Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: TDI kw kelimas  (Skaityta 67433 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Re: TDI kw kelimas
« Atsakymas #150: 2010 Sausio 14, 09:32:22 »
tik tiesiog remontuotina masina galima perprogramuoti taip kad tu pasaliniu nesijaustu... Sunku nupasakoti tai zodziais per rastvedyba nes to kasdien man tikrai nereikia daryti

Ką turėjai omenyje tai sakydamas? :V Gi sakau, viskas buvo ant tiek pertikrinta, kad nebežinojau, ką betikrinti... :V

stendas dar tikrai ne 4wd nes tikrai tam poreikio dar nera lietuvoj :)
o del perprogramavimo rs6 tai padarysiu :)
o del buvusios a6 programavimo tai dziugu kad viska ishtikrinai nes kol neistikrinta tai neaisku ar tame problema ar ne tame, jei ne tame tai viskas aisku kad su ta detale yra gerai, ir kai viskas aisku kad yra problema bet jos rasti gali buti neimanoma, kaip kad gesimas nei sio nei is to tai suprask kad man reikia zinoti visa eiga kas buvo tikrinat kas keista ir tik tada as kai zinau visa "ligos" istorija galiu rasti kelius kaip padaryti pavadinkim "kreiva" programa kad jos deka masina vaziuotu tiesiai :) nu net nezinau kaip paaiskint ne techniskai  :)

Nupirko ją tavo kaip man sakė "Vitoldo pažįstamas" iš quattro klubo Kaune. Sakė apsilankys pas tave, jei užgesimas pasikartos. Nu bet kaip matau, turbūt neapsilankė :)
P.S. Kiek RS kainuos čipinti ir kiek tikėtis kw? Dabar 331.

nea tikrai nebuvo apsilankes, tai arba negesta arba problema pati isejo laukant :D
kas del RS6 tai kaip ir daugumai ju 500-550ag ribose pasidaro. Sakysi kodel 50ag ribose, o todel kad slegis pvz pas viena buna idealiai 1.5bar o pas kita nors ir pastatyta programoj 1.5bar bet yra 1.3-1.4 poto virsunej nukrenta iki 1.2 tai ir gaunas kad tikrai bus nepilni AG kaip kad programoj nustatyta..

kas del kainos tai tau kaip nepirma karta besikreipianciam del chipavimo tai uz 1200lt padarysiu :) ir tikekimes su davikliais, voztuveliais viskas bus gerai nes pas RS liga - turbinos slegis ir jo valdymas...

Kokiu būdu man viską pasitikrinti, kad po to nereiktų vėl sliekų ieškoti? Ant vago rodo slėgį ir t.t.? Kokią procedūrą atlikti, kad pamatyti, jog viskas ok?