Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: TDI kw kelimas  (Skaityta 67429 kartus)

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
Re: TDI kw kelimas
« Atsakymas #125: 2010 Sausio 11, 21:37:46 »
Kaip pas vimotą, nenukrito dar kainos? :)
manau jam nera tikslo ju mesti nes per visa lietuva tik vienas geras cipuotojas  :)
tikrai ne

Neprisijungęs Ledlauzis

• Įrašai: 163
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #126: 2010 Sausio 11, 21:41:28 »
jo jo yra  ?!? uz kiek ten stumdo cipsus tie kiti? lays ir estrela nesiulyti  :D

Neprisijungęs audicouper

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #127: 2010 Sausio 11, 21:42:31 »
jo jo yra  ?!? uz kiek ten stumdo cipsus tie kiti? lays ir estrela nesiulyti  :D
bla bla bla

Neprisijungęs almantasTT

• Įrašai: 173
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #128: 2010 Sausio 11, 21:45:02 »
manau jam nera tikslo ju mesti nes per visa lietuva tik vienas geras cipuotojas  :)
tikrai ne
zinai geresni cipuotoja?

Neprisijungęs audicouper

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #129: 2010 Sausio 11, 21:47:26 »
o as kitaip paklausiu, o keliuose dar vietuose cipavai masina kad teigi jog geriausias?

Neprisijungęs almantasTT

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #130: 2010 Sausio 11, 21:50:42 »
nu as darau diagnostika tai zmones atleke pasicipave ne vien vimotoj vien ant traukos ir ant parematru matau kad grybas padarytas ;)

Neprisijungęs VIMOTA

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #131: 2010 Sausio 11, 21:51:09 »

Na man pirmą kartą kai darė, pašiko markę, gerai, kad po antro karto išsitaisė. Ir girdėjau ne vienam jau taip :) Na bet svarbu galutinis rezultatas normalus :)

o kodel tureciau mesti kainas :) ? 700 su stendu, 600 be stendo, 350 jei tik kompa atvezi...

gali priminti kokia ten masina buvo ir kas kaip kur pirma karta programa bloga padariau del mano pacio kaltes ?

Neprisijungęs Ledlauzis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #132: 2010 Sausio 11, 21:52:05 »
tai idomu kur jie taip uzsislaptine kad nesigirdi juk tai verslas butu kokybe visi zinotu argi netaip??  (+)

Neprisijungęs audicouper

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #133: 2010 Sausio 11, 21:53:56 »
nu as darau diagnostika tai zmones atleke pasicipave ne vien vimotoj vien ant traukos ir ant parematru matau kad grybas padarytas ;)
diagnostika darydamas matai cipo veikla?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #134: 2010 Sausio 11, 21:55:38 »

Na man pirmą kartą kai darė, pašiko markę, gerai, kad po antro karto išsitaisė. Ir girdėjau ne vienam jau taip :) Na bet svarbu galutinis rezultatas normalus :)

o kodel tureciau mesti kainas :) ? 700 su stendu, 600 be stendo, 350 jei tik kompa atvezi...

gali priminti kokia ten masina buvo ir kas kaip kur pirma karta programa bloga padariau del mano pacio kaltes ?

Juoda a6 avant 2,5tdi 132kw. Po pirmo karto minėjai, kad bėda pas mane. Man ta auto užgesinėdavo pastoviai. Pasakei, kad bėda pas mane. Ko tik b l aš nedariau. Patikrinau siurblį, purkštukus, išsivaliau koliką, geometriją žiūrėjo ir turbą,vaakumus, nu viskas ledų ledas. Ant diagnostikos švaru gražu, nė klaidelės. Naujas srautas įmestas buvo orginalus taipogi. Prieš čipavimą viskas ok buvo, buvau jau pusmetį atvažinėjęs. Antrą kartą kažką paminkei ant kompo, pasakei, kad ne tavo bėda čia, na ir po to man auto ledų ledas patapo, negeso ir t.t. Ją nupirko kažkoks kaunietis tavo draugas, manau turėjai jau ją žinoti ;)

Neprisijungęs audicouper

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #135: 2010 Sausio 11, 21:57:34 »
tai idomu kur jie taip uzsislaptine kad nesigirdi juk tai verslas butu kokybe visi zinotu argi netaip??  (+)
yra "galingas.lt", yra "chiptuning", yra "1000ag", jai tu ju nezinai tai dar nereiskia kad jie daro blogai ir t.t.

