Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: TDI kw kelimas  (Skaityta 67421 kartus)

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
Re: TDI kw kelimas
« Atsakymas #150: 2010 Sausio 11, 22:20:03 »
4*4 stendas yra vilniuje, mano mynetame 1000ag [tik siaip pasakiau] :-]

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #151: 2010 Sausio 11, 22:20:18 »
tik tiesiog remontuotina masina galima perprogramuoti taip kad tu pasaliniu nesijaustu... Sunku nupasakoti tai zodziais per rastvedyba nes to kasdien man tikrai nereikia daryti

Ką turėjai omenyje tai sakydamas? :V Gi sakau, viskas buvo ant tiek pertikrinta, kad nebežinojau, ką betikrinti... :V

stendas dar tikrai ne 4wd nes tikrai tam poreikio dar nera lietuvoj :)
o del perprogramavimo rs6 tai padarysiu :)
o del buvusios a6 programavimo tai dziugu kad viska ishtikrinai nes kol neistikrinta tai neaisku ar tame problema ar ne tame, jei ne tame tai viskas aisku kad su ta detale yra gerai, ir kai viskas aisku kad yra problema bet jos rasti gali buti neimanoma, kaip kad gesimas nei sio nei is to tai suprask kad man reikia zinoti visa eiga kas buvo tikrinat kas keista ir tik tada as kai zinau visa "ligos" istorija galiu rasti kelius kaip padaryti pavadinkim "kreiva" programa kad jos deka masina vaziuotu tiesiai :) nu net nezinau kaip paaiskint ne techniskai  :)

Nupirko ją tavo kaip man sakė "Vitoldo pažįstamas" iš quattro klubo Kaune. Sakė apsilankys pas tave, jei užgesimas pasikartos. Nu bet kaip matau, turbūt neapsilankė :)
P.S. Kiek RS kainuos čipinti ir kiek tikėtis kw? Dabar 331.

Neprisijungęs VIMOTA

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #152: 2010 Sausio 11, 22:22:09 »
nu as darau diagnostika tai zmones atleke pasicipave ne vien vimotoj vien ant traukos ir ant parematru matau kad grybas padarytas ;)
diagnostika darydamas matai cipo veikla?
nu zinok ten eina ne tik klaidas nuskaityti :-]
nori pasakyt matai cipa, jo darba?

labai puikiai ant VAG dyzeliu matau kaip programa daryti netgi per diagnostika :) ir tereikia pravaziuoti 2 begiais ir pasakau ar programa padaryta PRO ar nieko verta.....

o beto klausimas tau. As kazkaip nesuprantau kur cia kaune i 1000ag vaziuoji dyno day  ff ???

kas del galingas.lt tai kaip ir mano atstovas vilniuje :)

veliau pasitaisiau del kauno, o ant taves kaip ir nevariau, tik sakiau kur jau teko buti [turiu omenyje "galingas"]

tai buvau per plauka priartejes prie manes, bet tam ir yra atstovas, kad zmogus taupydamas del atstumo iki kauno kazka... vistiek praranda ;) ka praranda tai visu atstovu prasymu as negaliu skelbti :) bet esme ta, kad svarbu klientas patenkintas, o per kuri atstova jis gavo mano prisilietima tai man beveik jokio skirtumo, tik galiu pasakyti kad yra daug ir mazu agentu ir atstovu kurie nesiskelbia kad programas naudoja is manes, bet galiu pasakyti, kad tai ka jauciu tai 50% lietuvos pacipuojamu programiniu budu yra su mano prisilietimu....

p.s. kas del suns ir uodegos tai jau mazumele pasenes posakis :)

p.p.s bet jeigu ka tai galiu ir toliau nesikisti i jusu pokalbius, ok ?

Neprisijungęs audicouper

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #153: 2010 Sausio 11, 22:25:39 »
nu as darau diagnostika tai zmones atleke pasicipave ne vien vimotoj vien ant traukos ir ant parematru matau kad grybas padarytas ;)

labai puikiai ant VAG dyzeliu matau kaip programa daryti netgi per diagnostika :) ir tereikia pravaziuoti 2 begiais ir pasakau ar programa padaryta PRO ar nieko verta.....

o beto klausimas tau. As kazkaip nesuprantau kur cia kaune i 1000ag vaziuoji dyno day  ff ???

veliau pasitaisiau del kauno, o ant taves kaip ir nevariau, tik sakiau kur jau teko buti [turiu omenyje "galingas"]

tai buvau per plauka priartejes prie manes, bet tam ir yra atstovas, kad zmogus taupydamas del atstumo iki kauno kazka... vistiek praranda ;) ka praranda tai visu atstovu prasymu as negaliu skelbti :) bet esme ta, kad svarbu klientas patenkintas, o per kuri atstova jis gavo mano prisilietima tai man beveik jokio skirtumo, tik galiu pasakyti kad yra daug ir mazu agentu ir atstovu kurie nesiskelbia kad programas naudoja is manes, bet galiu pasakyti, kad tai ka jauciu tai 50% lietuvos pacipuojamu programiniu budu yra su mano prisilietimu....

