Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Sildymo ir per aukstos temperaturos problema - Audi 80  (Skaityta 1698 kartus)

kugelis

• Svečias
Sveiki. Mano masina Audi 80, 90m, dujos. Pries kelis menesius susiduriau su problema, kuria aprasysiu zemiau. Prasau pagalbos, gal galite patarti kur ieskoti problemos. Aplankiau jau kokius 5 meistrus, visi sako kad viskas tvarkoje. Todel sekanti karta lankydamasis pas juos tureciau aiskiai pasakyti, kur dar galima ieskoti priezasties.

Apibudinu problema (ji turi 3 stadijas)

1 Stadija: Pries pora menesiu, pacioje pradzioje. Uzsivedus ir pradejus vaziuoti oras puciamas i salona nesusildavo, buvo visiskai saltas, temperatura uzkildavo iki 100 ir turbut butu kilusi daugiau, taciau uzsidegdavo raudona lempute ir budavau priverstas sustoti. Pastovedavau truputi, veliau uzsivedus po keletos minuciu pradedavo sildyti, tada galima budavo vaziuoti. Si problema atsirasdavo nereguliariai - kartais visa savaite viskas ok, o kartais kiekviena isvaziavima problema kartojasi.

2 Stadija: Apsilankius pas keleta meistru (jie ten tikrino visa sistema, pakeite termostata) problema truputi pakito. Kaip ir anksciau yra nereguliari. Kartais 2 savaites viskas ok, o kartais kiekviena karta problema yra. Zodziu dabar, pradejus vaziuoti viskas buna gerai, oras syla. Taciau pasiekus mazdaug 90 laipsniu, oras staiga atsala ir tada temperatura kyla toliau iki raudonos lemputes ir esu priverstas sustoti.

3 Stadija: Tokia kaip dabar, tai kad oras syla, bet iki galo nesusyla, temperatura mazdaug iki 98 laipsniu pakyla, stengiuosi kuo maziau kaitinti. Sustojus ir atidarius kapota slangos koseja, dreba, o per ausinimo skyscio dangteli po truputi verziasi termostatas.

Apibudinau problema, o dabar pabandysiu parasyti, kokie darbai buvo atlikti. Gal kazka dar praleidome?

1. Pakeistas termostatas (termostato slanga susyla, tik mano manymu truputi paveluotai).
2. Pakeistas ausinimo skyscio dangtelis. Veliau uzdetas senas, nes naujas problemos neissprende. Veliau bandyta dangtelio iki galo neuzsukineti.
3. Duju reduktoriu apziurejo keletas meistru. Pradzioj itare kad del duju, bet veliau siu itarimu atsisake.
4. Kazkokiu budu patikrino pompa esancia kazkur salia termostato. Priezastis ne joje.
5. Ventiliatorius isijungia, peciukas pakeistas naujas, sklendes tvarkingos.
6. Dar itaria variklio tarpine, nes truputeli leidzia tepala, tai sako gal galima keisti, na bet pagal ta meistra ne cia turetu buti problemos priezastis.

Tai vat tokios keistenybes dedasi. Laukiu patarimu.

Neprisijungęs spyglys

• Įrašai: 1254
    • Žiūrėti profilį
Ne sitoj skilty klausi. ;)

Neprisijungęs Neerkis-b

• Įrašai: 37
    • Žiūrėti profilį
saip pas mane ta pati situacija pastoviai tik uzkaista variklis ir mirksi lempukas temeratura 105 ir ziema ir vasara pakeisti visi davikliai termostats i salanoa kartai salta pucia saip dazniausiai karsta kiek kur domejausi niekas  nezino kur gali buti  problema saip vazineju ziuriu tik kad  virs 115 nepakiltu :)
 tai gal kas zinot kur  ieskoti lidos :)

Neprisijungęs Chesiux

• Įrašai: 219
    • Žiūrėti profilį
pas mane kilo irgi virs simto tai pakeiciau radiatoriu ir ok mat buvo uzsikimse tie tarpeliai kur oras vesina o per klimos radika nieko nesimate

Basmacius

• Svečias
Pas mane problemos baogesi kai pakeiciau issipletimo bakelio dangteli                                 

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
apsistok ties 6 punktu: tarpine.

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
tema nevietoje...
ir istikruju jai jau tokia beda tada nezinau "per ausinimo skyscio dangteli po truputi verziasi termostatas."
"   (h)

Neprisijungęs Joaquin

• Įrašai: 652
    • Žiūrėti profilį
istikruju taj rimtai gal radiatorius kemsasi ir pradeda kaist masina,...bandyciau radiatoriu patikrint..

Neprisijungęs Pronckus

• Įrašai: 277
    • Žiūrėti profilį
O nebandei: 1. Kur is radiatoriaus i issipletimo bakeli slangute plona eina pazet ar skystis prabega? Be termostato pavazinet? Ar kompresijos nevaro i ausinimo sistema? Man kai kaito tai galvos tarpine keiciau, pora ausinimo kanalu buvo uzake ir slangas pradeje pust.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Liepos 24, 12:27:18 sukūrė Pronckus »

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
žiūrėčiau dar kartą pompą.