Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 90 2.3 traukia tik atjungus fyske nuo ipurskimo, kodel?  (Skaityta 1431 kartus)

kizas23

• Svečias
Sveiki draugas turi tokia beda db ir man lb idomu pasidare taigi bulka 90 2,3 be duju vaziuoja normalei bet trauka kaip 1,8 kai atjungi tokia fyske kai atsidarai kapota is priekio ant ipurskimo yra tokia dezute pan dydzio kaip dektuku i ja kisasi fyske tai va kai ja istrauki tai pradeda traukt kame reikalas ka ta dezute daro ir is kur ta fyske pas mane 2.0 ipurskimas bet nieko panasaus nera lb dekoju is anksto

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
jei neklystu, tai jis reguliuioja slegi tarp krabo kameru.. ir greiciausiai yra parejas..

kizas23

• Svečias
Tai kad ta dezute pakeitem visvien tas pats. O is jos ta fyske i ka eina? Del kameru tai nesupratau juk ten 2.3 ipurskimas o ne korbas

Neprisijungęs Ratas

• Įrašai: 1691
    • Žiūrėti profilį
Tai kad ta dezute pakeitem visvien tas pats. O is jos ta fyske i ka eina? Del kameru tai nesupratau juk ten 2.3 ipurskimas o ne korbas
nu cia jau turi tiksliai pasidomet ypurskimo sitemomis ir viska suprasi o ta dezute vadinasi kuro slegio reguliatorius jos buna skirtingos pagal varikliu galinguma atskirt eina pagal koda

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį

tingiu aiskint dabar krabo sandara, nes kaip matau, nieko nezinai...

Neprisijungęs Ratas

• Įrašai: 1691
    • Žiūrėti profilį
nu yra paieska ir ieskok info nes cia jau apie ypurskima sociai informacijos yra

Neprisijungęs alex13

• Įrašai: 72
    • Žiūrėti profilį
Sveiki draugas turi tokia beda db ir man lb idomu pasidare taigi bulka 90 2,3 be duju vaziuoja normalei bet trauka kaip 1,8 kai atjungi tokia fyske kai atsidarai kapota is priekio ant ipurskimo yra tokia dezute pan dydzio kaip dektuku i ja kisasi fyske tai va kai ja istrauki tai pradeda traukt kame reikalas ka ta dezute daro ir is kur ta fyske pas mane 2.0 ipurskimas bet nieko panasaus nera lb dekoju is anksto
Patukrink ar Liamda zondas veikiantis
Ir reiktu gal purkstukus praplauti, nes kai slegio  reguliatoriu atjungi, jis atsijungia ir slegis darosi didesnis, tada pro uzkimstus purkstukus paduoda daugiau kuro ir tau atrodo kad gerai...
 O ant laisvu apsukos nesokineja?