Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: tamposi masina perjunginejant begius  (Skaityta 4021 kartus)

andrius^

• Svečias
tamposi masina perjunginejant begius
« Topic Start: 2008 Balandžio 29, 16:32:08 »
Sveiki, tokia problema turiu, vaziuojant ir jungiant begi pvz is pirmo i antra, is antro i trecia is trecio i ketvirta ir t.t. (krc visada  :D ) masina pradeda tampytis, trukciot, jei prilaikau sankaba tai to nera, ir vaziuojant pvz 4 begiu atleidus gaza visiskai, ir vel ji paspaudus tas pats darosi, tamposi visa nesveikai, (masina b4 1,6), tai cia kaip suprantu greiciu dezej problemos, taiva jei kas esat su tuo susidures ar seip zinot, patarkit ka cia daryt..

Neprisijungęs 80td

• Įrašai: 37
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1: 2008 Balandžio 30, 21:10:17 »
Nu pas mane lygiai tas pats daros, tik masina 1,6 turbodyzelis ir ne B4, o B3. As jau pasikeiciau visiskai nauja sankabos komplekta, taciau nioekas nepasikeite :(, veltui ismesti pinigai. Ir as labai noreciau suzinoti sio dalyko priezasti.

Neprisijungęs Audi_kl

• Įrašai: 152
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2008 Gegužės 03, 16:27:40 »
:D gal tiesiog vaziuot nemokat?  ;)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2008 Gegužės 03, 16:56:24 »
rimtai gal mazai isgazuojat ?  8:8

andrius^

• Svečias
« Atsakymas #4: 2008 Gegužės 04, 11:38:48 »
 :-], nea vaziuot tai moku, nu bent jau man taip atrodo :D nea seip net kai kas kitas atsiseda prie vairo tai tas pats daros, uzturesiu litu, varysiu i serviza ir bis aisku :)

Neprisijungęs 80td

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2008 Gegužės 05, 18:51:11 »
Nu as tai pats moku vaziuot, kad nesitampytu, nors ir jauciu kad kabina ne taip kaip turetu,  reik labai jausti kada pagazuot, kaip sankaba atleist. Kitiems atsisedus prie mano masinos atsisedus labai tampos.

Neprisijungęs arcimas

• Įrašai: 1821
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2008 Gegužės 05, 20:28:43 »
gal variklio  pagalves.. vaziuojant is vietos nesipurto?

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2008 Gegužės 05, 20:53:51 »
o prie ko cia deze?  gal greiciau sankaba nesureguliuota ar variklio problemos ;)

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2008 Gegužės 05, 21:27:50 »
cia dauguma audiniu taip ir butent kurios priekiu varomos,as galvoju kad yra laisvumas kazkur,pradedant nuo granatu,kranatu slicu,pusasiu slicu,reduktoriaus ir pacios dezes,jei kiekvienas is isvardintu turi po milimetra laisvumo :V rezultatas tampimasis ;) cia jau nelabai ka ir padarysi,reik viska ka isvardinau pakeist nauju tada gal ir bus tvarka.
p.s.cia tik mano asmenine nuomone gal kas turi ir geresni paaiskinima tiksliau teisingesni :D

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2008 Gegužės 05, 21:30:29 »
cia dauguma audiniu taip ir butent kurios priekiu varomos,as galvoju kad yra laisvumas kazkur,pradedant nuo granatu,kranatu slicu,pusasiu slicu,reduktoriaus ir pacios dezes,jei kiekvienas is isvardintu turi po milimetra laisvumo :V rezultatas tampimasis ;) cia jau nelabai ka ir padarysi,reik viska ka isvardinau pakeist nauju tada gal ir bus tvarka.
p.s.cia tik mano asmenine nuomone gal kas turi ir geresni paaiskinima tiksliau teisingesni :D
pagalvjus geriau gali buti ir dezes pagalves dar prisideja

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2008 Gegužės 05, 21:48:50 »
pritariu, na tokios bedos daznai pasitaiko kai masinai jau reikia rimto atnaujinimo,nes daugelis mazgu jau i pabaiga :D

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2008 Gegužės 05, 21:53:02 »
mano senajai audi 90 ir dabartinei beskei yra tas laisvumas, jauciasi jis vaziuojant atleidus ir padavus gazo ypac mazesniu greiciu, beto tad ir pakelus pasinos rata ir pasukiojus rata (ijungus begi) jauciasi mazgu laisvumasd, bes girdisi kaip dantraciai laisvai vaiksto ir susidaro gana gidelis laisvumas..

Neprisijungęs 80td

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2008 Gegužės 07, 20:13:48 »
Tas tampymasis jauciasi ir ant pavaru svirties, tai dabar ir man sove i galva, kad cia gali but kokios dezes pagalves kaltos

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2008 Gegužės 07, 20:19:24 »
daugeliui audiniu as tai pastebiu  :V (!?)

Neprisijungęs lydvis

• Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2008 Gegužės 22, 21:06:20 »
pabandyk pasiziuret gal varinklio pagalves gatavos,atsidaryk kapota ir uztraukes rankini pabandyk pirmu begiu leist sankaba,ar neissoks matoras lauk  :)

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2008 Gegužės 22, 21:08:33 »
jei butu pagalves gatavos tampytusi is vietos vaziuojant..

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
Re: tamposi masina perjunginejant begius
« Atsakymas #16: 2011 Rugpjūčio 20, 21:32:31 »
Nekuriant naujos temos, rašau į šitą. Pas mane audi 100 1987 tas pats  :V pakeičiau visas pagalves, čiut pagerėjo, bet vistiek tamposi. Gal dar variantų turit, kame problema gali būt?

Neprisijungęs wilmantas22

• Įrašai: 27
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2011 Rugpjūčio 23, 22:15:41 »
pas mane cupe buvo tas tampymas irgi, bet zinojau kad ratu suvedimas blogas, tai pasidarau ratu isvertima ir suvedima ir problema dingo.

Neprisijungęs Justassss

• Įrašai: 391
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2011 Rugsėjo 06, 13:23:48 »
pasitikrinit variklio pagalves greiciu dezes pagalve ir atrama kur priekyje variklio sukasi kad jis nesikilotu(sitoj vietoj daznai tarpas buna, tai pristumt atrama reik) pats sau taip viska pertikrinau tai tas tampymasis sumazejo iki minimumo

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2011 Rugsėjo 06, 16:38:59 »
kad beda elektroje o ne pagalvese  (h)