koks bebutu, visgi jis dar yra, niekas taves nevaro lauk is cia, ydomu kartais isgirsti ir nusimanancio zmogaus nuomone ;)

Neprisijungęs almantasTT

• Įrašai: 173
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #154: 2010 Sausio 11, 22:26:53 »

cia be taves vitoldai buciau neapsiejas :D butu papjove kaip suo kate :-] :-] :-] :-] :-]

Neprisijungęs VIMOTA

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #155: 2010 Sausio 11, 22:27:43 »
tik tiesiog remontuotina masina galima perprogramuoti taip kad tu pasaliniu nesijaustu... Sunku nupasakoti tai zodziais per rastvedyba nes to kasdien man tikrai nereikia daryti

Ką turėjai omenyje tai sakydamas? :V Gi sakau, viskas buvo ant tiek pertikrinta, kad nebežinojau, ką betikrinti... :V

o del buvusios a6 programavimo tai dziugu kad viska ishtikrinai nes kol neistikrinta tai neaisku ar tame problema ar ne tame, jei ne tame tai viskas aisku kad su ta detale yra gerai, ir kai viskas aisku kad yra problema bet jos rasti gali buti neimanoma, kaip kad gesimas nei sio nei is to tai suprask kad man reikia zinoti visa eiga kas buvo tikrinat kas keista ir tik tada as kai zinau visa "ligos" istorija galiu rasti kelius kaip padaryti pavadinkim "kreiva" programa kad jos deka masina vaziuotu tiesiai :) nu net nezinau kaip paaiskint ne techniskai  :)

Nupirko ją tavo kaip man sakė "Vitoldo pažįstamas" iš quattro klubo Kaune. Sakė apsilankys pas tave, jei užgesimas pasikartos. Nu bet kaip matau, turbūt neapsilankė :)

nea tikrai nebuvo apsilankes, tai arba negesta arba problema pati isejo laukant :D
kas del RS6 tai kaip ir daugumai ju 500-550ag ribose pasidaro. Sakysi kodel 50ag ribose, o todel kad slegis pvz pas viena buna idealiai 1.5bar o pas kita nors ir pastatyta programoj 1.5bar bet yra 1.3-1.4 poto virsunej nukrenta iki 1.2 tai ir gaunas kad tikrai bus nepilni AG kaip kad programoj nustatyta..

kas del kainos tai tau kaip nepirma karta besikreipianciam del chipavimo tai uz 1200lt padarysiu :) ir tikekimes su davikliais, voztuveliais viskas bus gerai nes pas RS liga - turbinos slegis ir jo valdymas...

Neprisijungęs VIMOTA

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #156: 2010 Sausio 11, 22:28:49 »

cia be taves vitoldai buciau neapsiejas :D butu papjove kaip suo kate :-] :-] :-] :-] :-]

tai zinok daznai ir nesikisu nes nu kam lysti ten kur apie tave bazarina  :-]

Neprisijungęs almantasTT

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #157: 2010 Sausio 11, 22:30:21 »
nu cia jo reikes ir man taip daryti :-] :-] :-] :-] :-]

Neprisijungęs Nepatyres

• Įrašai: 118
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #158: 2010 Sausio 11, 23:30:32 »
chebryte, nenukrypkim nuo temos, tai visgi patarkit is lemonos ar is kur kitur ir koki potenciometra pirkti - juoda uz 5 lt. ar melyna uz 1 lt. (o jei darysim group buy tai bus dar pigiau), stereo ar uzteks ir mono, ir kaip geriau pajungti prie siurblio 2 ir 3 laido ir visi draugiskai pasicipuojam siurblius  :-] :-] :-]

Neprisijungęs almantasTT

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #159: 2010 Sausio 11, 23:35:17 »
baik nes jau einu i lauka oro ikvepsiu nes tiek pilva skauda nuo juoko :D :D :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #160: 2010 Sausio 14, 09:32:22 »

o del buvusios a6 programavimo tai dziugu kad viska ishtikrinai nes kol neistikrinta tai neaisku ar tame problema ar ne tame, jei ne tame tai viskas aisku kad su ta detale yra gerai, ir kai viskas aisku kad yra problema bet jos rasti gali buti neimanoma, kaip kad gesimas nei sio nei is to tai suprask kad man reikia zinoti visa eiga kas buvo tikrinat kas keista ir tik tada as kai zinau visa "ligos" istorija galiu rasti kelius kaip padaryti pavadinkim "kreiva" programa kad jos deka masina vaziuotu tiesiai :) nu net nezinau kaip paaiskint ne techniskai  :)

nea tikrai nebuvo apsilankes, tai arba negesta arba problema pati isejo laukant :D
kas del RS6 tai kaip ir daugumai ju 500-550ag ribose pasidaro. Sakysi kodel 50ag ribose, o todel kad slegis pvz pas viena buna idealiai 1.5bar o pas kita nors ir pastatyta programoj 1.5bar bet yra 1.3-1.4 poto virsunej nukrenta iki 1.2 tai ir gaunas kad tikrai bus nepilni AG kaip kad programoj nustatyta..

kas del kainos tai tau kaip nepirma karta besikreipianciam del chipavimo tai uz 1200lt padarysiu :) ir tikekimes su davikliais, voztuveliais viskas bus gerai nes pas RS liga - turbinos slegis ir jo valdymas...

