Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Problema su padidejusia vibracija 2,5 tdi 83kW 96m.  (Skaityta 748 kartus)

Miki SS

• Svečias
Sveiki
Audinei pasilus varikliui pradeda labai zymiai vibruoti variklis ,,kratosi " net svarbiausia saltas variklis dirba visai tolygiai, vibracija tai atsiranda tai dingsta keiciau kuro filtra, tikrinau forsunkes ir purkstukus ne vienas nemiza, atsukinejant vamzdelius nuo forsunkiu variklis prigesta. Kiek skaiciau N gali buti problemu , gal kam buvo ir taip nutike. :/
Dekui

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
koks cia variklis...?gal 85 kw?

Miki SS

• Svečias
2460см3, 85 кВт  AAT
suklydau truputi

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
siurblyje manau beda. bet cia tik spejimas,be diagnostikos nieko nebus

Miki SS

• Svečias
 (z) na man  vienas porino atseit gali buti, kad vienam cilindre gal kompresija mazesne yra na audine jau 300 tukst prabegus gali buti, kad ir varikliui jau paskutiniosios arba paprasciausiai koks daviklis knisa prota , bet diagnostikos neapsimoka nieko daryt nes visada pinigus spesi isleisti vejui ieskodamas ne ten smegenu  ?!? o tu Siauliuose darai diagnostika?

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Siauliuose,karts nuo karto ir kituose miestuose bunu.

Neprisijungęs rolis72

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
Pas mane tas pats irgi buvo,pas gera purkstuku speca nuvaryk,tikriausiai kaip ir pas mane buvo,ykaites purkstukas blogai atsidarinejo,saltas dirbo kuo puikiausiai.Buvau pas viena meistuka,pries tai nuvares,pinigus paeme,o tolko nulis,pasake,kad viskas ciki.Tik per draugo teva susitvarkiau visus purkstukus.Dabar drebejimas,juodi dumai,prasta trauka dingo,be to ir kuro sanaudos atsistojo y norma.Patarciau ir tau,pirmiausiai nuvaryk pas gera purkstuku meistra...SEKMES

Miki SS

• Svečias
Na esu girdejas apie si bajeri, kad vibruoja variklis ir del purkstuku nes kiek suprantu nera ipurskiamas vienodas kiekis kuro todel gaunasi ir netoligus kuro degimas ir tai isaukia nevienoda stumokliu judejimo greiti ir taip sukeliama vibracija :)

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
......ykaites purkstukas blogai atsidarinejo,saltas dirbo kuo puikiausiai.....
ir kaip tai nustate?

Miki SS

• Svečias
  (z) na ziuriu kuo toliau i miska tuo jis tamsesnis kas kaip ka nustate kas ka kaip dare  :D