Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: reikalinga pagalbos dėl audi karbiuratoriaus.  (Skaityta 2536 kartus)

Monkey

• Svečias
reikalinga pagalbos dėl audi karbiuratoriaus.
« Topic Start: 2009 Gegužės 07, 22:59:13 »
reikalingas žmogus galintis pakonsultuoti apie audi kabiuratorius, galintys ir norintys rašykit į walentas@gmail.com, tel 860804918 arba tiesiog čia. didelis dėkui iš karto. (:

Neprisijungęs Žora

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 1459
    • Žiūrėti profilį
Gal tiesiog cia klausima suformuluok, tada zinantys greiciau atsakys, nes dabar taip iseina kad tau reikia informacijos apie karbus nuo iki  :)

Monkey

• Svečias
mane domina elekrinė tų karbiuratorių dalis... įdėsiu veliau nuotraukas su rūpimais mazgais, gal tada bus paprasčiau išaiškint ko man reikia.
O esmė tokia, kad  audi karbą meginsiu dėti ant kito variklio, ir domina visi pajungimo niuonsai. Plius dar  ar vietoj orginalaus audi kuro siurblio galima būtų naudoti  membraninę pompa (tokia kokios eina ant rusiškų auto, tokių kaip moskvič ir pan.)

Monkey

• Svečias
tai nejaugi nėra žmoniu galinčių padėti.?

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Otu padaryk apklausa kiek zmoniu vazineja su karbais.Bijau ir procento nesurinksi,o to labiau nusimananciu.Priedo ir klausimas keistas,nei karbo markes ,nei masinos,nei variklio duomenu.

Monkey

• Svečias
na dėl važinėjančių su karbais, gal ir tiesa. Bet manau kurie važinėjo ankščiau su karbais ir teko su jais susidūrt galėtų man padėti. turiu vieną štai tokį karbiuratorių . reikia išsiaiškinti kokia funkciją atlieka visi laidai ateinantys į jį.
kaip jau minėjau ankščiau noriu tokį karbiuratorių dėt ant  rusiško moskvič 412 variklio.

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
kaip suprantu cia 2EE karbiuratorius, jis elektroninis, geriau manau susirask koki Keihin I, arba Keihin II, pagal mane jie daug paprastesni, bus maziau problemu, ten jokios elektronikos nera. Pas mane stovi Keihin II, pompa membranine, sukama variklio.

Monkey

• Svečias
labai dekui, meginsiu pasieškoti .. bet kiek man teko apie juos girdėt tai jie kaip ir motociklams karbus gamino.. aš gal ir klystu. Beja kokiuose auto jo ieškot reiktų ?
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gegužės 11, 18:41:29 sukūrė Monkey »

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
Audi 80 B3, Audi 100 C3 (gal) ir VW turėtų būti. pas mane tai ten mažai elektros, kolektoriaus pašildymas(to pas tave nebūtų), apsuku pakėlimas iki 60 laipsnių(nebūtinas nes yra "pacosas") ir nuo degimo atsidaro benzo padavimas. aisku ten vakuumus dar reiketu pasijungti, neatsimenu ar pas Moskvič yra nuo kur vakuumą pasiimti.
P.S. turiu garaže kaime Moskvič 412 1991m. su 80000km rida :D nejudintas nuo 1999m.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gegužės 11, 19:06:37 sukūrė cornis »

Monkey

• Svečias
na vkuumą net nežinau nuo kur pajungt reikėtų, bet manau pameginsiu išsiaiškint.
o dėl moskvich, tai man truputėli perjaunas :) beja turiu jau vieną