Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: trukcioja ir saudo Audi Coupe 2,3E  (Skaityta 3905 kartus)

Audi_Coupe

• Svečias
trukcioja ir saudo Audi Coupe 2,3E
« Topic Start: 2007 Rugsėjo 29, 19:24:36 »
sveiki, pradejo trukciot vaziuojant mano Audine. Galvojau, kad del duju bet perjungiau ant benzo vistiek tas pats. Kartais uzeina nebetrukcioja, siandien vaziavau dujom sutrukciojo ir garsiai sove, pasekmes nusimove ta guma kur virs oro srauto matuokles. Dar siandien vaziuojant uzgeso, toks jausmas kad kibirksti kur numusa. Dar buvo parvaziavau namo gerai trauke netrukciojo, uz 10min uzkuriau vel trukcioja :/
viskas prasidejo kai prasivaliau zvakes, zvaklaidziu galus metalinius pravaliau kur i paskirstitoja eina ir dar paskirstytoja buvau nuemes ten su sveiciamu popierium biski pavaliau nes pazaliave buvo (z)
laidus nakti buvau vandeniu apiputes su purskikliu uzvedziau niekur nesimato kad kibirksti mustu kur nereikia.

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1: 2007 Rugsėjo 29, 19:45:18 »
pravalymas nepadeda.
keiti ir viskas.
zvakes ir laidus.
jei jau pazaliave nuo senumo.
 ;)

Audi_Coupe

• Svečias
« Atsakymas #2: 2007 Rugsėjo 29, 20:04:06 »
bet ar nebus tramplioriuje kalte, siandien kai uzgeso nuemiau ji vel uzdejau ir vaziavo kai reikalas. bet po keliu km vel tas pats. zvaklaidziu nesinori keist tikrai nezinant ar jie kalti, nes komplektas 300lt.

Neprisijungęs cosmo

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2753
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2007 Rugsėjo 30, 13:07:54 »
pamegink pradziai skrijika ir dangteli pasikeist.man kai pradejo visai nevaziuot,tiesiog anuos pakeiciau ir fsio.jei tas pats bus tai visai realu kad laidukai jau mirsta,pratest ju gyvenima truputi gali, nusiemes gelezinius ju antgalius.taip pat,kadangi buvo sovus pas tave, gali buti sulenkta lekste, vertetu paziureti padarinius.ypac, jei ant kolektoriaus nera hlapushkiu - atbulinio smugio voztuvu. sekmes

Audi_Coupe

• Svečias
« Atsakymas #4: 2007 Rugsėjo 30, 14:53:07 »
na siandien ryte pabandziau uzkurt, uzsikure ant benzo is pirmo pasukimo, pavaziavau biski netrukcioja nieko eina kaip bite perjungiau ant duju irgi dirba kaip reikalas, duodu 2,3,4 tukst apsuku nieko netrukcioja traukia kaip reikalas :O bet pasilo iki 90 laipsniu darbines ir pradejo trukciot tai ir parlekiau namo taip :/
kita savaite reiks tramplioriu nauja pirkt ir skriejika tada ziuresim kas bus, beto kokios mazdaug ju kainos nauju? ff
ai kai sove tai man ta guma kur virs oro srauto matuokles nusimove aukstyn- uzmoviau atgal, chlapuske viena yra ideta kolektoriuje.

Neprisijungęs cosmo

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2753
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2007 Rugsėjo 30, 16:58:19 »
o kai isylo darkesi ir ant benzo ir duju ar tik duju?jei tik dujos,tai gali buti kad reduktorius jau ant numirimo ribos,ten del nusidevejusios membranos prie darbines temperaturos kazkas vyxta ir buna tokie kaip traukos pravalai prie pagreitejimo.paciam taip yra buve. toliau, del sprogimo - idemiai apziurek ta gofra-guma kuri buvo nusimovus,nes galejo ja pramust ir del skylutes gali siurbti ora pro ja, taip pat paziurek lekste.
dangtelis apie 25-30 lt, skrejikas apie 15lt.

Audi_Coupe

• Svečias
« Atsakymas #6: 2007 Rugsėjo 30, 17:56:57 »
kai susilo trukciojo taip pat ir su dujom ir su benzinu. Suprantu trukciotu salta tai dregme ar dar kas nors, o cia atvirksciai.

