Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: turbinos slegio daviklis  (Skaityta 1984 kartus)

Neprisijungęs Arnulis

• Įrašai: 383
    • Žiūrėti profilį
turbinos slegio daviklis
« Topic Start: 2007 Spalio 08, 12:32:23 »
Sveiki, gal zino kas kur randasi 2.5 tdi c4 turbinos slegio daviklis? Kaip prie jo prieiti ir patikrinti?

Neprisijungęs daskee

• Įrašai: 201
    • Žiūrėti profilį
turbinos slegio daviklis
« Atsakymas #1: 2007 Spalio 09, 10:07:41 »
O kam tu ji nori patikrinti?

Neprisijungęs Arnulis

• Žiūrėti profilį
turbinos slegio daviklis
« Atsakymas #2: 2007 Spalio 09, 11:18:43 »
O kam tu ji nori patikrinti?

nes kompas klaida tokia meta.. atjungineja man turbina lyg kazkas, kai vaziuoju...
O siandien isvis kazkokia nesamone, spustelejus bsk stipriau, kai atleidziu gaza, lyg kokia rele "taksht" (ten prie koju garsas) ir taip kelis kartus, paskui nustojo.... Kas tai galetu buti? Man reikia zinoti kur tas daviklis randasi, nes reikes pakeisti.

Neprisijungęs Arnulis

• Žiūrėti profilį
turbinos slegio daviklis
« Atsakymas #3: 2007 Spalio 13, 18:19:19 »
Tai negi niekas nezino kur tas daviklis randasi??? ?!?

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
turbinos slegio daviklis
« Atsakymas #4: 2007 Spalio 13, 19:25:53 »
slegio daviklis randasi itariu kompe(kitaip sakant MAP sensorius)...kokia klaida meta TIKSLIAI?

Neprisijungęs Arnulis

• Žiūrėti profilį
turbinos slegio daviklis
« Atsakymas #5: 2007 Spalio 13, 19:47:30 »
slegio daviklis randasi itariu kompe(kitaip sakant MAP sensorius)...kokia klaida meta TIKSLIAI?

Tai vat kad beda, kad as jos neuzsirasiau.... Dyzlservise man ja istryne, xaliavai, sakydami kad cia slegio daviklio problema, viskas buvo gerai, netrukciojo kokia savaite kol vazinejau mieste, o va islindau i trasa savaitgali ir vel tas pats prasidejo, mini iki dugno- nereaguoja..
Tai vat nebereikalo istryne xaliavai, sake jei vel pamatys ta klaida reiks keist davikli, kurio naujo kaip ir nera (siustis man per brangu).. Srotuose reikes ieskot, bet nzn kaip ir kur jis randasi. Dar problema,neaisku ar kompas mes ta pacia klaida, tai galvojau kaip cia pigiau padarius, nes man kaip studentui apsilankymai tam servise nera pati maloniausia ceremonija :/
Gal kas pazistat kur ka nors su laidu ir galinciu padeti siuo klausimu?? Buciau dekingas..

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
turbinos slegio daviklis
« Atsakymas #6: 2007 Spalio 13, 21:44:18 »
suzinok kas kur ir kaip su klaidom,nes kitaip tai cia burimas biski.Darosi trasoj kas? netraukia? prie kiek?pabandyk uzgesint(bevaziuojant) ir vel uzvest ir tada kas vyksta?

Neprisijungęs Arnulis

• Žiūrėti profilį
turbinos slegio daviklis
« Atsakymas #7: 2007 Spalio 13, 21:57:17 »
suzinok kas kur ir kaip su klaidom,nes kitaip tai cia burimas biski.Darosi trasoj kas? netraukia? prie kiek?pabandyk uzgesint(bevaziuojant) ir vel uzvest ir tada kas vyksta?

buna tai traukia tai ne... Jau ant laisvu pagazavus galiu pasakyt ar trauks ar ne nes geriau "griebia", gazas jautresnis. O va paspaudi ir kazkas lyg atjungia turbina, o ypac jauciasi i kalna vaziuojant viena karta 6 begiu ant 90 lupa, o kita musu 4- dugnas ir rodykle stovi vietoj.. reikes greiciausiai varyt vel i ta dyzelservisa :[

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
turbinos slegio daviklis
« Atsakymas #8: 2007 Spalio 13, 22:03:32 »
panasu i stringanti wastegato valdymo voztuva :V kaip yra pas Tdi situacija su jais - nepasakysiu ?!?

Neprisijungęs Ernis1987

• Įrašai: 57
    • Žiūrėti profilį
turbinos slegio daviklis
« Atsakymas #9: 2007 Spalio 14, 20:52:42 »
Pas mane audi b4 TDI, rele ir tarskejo ir tarska, budavo kokso duodu trukcioja, ligiai laikai gaza lyg trukcioja lyg nea, gaza uzsmaugiu 3 begiu dugna 120 ir atrodo, kad turbina ties situo greiciu uzlinksta, nera traukos, budavo ir ties 60 km, kaip uzplaukdavo, su daug kuo kalbejau, visi sake geriau nagu nekisk (-) bet kadangi as kitaip negaliu  :-{ tai visa bolida perejau nu ir pasirodo buvo filtras kuro uznestas, pasikeiciau, daba be problemeliu 140 treciu begiu  (aa) ir butinai permatomas slangeles kiskit, kad matytumet kur ora traukia  :) pabandyk filtra patikrinti, gal bus tas pats kaip ir man