Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: sumaniau pakeist termostata, kur jis yra ? 2.3E 1993m  (Skaityta 758 kartus)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
tai va sumaniau pakeist termostata , idomu butu suzinot kur jis yra tiksliai, nes lauke dar shaltoka, nenoreciau veltui visa auto snuki nuiminet... 
gal yra kur foto ? nes paieskojes, tai neradau :) ... , tikriausiai jis variklio apacioj kaip ir pas B4 su mono ipurskimu..., ar daug ten visko nuiminet teks ?

auto Audi B4 2.3E 5cil. 98kW 1993

Neprisijungęs rimisss

• Įrašai: 4062
    • Žiūrėti profilį
nieko sudetingo, susirask zarna, kuri eina i radiatoriaus virsu, tai va sek ta zarna link bloko, vieta kur verziasi zarna yra danktelis, suk zemen ji, rasi termostata.

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
nieko sudetingo, susirask zarna, kuri eina i radiatoriaus virsu, tai va sek ta zarna link bloko, vieta kur verziasi zarna yra danktelis, suk zemen ji, rasi termostata.

nu labiau foto noreciau pamatyt to dalyko... :( nes ten gan tamsu :) ir be duobes neapsieit... nu bandziau kazhka pamatyt, bet nelabai isejo :) , juk termostatas ten prie pat variklio apacioj kazhkur ? tai nelabai ka ir pamaciau :) , sakau - ten reik gal dar nuimt keles "apdailos" detales, kad pamatyt tikriausiai... nu arba vnz :)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Vasario 20, 22:03:14 sukūrė Wer3w0lf »

flex

• Svečias
Nu tau reikia keisti 7 numeriu pažymėtą detalę  (h) Nepamiršk sandariklio bei spec gumelės (kuri eina kartu su termostatu lygtais)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Gal tu jo nekeisk, nes jei nulausi varzta knibinedamas- turesi kur kas rimtesniu problemu nei gali pamanyti...

flex

• Svečias
Pagal variklį orentuokis, kad termostato reik ieškot apačioj ;)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
Gal tu jo nekeisk, nes jei nulausi varzta knibinedamas- turesi kur kas rimtesniu problemu nei gali pamanyti...

nu nesu jau tox berankis, kaip gali pasirodyt... :)  nu ir turiu visus reikiamus irankius :)
svarbiausia nebijot nieko daryt :) , o toliau bus matyt :D
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Vasario 20, 23:37:38 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
nu is pirmo karto nepavyko..., t.y. nenorejau viska atsukinet.....

kaip nuorinti ausinimo bei vairo stiprintuvo sistemas B4? nes noriu ta plastmasine apsauga nuimt kuri atskiria radiatori ir varikli