Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: TDI kw kelimas  (Skaityta 67468 kartus)

Neprisijungęs VIMOTA

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį
Re: TDI kw kelimas
« Atsakymas #125: 2010 Sausio 11, 22:08:36 »
Kaip pas vimotą, nenukrito dar kainos? :)

Na man pirmą kartą kai darė, pašiko markę, gerai, kad po antro karto išsitaisė. Ir girdėjau ne vienam jau taip :) Na bet svarbu galutinis rezultatas normalus :)

o kodel tureciau mesti kainas :) ? 700 su stendu, 600 be stendo, 350 jei tik kompa atvezi...

gali priminti kokia ten masina buvo ir kas kaip kur pirma karta programa bloga padariau del mano pacio kaltes ?

Juoda a6 avant 2,5tdi 132kw. Po pirmo karto minėjai, kad bėda pas mane. Man ta auto užgesinėdavo pastoviai. Pasakei, kad bėda pas mane. Ko tik b l aš nedariau. Patikrinau siurblį, purkštukus, išsivaliau koliką, geometriją žiūrėjo ir turbą,vaakumus, nu viskas ledų ledas. Ant diagnostikos švaru gražu, nė klaidelės. Naujas srautas įmestas buvo orginalus taipogi. Prieš čipavimą viskas ok buvo, buvau jau pusmetį atvažinėjęs. Antrą kartą kažką paminkei ant kompo, pasakei, kad ne tavo bėda čia, na ir po to man auto ledų ledas patapo, negeso ir t.t. Ją nupirko kažkoks kaunietis tavo draugas, manau turėjai jau ją žinoti ;)

Biski ne taip tada supratai :) as darau programa tokia kokia BOSCH sake daryti normal car and daily driving.... bet jeigu po programavimo ishlenda problemos - pasaliniai simptomai, tada imanoma prisedus prie kompo, supratus tuos pasalinius veiksmus, ju tendencijas per laika o ne per valanda bevazinejant gatvele, galima per programuoti taip kad netgi pasaliniai veiksmai is masinos jie nepasinaikins, tik tiesiog remontuotina masina galima perprogramuoti taip kad tu pasaliniu nesijaustu... Sunku nupasakoti tai zodziais per rastvedyba nes to kasdien man tikrai nereikia daryti, svarbu ne reikejo tau varyti masinos manau 5 ar tai dar daugiau kartu ko pasekoje ir nebuciau padares.... As tikrai pakankamai nemazai zinau, kad galeciau tuo darbu uzsiimti ir imti tik tokius pinigus kai tuo tarpu vien lenkijoj kur kainos salirkos tos pacios chipavimas kainuoja tokiem dyzeliam nuo 1300zl ......