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #136: 2010 Sausio 11, 21:58:15 »
tai idomu kur jie taip uzsislaptine kad nesigirdi juk tai verslas butu kokybe visi zinotu argi netaip??  (+)

kam reikia tas ir zino, o ne reklamos aukom tampa ;)

Neprisijungęs VIMOTA

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #137: 2010 Sausio 11, 22:00:28 »
na as nenoriu cia pas jus kistis nors daznai skaitau ka rasote visi :) bet noriu paklausti kas yra geras kas yra blogas programuotojas ??
geras tas kuris padaro gera kaina ar geras tas kuris tuom uzsiima 10metu, turi stenda, kad galetu irodyti kad tikrai 100kw, o ne kad pagal  (!?) pasakyti kad yra 100kw nors ne karto nemate matuojamos masinos ant stendo, kuris daro 80-90% visu dyzeliniu chipuojamu masinu pradedant nuo 1992m ir baigiant 2010m ? Man ne paciam idomu pasidare, tikrai ka jus skaitote geriausiu (ne pavardem, ne kainom) nes as negaliu pasakyti, kad esu geriausias nes cia salyginis "matavimas" gaunasi todel kad uzsiimu placiai su dyzeliais, bet jeigu lietuva butu 40mln zmoniu tai aisku uzsiimciau kokia nors viena grupe pvz tik VAG tada butu kitaip, bet kad didziausia patirtis ant dyzeliu pas mane, kad net mano veiklos forumas tam padarytas. Po rimtu mechaniniu perdarymu + po mano programavimu irgi kogero daugiausia masinu lietuvoj vazineja tai nelabai bus kas gincysis del vis to :)  Tai pasamprotaujam, kas per savoka - geriausias........

Neprisijungęs audicouper

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #138: 2010 Sausio 11, 22:06:51 »
na as nenoriu cia pas jus kistis nors daznai skaitau ka rasote visi :) bet noriu paklausti kas yra geras kas yra blogas programuotojas ??
geras tas kuris padaro gera kaina ar geras tas kuris tuom uzsiima 10metu, turi stenda, kad galetu irodyti kad tikrai 100kw, o ne kad pagal  (!?) pasakyti kad yra 100kw nors ne karto nemate matuojamos masinos ant stendo, kuris daro 80-90% visu dyzeliniu chipuojamu masinu pradedant nuo 1992m ir baigiant 2010m ? Man ne paciam idomu pasidare, tikrai ka jus skaitote geriausiu (ne pavardem, ne kainom) nes as negaliu pasakyti, kad esu geriausias nes cia salyginis "matavimas" gaunasi todel kad uzsiimu placiai su dyzeliais, bet jeigu lietuva butu 40mln zmoniu tai aisku uzsiimciau kokia nors viena grupe pvz tik VAG tada butu kitaip, bet kad didziausia patirtis ant dyzeliu pas mane, kad net mano veiklos forumas tam padarytas. Po rimtu mechaniniu perdarymu + po mano programavimu irgi kogero daugiausia masinu lietuvoj vazineja tai nelabai bus kas gincysis del vis to :)  Tai pasamprotaujam, kas per savoka - geriausias........

kas pakels suniui uodega jai ne pats :D
pvz as nevarau ant vimotos, nekart nebuvau ten [mane kaina netenkina], taigi ir negaleciau varyt ant jos. Bet visose savo isvardintose firmose buvau ir likdavau visada patenkintas, nes niekada neiskildavo jokiu problemu o ag matuoju visda vilniuje "1000ag" per dyno day.
 ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 11, 22:12:20 sukūrė audicauper »

Neprisijungęs almantasTT

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #139: 2010 Sausio 11, 22:07:55 »
nu zinok ten eina ne tik klaidas nuskaityti :-]

Neprisijungęs VIMOTA

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #140: 2010 Sausio 11, 22:08:36 »

Juoda a6 avant 2,5tdi 132kw. Po pirmo karto minėjai, kad bėda pas mane. Man ta auto užgesinėdavo pastoviai. Pasakei, kad bėda pas mane. Ko tik b l aš nedariau. Patikrinau siurblį, purkštukus, išsivaliau koliką, geometriją žiūrėjo ir turbą,vaakumus, nu viskas ledų ledas. Ant diagnostikos švaru gražu, nė klaidelės. Naujas srautas įmestas buvo orginalus taipogi. Prieš čipavimą viskas ok buvo, buvau jau pusmetį atvažinėjęs. Antrą kartą kažką paminkei ant kompo, pasakei, kad ne tavo bėda čia, na ir po to man auto ledų ledas patapo, negeso ir t.t. Ją nupirko kažkoks kaunietis tavo draugas, manau turėjai jau ją žinoti ;)

Biski ne taip tada supratai :) as darau programa tokia kokia BOSCH sake daryti normal car and daily driving.... bet jeigu po programavimo ishlenda problemos - pasaliniai simptomai, tada imanoma prisedus prie kompo, supratus tuos pasalinius veiksmus, ju tendencijas per laika o ne per valanda bevazinejant gatvele, galima per programuoti taip kad netgi pasaliniai veiksmai is masinos jie nepasinaikins, tik tiesiog remontuotina masina galima perprogramuoti taip kad tu pasaliniu nesijaustu... Sunku nupasakoti tai zodziais per rastvedyba nes to kasdien man tikrai nereikia daryti, svarbu ne reikejo tau varyti masinos manau 5 ar tai dar daugiau kartu ko pasekoje ir nebuciau padares.... As tikrai pakankamai nemazai zinau, kad galeciau tuo darbu uzsiimti ir imti tik tokius pinigus kai tuo tarpu vien lenkijoj kur kainos salirkos tos pacios chipavimas kainuoja tokiem dyzeliam nuo 1300zl ......

