Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: TDI kw kelimas  (Skaityta 67454 kartus)

Neprisijungęs lauzytojas

• Įrašai: 220
    • Žiūrėti profilį
Re: TDI kw kelimas
« Atsakymas #75: 2010 Sausio 10, 23:21:14 »
kad trauke  geriau dar nieko nesako kaip susitiksim pas vitolda prasukti kw tada matysim ;) kas ten kaip
Tai pagal Tave geriau, kai daugiau kW, bet netraukia?  :) Nėra viskas tik juoda arba balta... Gal kažkam pilnai pakanka to potenciometro ar dar kažkokio pigesnio "čipo" varianto, kad jaustūsi pilnai patenkintas. O čia tik apie čipavimą kalba pasisuka ir pasigirsta tradicinė frazė "varyk į Vimotą", maždaug ten padarys stebuklą.... (jokiu būdu nesakau, kad jie nemoka savo darbo daryti ar daro kažką blogai  ;) )
tu ten dek kokias nori nesamones jug tau niekas nedraudzia :D pagal mane geriau Nm daugiau. manau su tu ka tu isidejai kuro nesutaupysi as su cipu sutaupau ir turiu gale tokia kokios noriu as o jai tau reikia 4kw ir 1l kuro daugiau dek kazkokias nesamones :D atlek duosiu pralekti ka jie sugeba padarytio tik savo pagalve atsivesk nes spranda nusikresi :-]
Oh koks kietas....   :D Jei ką aš nieko neįsidėjau ir man nereikia (kolkas). Tik savo nuomonę pasakiau.
P.S. šiaip turbūt net nepasižiūrėjai kam atrašei   ;)