakaitinimo zvake  (Skaityta 2573 kartus)

Neprisijungęs miron4x4

• Įrašai: 320
    • Žiūrėti profilį
uzluzo pakaitinimo zvake
« Topic Start: 2009 Birželio 06, 10:55:45 »
sveki :) mano auto audi A6 96metu 2.5tdi quattro, dar pries ziema keiciau zvakes,jas keiciant visos labai sunkei sukosi ir kada liko pakeist 5 zvake nustebau kad taip lenvai sukasi :),bet poto ziuru kad suku o jinai neissisuka :(tai  padariau isvada kad jinai kazkur virs sregio luzo ir db klubieciai padekit patarkit,kokieis variantais galima butu pabandyt isimt ta pakaitinimo zvake?????????

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
Re: uzluzo pakaitinimo zvake
« Atsakymas #1: 2009 Birželio 08, 09:06:39 »
nu pridarei, dabar i servisa, kol dar nepridirbai kokios nesamones, po to teks galva nuiminet

Neprisijungęs abc

• Įrašai: 544
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2009 Birželio 10, 12:34:34 »
Sveiki
Visiskai analogiska situacija, tik variklis 1,9TDI. Ten nuo sriegio nusisuko tas sesekampis, kur raktui issukt padarytas ir sukasi aplink zvakes keramika.
miron4x4 tai kiek supratau tu visa ziema pravazinejai ir tik dabar ruosiesi isimt ta uzluzusia zvake, nes nezinau ka daryt man, ar galiu vazinet?
garazasTDI o i koki servisa vaziuot, nes sakau gal kitur neuzsema tokiu uzluzusiu zvakiu issukimu, gal ka parekomenduosit ir kokia mazdauk kaina uz sita darba?

Neprisijungęs garazasTDI

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2009 Birželio 10, 17:34:08 »
sejp mes patys tokius juokus taisom, o jau kaina tikrai sunku pasakyti, yra keli budai zvakes isemimo pradedant super plonom replytem, tada kaisciu ar net grezimu taigi gali buti nuo 20-120 kazkur + zvake, jei reiks sriegis ir t.t. bet cia blogiausiu atveju dazniausiai isemam paprastai  ff

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2009 Birželio 10, 17:41:42 »
sejp mes patys tokius juokus taisom, o jau kaina tikrai sunku pasakyti, yra keli budai zvakes isemimo pradedant super plonom replytem, tada kaisciu ar net grezimu taigi gali buti nuo 20-120 kazkur + zvake, jei reiks sriegis ir t.t. bet cia blogiausiu atveju dazniausiai isemam paprastai  ff

Man liko sriegis ir tas visas rėmelis išsisuka, bet vidinė varinė dalis liko istrigusi gale niekaip neina užgriebt jos, pasitaikė biški kitokia žvakės modifikacija storesnis galiukas :D

Dabar užsuktas rėmelis, kuris ir turi būti, o tos vietos kur laidai jungiasi, nesimato.

Tokiu atveju tik galva imt?

Neprisijungęs abc

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2009 Birželio 10, 21:35:52 »
garazasTDI o jei pas mane viskas su sriegiu liko tik tas sesekampis kur raktas maunasi nusisuko ar galiu vazinet, bijau kad ten tuos zvakes vidurius neissautu ir neliktu skyle cilindre. Rudeniop apsilankyciau pas Jus, nes man iki Vilniaus 200km ir dabar vasara tai nesinori ten nieko judint.

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2009 Birželio 10, 21:41:06 »
garazasTDI o jei pas mane viskas su sriegiu liko tik tas sesekampis kur raktas maunasi nusisuko ar galiu vazinet, bijau kad ten tuos zvakes vidurius neissautu ir neliktu skyle cilindre. Rudeniop apsilankyciau pas Jus, nes man iki Vilniaus 200km ir dabar vasara tai nesinori ten nieko judint.

Turėjo likti kažkiek jo viduje? o nusisuko tik galvutė? Tai tada dzin niekas niekur neisaus.