Neprisijungęs audicouper

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #141: 2010 Sausio 11, 22:11:30 »
nori pasakyt matai cipa, jo darba?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #142: 2010 Sausio 11, 22:11:48 »
Gerai, nesvarbu, man nesunku buvo atvažiuoti antrą kartą ;) Klausimas kitas, kuris man labai aktualus. Pabursi mano Rs6 biT? Pavasarį tikrai ieškosiu, kas tai padarytų, pas tamstą labiausiai norėčiau. Bėje, q stendas gal jau yra?

Neprisijungęs Ledlauzis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #143: 2010 Sausio 11, 22:12:40 »
tai idomu kur jie taip uzsislaptine kad nesigirdi juk tai verslas butu kokybe visi zinotu argi netaip??  (+)
yra "galingas.lt", yra "chiptuning", yra "1000ag", jai tu ju nezinai tai dar nereiskia kad jie daro blogai ir t.t.

o ka sako pvz tas "galingas" kai norima cipuoti po mechaniniu modu?? ogi vaziuok i vimota  (h) tai darykit isvadas  ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 11, 22:15:29 sukūrė Ledlauzis »

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #144: 2010 Sausio 11, 22:13:22 »
tik tiesiog remontuotina masina galima perprogramuoti taip kad tu pasaliniu nesijaustu... Sunku nupasakoti tai zodziais per rastvedyba nes to kasdien man tikrai nereikia daryti

Ką turėjai omenyje tai sakydamas? :V Gi sakau, viskas buvo ant tiek pertikrinta, kad nebežinojau, ką betikrinti... :V

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #145: 2010 Sausio 11, 22:13:46 »

o ka sako pvz tas "galingas" kai norima cipuoti po mechaniniu modu?? vaziuok i vimota :D :D tai darykit isvadas  ;)

Tai juk galingas ir vimota praktiškai vienas ir tas pats ar ne???

Neprisijungęs VIMOTA

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #146: 2010 Sausio 11, 22:13:53 »

labai puikiai ant VAG dyzeliu matau kaip programa daryti netgi per diagnostika :) ir tereikia pravaziuoti 2 begiais ir pasakau ar programa padaryta PRO ar nieko verta.....

o beto klausimas tau. As kazkaip nesuprantau kur cia kaune i 1000ag vaziuoji dyno day  ff ???

kas del galingas.lt tai kaip ir mano atstovas vilniuje :)

Neprisijungęs audicouper

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #147: 2010 Sausio 11, 22:16:30 »

labai puikiai ant VAG dyzeliu matau kaip programa daryti netgi per diagnostika :) ir tereikia pravaziuoti 2 begiais ir pasakau ar programa padaryta PRO ar nieko verta.....

o beto klausimas tau. As kazkaip nesuprantau kur cia kaune i 1000ag vaziuoji dyno day  ff ???

kas del galingas.lt tai kaip ir mano atstovas vilniuje :)

veliau pasitaisiau del kauno, o ant taves kaip ir nevariau, tik sakiau kur jau teko buti [turiu omenyje "galingas"]

Neprisijungęs VIMOTA

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #148: 2010 Sausio 11, 22:17:50 »
tik tiesiog remontuotina masina galima perprogramuoti taip kad tu pasaliniu nesijaustu... Sunku nupasakoti tai zodziais per rastvedyba nes to kasdien man tikrai nereikia daryti

Ką turėjai omenyje tai sakydamas? :V Gi sakau, viskas buvo ant tiek pertikrinta, kad nebežinojau, ką betikrinti... :V

stendas dar tikrai ne 4wd nes tikrai tam poreikio dar nera lietuvoj :)
o del perprogramavimo rs6 tai padarysiu :)
o del buvusios a6 programavimo tai dziugu kad viska ishtikrinai nes kol neistikrinta tai neaisku ar tame problema ar ne tame, jei ne tame tai viskas aisku kad su ta detale yra gerai, ir kai viskas aisku kad yra problema bet jos rasti gali buti neimanoma, kaip kad gesimas nei sio nei is to tai suprask kad man reikia zinoti visa eiga kas buvo tikrinat kas keista ir tik tada as kai zinau visa "ligos" istorija galiu rasti kelius kaip padaryti pavadinkim "kreiva" programa kad jos deka masina vaziuotu tiesiai :) nu net nezinau kaip paaiskint ne techniskai  :)

Neprisijungęs almantasTT

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #149: 2010 Sausio 11, 22:18:57 »
matau daug ka