nu as darau diagnostika tai zmones atleke pasicipave ne vien vimotoj vien ant traukos ir ant parematru matau kad grybas padarytas
diagnostika darydamas matai cipo veikla?
nu zinok ten eina ne tik klaidas nuskaityti
nori pasakyt matai cipa, jo darba?
labai puikiai ant VAG dyzeliu matau kaip programa daryti netgi per diagnostika ir tereikia pravaziuoti 2 begiais ir pasakau ar programa padaryta PRO ar nieko verta.....
o beto klausimas tau. As kazkaip nesuprantau kur cia kaune i 1000ag vaziuoji dyno day ???
kas del galingas.lt tai kaip ir mano atstovas vilniuje
veliau pasitaisiau del kauno, o ant taves kaip ir nevariau, tik sakiau kur jau teko buti [turiu omenyje "galingas"]
tai buvau per plauka priartejes prie manes, bet tam ir yra atstovas, kad zmogus taupydamas del atstumo iki kauno kazka... vistiek praranda ka praranda tai visu atstovu prasymu as negaliu skelbti bet esme ta, kad svarbu klientas patenkintas, o per kuri atstova jis gavo mano prisilietima tai man beveik jokio skirtumo, tik galiu pasakyti kad yra daug ir mazu agentu ir atstovu kurie nesiskelbia kad programas naudoja is manes, bet galiu pasakyti, kad tai ka jauciu tai 50% lietuvos pacipuojamu programiniu budu yra su mano prisilietimu....
p.s. kas del suns ir uodegos tai jau mazumele pasenes posakis
p.p.s bet jeigu ka tai galiu ir toliau nesikisti i jusu pokalbius, ok ?
cia be taves vitoldai buciau neapsiejas
butu papjove kaip suo kate