Kokiu būdu man viską pasitikrinti, kad po to nereiktų vėl sliekų ieškoti? Ant vago rodo slėgį ir t.t.? Kokią procedūrą atlikti, kad pamatyti, jog viskas ok?

Neprisijungęs VIMOTA

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #161: 2010 Sausio 22, 09:34:16 »
viska rodo ant vago ko reikia is masinos :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #162: 2010 Sausio 22, 09:43:39 »
viska rodo ant vago ko reikia is masinos :)

Kaip tik savaitgalį čekinom viską, tai niekur neradau slėgio :V Jur jį rodo man įdomu? :V

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #163: 2010 Sausio 22, 10:43:38 »
125 kanala ziurejot?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #164: 2010 Sausio 22, 10:58:38 »
125 kanala ziurejot?

Hm, reiks dar kartą pabandyti, gal iki tiek net nedaėjom :V

Neprisijungęs audicouper

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #165: 2010 Vasario 14, 14:09:17 »
gal kas zino kokios forsunkes stovi pas 2.5ti 110kw, tokios pat kaip pas t4?

Neprisijungęs Artas

• Įrašai: 246
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #166: 2010 Vasario 18, 20:47:18 »
gal galt pasakyti ar ymanoma pakelti kw tokiam variantui cia but autobusiukas LT 35 max 1997m.jame stovi audes variklis 2.5 tdi 75kw.5cilindrai eiluteje.. ka butu ymanoma padaryti?eina purkstukus kokius deti galingesnius ar pan? :)

Neprisijungęs audicouper

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #167: 2010 Vasario 18, 22:07:38 »
cipa galima ydeti visur, kur tik yra variklio valdymo kompas

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #168: 2010 Vasario 19, 01:17:28 »
cipa galima ydeti visur, kur tik yra variklio valdymo kompas
"ideti" manau turetu buti kabutese, kad neklaidinti skaitytoju ;) o po to atsiras klausimai, "ar tilps i mano masina cipas" :D

Neprisijungęs VIMOTA

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #169: 2010 Vasario 20, 08:27:10 »

tikrai ne

Neprisijungęs VIMOTA

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #170: 2010 Vasario 20, 08:28:52 »
gal galt pasakyti ar ymanoma pakelti kw tokiam variantui cia but autobusiukas LT 35 max 1997m.jame stovi audes variklis 2.5 tdi 75kw.5cilindrai eiluteje.. ka butu ymanoma padaryti?eina purkstukus kokius deti galingesnius ar pan? :)

jei turbinos modelis teisingas idetas tai is 75kw pasidaro 100kw saugiai.... Kaune greitoji pagalba su kaikuriai tokiais modeliais vazineja........ kaina gaunas 600-700lt. 700lt su galingumo matavimu.......

Neprisijungęs audicouper

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #171: 2010 Vasario 20, 08:32:02 »

tikrai ne
dekui, jau issiaiskinau ;)

Neprisijungęs Artas

• Įrašai: 246
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #172: 2010 Vasario 20, 15:38:55 »
tai cia kad is 75kw padarytu na tarkim 100kw tai uztektu tiktai programa padaryti?o kaip su motoriuku atlaiko jie gerai? ir kaip su kuro sanaudom? cia toki motoriukai eina y audes 100.. kompas taip aisku jiose stovi... o tai cia reiketu y vimota kreiptis?

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #173: 2010 Vasario 20, 16:52:21 »
O tu temos nenori nuo pradžios paskaityt? ;)

Neprisijungęs VIMOTA

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #174: 2010 Vasario 23, 20:49:51 »
tai cia kad is 75kw padarytu na tarkim 100kw tai uztektu tiktai programa padaryti?o kaip su motoriuku atlaiko jie gerai? ir kaip su kuro sanaudom? cia toki motoriukai eina y audes 100.. kompas taip aisku jiose stovi... o tai cia reiketu y vimota kreiptis?

siaubas kiek daug klausimu .... paprasciau kartais buna paskambinti negu cia susirasineti.... 
75 85 103kw yra tie patys motorai ir 103kw pasicipuoja ypatingais atvejais iki 130kw ir laiko, laksto lauze dezes, sankabas, reduktorius, bet motorui dzin, motoras dyzelio (nekalbu apie prancuziskus) yra ant tiek stiprus kad jis gali atlaikyti minimum 50% papildoma galinguma be jokiu problemu......  taip kad kai jau zmones nustos vazineti su 66kw 1.9 ar tai 2.5 85kw tai tada jau pasikeites bus ju poziuris kad dyzelis bijo galingumo......