Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: tepalo priedas...  (Skaityta 706 kartus)

Tuziukas

• Svečias
tepalo priedas...
« Topic Start: 2008 Balandžio 27, 10:35:42 »
Sveiki. turiu a4 95m ir yra tokia kaip problemele..gerokai ryja tepalus..turbina gera..greiciausiai ziedai .. nuvariau pas meistra sako kazkokie vitaminai buna i tepala supilti..bet nedaktaras..gal jus ka numanot..? beje 1.9tdi varikliukas..o tepala stipriai ryja..bet keistoka kad duma melyna nemeta..bet ir niekur neprilasa..

p.s.NEKRITIKUOKIT, TIESIOG KAS GALIT APSVIESKIT!

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
tepalo priedas...
« Atsakymas #1: 2008 Balandžio 27, 10:45:10 »
jei tepalus leidzia/ryja per riebokslius ir kitas gumines dalis, tinka tepalo priedas butent suminkstinimui siu daliu, bo jos buna suketiejusios.

Jie tepalus ryta del pvz ziedu - tik daktaras tau pades, kitaip sakant "medus"

Nuo ju blogiau tikrai nebus ;) Alyva pili pusiau sintetine?

Neprisijungęs Marielis

• Įrašai: 383
    • Žiūrėti profilį
tepalo priedas...
« Atsakymas #2: 2008 Balandžio 27, 14:11:50 »
bajoras galetum daugiau papasakoti apie tuos priedus kokie ju pavadinimai nes man irgi tepaliuko nemazai valgo o skubeti nenoriu tvarkyt nes galvojiu bus  protingiau susitaupyti geresne suma ir tuo paciu variklio bukle atstatyti
alyva pusiau sintetine 10w40
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Balandžio 27, 14:35:04 sukūrė Marielis »

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
tepalo priedas...
« Atsakymas #3: 2008 Balandžio 27, 14:21:38 »
na ir man idomu :)
pas mane juodai dumina kai paspaudziu daugiau gaziuko :)
pusiau sintetika 10-40w shell diesel plius dbr :)
keitimas greit nusimato vel :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
tepalo priedas...
« Atsakymas #4: 2008 Balandžio 27, 21:50:01 »
yra degalinese ir maximose (jau nekalbu apie rimtesnes parduotuves) o priedai vadinasi "SMOKE" ir panasiai... atrodo kaip dirbtinas medus - geltonas ir tirstas rupuze :)

O ka cia pasakot, pyliau i kupa ir ne karta... tepalas sutirsteja, pakyla ir spaudimas, sumazeja pratekejimas ir/arba tepalo ryjimas.

Yra rimtu priedu tokiems dalykams, anie padengiasieneles papildmu pavirsiu kuri pravardzioja "keramika" jis sumazina nudilima, ibrezimus ir t.t. kas masina kompresija, barskejimus ir t.t. taciau cia yra rizika - yra kam ir uzlinke varikliukai, bet klausimas ar del to galima kaltinti priedus, nes vairuotojas pila priedus dazniausiai kai nebelika ka daryti, nera ka prarasti ir/arba jau varikliui buna per velu kad padeti ;)

Tuziukas

• Svečias
tepalo priedas...
« Atsakymas #5: 2008 Balandžio 27, 21:59:50 »
na taip pas manea, pusiau sintetiniai tepalai..man sunkiasi truputi per karteri ir per variklio pati virsutini dangteli ten toks lyg alsuoklis ar kas ten irgi biski sunkiasi..na bet tikrai ne tiek kiek suryja..tik kas keisciausiai kad melyno dumo nera..meistras sake greiciausiai ziedai bet sako kodel duma nemeta pats nesuprantu..turbina gera..sako jis ziedus nlb verta keisti..beje sako ziedai todel, kad uzkurus duodant gazo netraukia variklio kamscio, taciau istraukus truputi tepalo matuokle ja traukia!!??kas nustebino mane..paaiskinkit kas zinot?

p.s. patare pilti i tepala kazkokia skarbonke brudo..saka ten nedaktaras ir atseit padeda..bet galvoju ar tai nebus kad pribaigs varikli..arba bus pinigai paleisti i ora..