Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Turbinos veikimo problemos, ir dazniausios bedos  (Skaityta 2027 kartus)

Neprisijungęs Djkaroliux

• Įrašai: 194
    • Žiūrėti profilį
Kazkas yra turbinai, kai pirkau masina zinojau baltaduma biski mete dbr taspats daugiau paspaudus kai turbina mazdaug isijungti turetu meta balta duma net lyg melsvoka. t.y patenka tepalo, buvau nusimoves slaga turbinosar netasko tepalu, bet deja ji net nepucia, sake is meistru normaliu kad ji gali buti sustrigusi, arba dar gali buti su kompresija kazkokia plona slangute ?kamanote gal susidurete mano yra 91.06 c4 2,5 tdi ABP matoras ? Bet siaip paspaudus gaza lyg nuo dveju stuku traukia neblogai, bet biski pasidraskiau lyg su turbina tj kuro sanaudos apie 2l padidejo :D
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Birželio 03, 21:25:52 sukūrė Djkaroliux »

Neprisijungęs orzo

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
Re: Turbina
« Atsakymas #1: 2009 Birželio 03, 20:39:56 »
taisom temos pavadinima, arba keliaus i siuksliadeze

Neprisijungęs raimiukasss

• Įrašai: 66
    • Žiūrėti profilį
Re: Turbina
« Atsakymas #2: 2009 Birželio 03, 21:18:23 »
ziurek nuo turbinos vakuumino cilindriuko eina plonos slangutes, kuriomis vakuumas vaiksto, apziurek jas visas gerai, ar neitrukusi, as nenusimovusi kur. o daugiau negaliu pasakyti, jei turbina uzstrigusi, gali pats issivalyti jei zinoma krapstaisi pats prie masinos siek tiek ir turi tam salygas. (+)

Neprisijungęs Djkaroliux

• Žiūrėti profilį
na  meginsiu ryt kai pagrazes oras, o ja siaip galima is virsaus apziureti ar nelabai, nes yra dugno apsauga ir ja reikia nuimti ?  bet va meta balta toki duma ir su ta turbina dumas ne dyzelio kai tepalo tokio  o kai paspaudi nrm 3000apsuku jej langai atidaryti pasmirsta masinoj tiesiog itraukia ir tepalus siurbia, be turbinos stengiantis vaziuot tepalai savo vietoj

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 2273
    • Žiūrėti profilį
teko panasia beda pasalint, pazek oro srauto matuokles fiske, buvo nusimovusi tai dumijo nerealiai... na cia tik prielaida
 dar su c3 2.0 TD teko susitikt tai turba svilpe apie 2 metus, bet padirbusi kokias 5-10 min pagazavus mete melsva duma

Neprisijungęs Djkaroliux

• Žiūrėti profilį

oro srauto matuokles fiske kur ja rasti, nes tos fiskes maan galvos skausmas :D?

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
baltas dumas - gali but ipurskimo momento problema, savu laiku man jo sureguliavimas padejo.
o kaip vedas? ar is kart?

Neprisijungęs Djkaroliux

• Žiūrėti profilį
ryte  taip sunkokai tikrai  o diena tai iskart uzsikuria, bet toki dumiuka meta kai su turbina bandau vaziuot ipurskimo momenta reguliot reikia manai ?

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
djkaroliux: susimazink tuos pics'us savo parase - erzina toks dydis tikrai.

Neprisijungęs M_I_N_D_A_U_G_S

• Įrašai: 178
    • Žiūrėti profilį
baltas dumas - gali but ipurskimo momento problema, savu laiku man jo sureguliavimas padejo.
o kaip vedas? ar is kart?

Bet ipurskimo kampas tepalo degint negali... Visu pirma pasimatuot turbinos slegi..

Neprisijungęs Djkaroliux

• Žiūrėti profilį
o jej turbinos slegisblogas?  siaip trauka gera turi tik kad dumija

• Žiūrėti profilį

Tas traukia gerai nieko nesako... Gal pas tave db tik koki 60kw ir tau atrodo traukia gerai... Jei turbos slegis blogas, tai reikia imt turba ir ziuret kame bedos

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį

Tas traukia gerai nieko nesako... Gal pas tave db tik koki 60kw ir tau atrodo traukia gerai... Jei turbos slegis blogas, tai reikia imt turba ir ziuret kame bedos

o kodel manai, kad turba kalta jei slegis blogas?

• Žiūrėti profilį
Citata

o kodel manai, kad turba kalta jei slegis blogas?

Nes pagal ji uzsisukus turbai pradeda tepalas dinginet...
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Birželio 06, 23:35:36 sukūrė M_I_N_D_A_U_G_S »

Neprisijungęs Djkaroliux

• Žiūrėti profilį
joa butent, kai paspaudziu su turbina tai dumai eina balti bet spaudziant , na o pastoviu greiciu vaziuojant su turbina to dumo mazai, turbinos slanga buvau nusimoves ir pagazavom tai pucia gerai, ir tepalais rankos neaptaske tai i ja tepalas nepatenka

• Žiūrėti profilį
joa butent, kai paspaudziu su turbina tai dumai eina balti bet spaudziant , na o pastoviu greiciu vaziuojant su turbina to dumo mazai, turbinos slanga buvau nusimoves ir pagazavom tai pucia gerai, ir tepalais rankos neaptaske tai i ja tepalas nepatenka

Vel tas tavo pucia gerai... isitikines kad ispucia ta 1,92 bar gal tik bara? Jei oro per mazai, kuras nesudega ir meta melina-balta duma...

Neprisijungęs Djkaroliux

• Žiūrėti profilį
radau problema putejai :D trauke ora man per purkstuka gumele ant pirmo purkstuko tokia maza kai pipete uzdara gumele kur buna, o dbr dumukas grazus juodas ir jo yra mazai :)

• Žiūrėti profilį
radau problema putejai :D trauke ora man per purkstuka gumele ant pirmo purkstuko tokia maza kai pipete uzdara gumele kur buna, o dbr dumukas grazus juodas ir jo yra mazai :)

Nesupratau apie ka tu? Po purkstuku (forsunke stovi varine saiba) gryztamojo rysio slangute?

Tuzinis

• Svečias

Neprisijungęs fartovyj

• Įrašai: 18
    • Žiūrėti profilį
nufotkink jei gali. tikrai daug kam padesi!!!

Neprisijungęs Djkaroliux

• Žiūrėti profilį
na pries pirmaji purkstuka neturiu foto db idesiu gal ryt

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
kazka jus cia nusisnekat ;)