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2007 Rugsėjo 30, 20:03:56 »
bus daviklis kox, pvz tas kuris tramplioriuje stovi..

Audi_Coupe

• Svečias
« Atsakymas #8: 2007 Spalio 01, 09:12:36 »
o kaip tas daviklis atrodo?

Neprisijungęs raimuska

• Įrašai: 40
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2007 Spalio 02, 11:11:10 »
Pabandyk nuo babinos juoda laida (minusa) pajungti tiesiai prie akumuliatoriaus minuso. Man padejo (h)

Audi_Coupe

• Svečias
« Atsakymas #10: 2007 Spalio 05, 20:24:47 »
Pabandyk nuo babinos juoda laida (minusa) pajungti tiesiai prie akumuliatoriaus minuso. Man padejo (h)
taip pajungus isvis nesikuria.
pasikeiciau trampioriu nauja ir skriejika, nebetrukcioja. Bet vaziuojant atrodo viskas normaliai ir vienu momentu kai kerta dirba gal tik 1 ar 2 cil. tahometars sokineja nepriklausomai nuo variklio apsuku ir sauna dujos (z). uzgesta nuemi tramplioriu atgal uzdedi ir vel gerai dirba, bet pavaziavus daugiau vel tas pats tie dujom tiek benzu.

Neprisijungęs raimuska

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2007 Spalio 07, 20:35:56 »
taip pajungus isvis nesikuria.
pasikeiciau trampioriu nauja ir skriejika, nebetrukcioja. Bet vaziuojant atrodo viskas normaliai ir vienu momentu kai kerta dirba gal tik 1 ar 2 cil. tahometars sokineja nepriklausomai nuo variklio apsuku ir sauna dujos (z). uzgesta nuemi tramplioriu atgal uzdedi ir vel gerai dirba, bet pavaziavus daugiau vel tas pats tie dujom tiek benzu.
Nu zinok man lygiai taip pat buvo (tik variklis 2.0E)... Ir tik pasiekdavo 90 laipsniu - galedavau ramiai sau sustot ir laukt, pakol ataush  :-]
Ir keista, kad nesikuria permetus laida, nes jis gi buna prisuktas prie kebulo, o cia tiesiog permeti tiesiai ant akumuliatoriaus, kad minuso "neiskraipytu". Gal blogai ji pritvirtinai? :O

Audi_Coupe

• Svečias
« Atsakymas #12: 2007 Spalio 07, 21:13:04 »
gerai pritvirtinau, uzvestai masinai nuo babinos laida jungiau (kur sukas minusinis juodas laidas) jungiau prie akumo tai kibirsciavo  (z)
vakar isemiau isvis ta mechanizma kur po trampliorium kur dantratukas, perziurejau, atgal sudejau, nustaciau degima koks buvo nes buvau isizimejes - nebesikuria isvis dabar. ligtais muse karta skierka ziurejau bet tik karta  (z)
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Spalio 08, 07:54:34 sukūrė Audi_Coupe »

Neprisijungęs raimuska

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2007 Spalio 08, 10:41:42 »
Pala, truputi nesupratau - uzvestai masinai atsukai laida nuo kebulo ir perkelei ant klemo?? :O Taigi ji iskart turejo uzgest...  :P
P.S. Na del tramlioriaus nieko padet negaliu (servise buvo ir man iseme, bet po to ilgokai jie ten uztruko, kol degima sureguliavo)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2007 Spalio 08, 12:39:39 »
tai tie wisi trukciojimai, jojimas del tramplioriaus kaltes yra ???

Neprisijungęs raimuska

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2007 Spalio 08, 13:13:16 »
Ne, nes buvom uzdeje kita tramplioriu, bet situacija nepagerejo. Dar buvom pakeite babina, paskirstytojo dangteli, "begunoka", kompa ir tas pats :-{
Esmine problema buvo ta, kad i babina neatejo normalus minusas (kai ikaista variklis, is minuso pasidarydavo +0,3-0,5), tuomet variklis pradedavo purtytis ir visa kita sh ka aprase temos autorius. O kur tas minusas sugebedavo dingt, tai niekas man taip ir nepasake.  (!?)
Na bet kaip minejau, uzmeciau laida tieisiai ant akumo (tai yra nelieciant kebulo) ir jau ~2-3 metai vazineju ir ramu ff

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2007 Spalio 08, 19:50:00 »
na man joja wisalaik neswarbu ar saltas ar ne.. taip spaudi gaza wiskas norma, tik pasiekia ~2 rpm ir pradeda tampyt nesweikai, nzn nuo ko pradet ziuret

Neprisijungęs raimuska

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2007 Spalio 08, 20:53:16 »
Hmmm, gal su kuru kas? Kuro filtras gal uzsikimshes ?? Nors tokiu atveju trukcioja, bet jei neklystu, silpnokai...