Neprisijungęs abc

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2009 Birželio 10, 22:02:00 »
Na jo liko viskas vidui, o nuo zvakes sriegio nusisuko tik sesekampe galvute ant kurios uzsimauna raktas zvakei issukt

Neprisijungęs miron4x4

• Įrašai: 320
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2009 Birželio 10, 23:19:54 »
na tai man irgi ta siesiakampe galvute su o.4cm sregiu nusisuko,tai vat kaip niekaip ja isiemiau,rytoj padarysiu keletas foto tiek variklio tos vietos kur nusisuko ir ta ka isemiau..... ;) o siap visa zvake variklio galvoj taip ir liko,,, ir taip jau nuo rudens vazineju.... ir reikia kazkaip susitaisit ta dalyka,o tai kiek as zinau tai kitom zvakem dabar apkrova didesne eina,gaunas greiciau zvakes pareis ...... o -----garazasTDi------ parasyk kokius nors kontaktus savo,cia vilniuj bus??? tikrai imanoma butu isimt ja????? ?!?

flex

• Svečias
« Atsakymas #9: 2009 Birželio 10, 23:40:04 »
Įmanoma, kraštutiniu atveju nuima galvą ir išgręžia  :D

GarazasTDI kontaktai Vilniuje:

UAB "AUDAGENA"
  Paplaujos g. 5, Vilnius
  Įmonės kodas:123227517
  PVM mokėtojo kodas:
  LT232275113

El. paštas: audagena@takas.lt
  Tel. ,faksas 2426383
  Mob. tel. 869986203
  Direktorius: Rimvydas Gerasimas
  Mob. tel. 869986851

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2009 Birželio 11, 08:18:59 »
Pas mane analogiska situacija. Uzluzho gerai. O priedo dar viduje zvakes uzluzo prietaisiukai, spec skirtas tokiu dalyku issukimui, dabar atrodo kaip zvake beveik :D. be galvos kelimo neissiversiu. bet kadangi variklis geras, puikiai vedas ir ant 3 zvakiu:)

Neprisijungęs garazasTDI

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2009 Birželio 11, 10:21:04 »
 :O cia puse Jusu su uzluzusiom zvakem?

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2009 Birželio 11, 10:23:14 »
Pas mane analogiska situacija. Uzluzho gerai. O priedo dar viduje zvakes uzluzo prietaisiukai, spec skirtas tokiu dalyku issukimui, dabar atrodo kaip zvake beveik :D. be galvos kelimo neissiversiu. bet kadangi variklis geras, puikiai vedas ir ant 3 zvakiu:)

negerai visgi su neveikiancia zvake vazinet  :V

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2009 Birželio 11, 10:27:30 »

zinau... bet juk pats zinai kiek reikalu galva nusikelus... voztuvai, slifavimai, tarpines, dar uzsimanysiu i variklio apacia ilyst, o ten.... :D gal ties sekanciu dirzu keitimu reiks darytis

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2009 Birželio 11, 10:38:03 »

zinau... bet juk pats zinai kiek reikalu galva nusikelus... voztuvai, slifavimai, tarpines, dar uzsimanysiu i variklio apacia ilyst, o ten.... :D gal ties sekanciu dirzu keitimu reiks darytis

na taip .... :V

Neprisijungęs garazasTDI

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2009 Birželio 11, 11:04:04 »
yra metodu be galvos nuemimo, su visokiais magnetukais galima isimti zvakes gabalus is degimo kameros, turim toki prietaisa kaip daktaro (kisasi vamzdelis per zvakes skylute ir matai viska kas ten daros) jei liko sriegis, galima parinkt daugakampi isorini ir atsargiai pakalt ir issukt ta sriegi.

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2009 Birželio 11, 11:14:53 »
yra metodu be galvos nuemimo, su visokiais magnetukais galima isimti zvakes gabalus is degimo kameros, turim toki prietaisa kaip daktaro (kisasi vamzdelis per zvakes skylute ir matai viska kas ten daros) jei liko sriegis, galima parinkt daugakampi isorini ir atsargiai pakalt ir issukt ta sriegi.
patikek,kas tik neisbandyta.
Dabar situacija tokia, styro tas prietaisiukas su kairiniu sriegiu. Nuluzo jo galva. Praktiskai kaip ir yra uz ko sugriebt, bet minimum reiktu siurbli numest

Neprisijungęs garazasTDI

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2009 Birželio 11, 14:07:43 »
nu jo  ff lygioj vietoj tokia durna problema