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2007 Spalio 08, 21:16:51 »
ir benzu ir dujom.. che elektros gedimas nes dega check engine.. bet dare diagnostika nemeta klaidu...

Audi_Coupe

• Svečias
« Atsakymas #19: 2007 Spalio 09, 12:06:49 »
as jokio laido nuo babinos nenuiminejau, tiesiog atvedziau nuo klemo laida ir prijungiau prie babinos kartu su juodu. Tada nesiveda isvis. Raimuska gal reikejo juoda laida atjungt ir tik tada nuo akumo vest prie babinos kita? beje kaip ten su tuo degimu, jauciu kai isemiau ir man nusireguliavo  :/
ai dar pries kurima irgi check lempute uzsidegdavo, gal cia susije.

Neprisijungęs raimuska

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2007 Spalio 09, 13:23:04 »
as jokio laido nuo babinos nenuiminejau, tiesiog atvedziau nuo klemo laida ir prijungiau prie babinos kartu su juodu. Tada nesiveda isvis. Raimuska gal reikejo juoda laida atjungt ir tik tada nuo akumo vest prie babinos kita? beje kaip ten su tuo degimu, jauciu kai isemiau ir man nusireguliavo  :/
ai dar pries kurima irgi check lempute uzsidegdavo, gal cia susije.
Na del nusireguliavimo tai jei nebeuzvedi, reiskia ne toks kampas. As pats jau zinojau, kad nepastatysiu i vieta, tai net ir nebandziau istraukt.
Del laido - kazkaip nesuprantu is kur pas tave ateina minusinis laidas. Kiek pamenu, pas mane 2 laidai atkeliauja nuo kompo, o trecias - prisuktas prie kebulo. Tai mes ji nusukom nuo kebulo ir uzmetem ant klemo (net nereikejo ilginti). Visos bedos ir issisprende. :V

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2007 Spalio 09, 17:22:25 »
wnz taip... sutwakr man ta jojima...

diagnoze:  buwo linktelejusi isiurbimo kolektoriaus lekstele, sudraskyta oro srato matuokle, reikejo sureguliuot kraba.. o svarbeusia jojimas buwo del dregmes kuri kaupesi kazkokiam bloke kuris yra keleiwio pusej, prie desines kojos apacioi.. nuemus ta apsyfkele ten buvo wandens, o ten stowi kazkoks tai blokas....

wisa tai man nupasakojo meistrelis kuris sutwarke.. dabar wiskas bite...

Evaldelis

• Svečias
« Atsakymas #22: 2007 Spalio 09, 19:30:45 »
wnz taip... sutwakr man ta jojima...

diagnoze:  buwo linktelejusi isiurbimo kolektoriaus lekstele, sudraskyta oro srato matuokle, reikejo sureguliuot kraba.. o svarbeusia jojimas buwo del dregmes kuri kaupesi kazkokiam bloke kuris yra keleiwio pusej, prie desines kojos apacioi.. nuemus ta apsyfkele ten buvo wandens, o ten stowi kazkoks tai blokas....

wisa tai man nupasakojo meistrelis kuris sutwarke.. dabar wiskas bite...

kiek palikai uz tokius darbus?

Evaldelis

• Svečias
« Atsakymas #23: 2007 Spalio 09, 19:41:03 »
nesukuria tai del degimo kad numusiai, bet ir tai nebutinai jei ten dar ka daugiau prikeitei. o kai kazka rasiai kad staigiai sokineja apsukos tai ten gali but nuo skriejiko kad jis neuzdetas gerai, man taip buvo kelis kartus. o degima geriau nustatyk pernauja.

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2007 Spalio 10, 08:47:39 »
palikau 150lt