Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: problema-a6 uzgesta vaziuojant nuokalne  (Skaityta 1194 kartus)

Lituoklis

• Svečias
problema-a6 uzgesta vaziuojant nuokalne
« Topic Start: 2007 Lapkričio 08, 22:33:15 »
pirkau audi a6 (c4 kebule) 2.5 tdi 85kw automata. pries perkant masina buvo pastatyta ant stendo ir variklio,pavaru dezeje nerode visiskai jokiu pakitimu,kuriuos reiktu tvarkyt. kuro bake buvo 20l kuro,vaziavau nuo kalno ir uzgeso mataras. ipyliau dar 30 ir isbandziau vaziuot nuo kalno. neuzgeso. kur gedimas,kaip taisyt?

Neprisijungęs RAMUNAS

• Įrašai: 299
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1: 2007 Lapkričio 09, 10:11:13 »
Gal aukscio baime pas tavo audine :-] :-] :-]

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2007 Lapkričio 09, 10:22:07 »
pirkau audi a6 (c4 kebule) 2.5 tdi 85kw automata. pries perkant masina buvo pastatyta ant stendo ir variklio,pavaru dezeje nerode visiskai jokiu pakitimu,kuriuos reiktu tvarkyt. kuro bake buvo 20l kuro,vaziavau nuo kalno ir uzgeso mataras. ipyliau dar 30 ir isbandziau vaziuot nuo kalno. neuzgeso. kur gedimas,kaip taisyt?

ar isitikines kad tavo kuro kiekio daviklis rodo teisingai?

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2007 Lapkričio 09, 10:52:40 »
nu su tais uzgesimais tai nezinau kaip,bet man atrodo galima labai greit deze suvaryt, vaziuoj ant 40 ir uzgesti, o pavara pastatyti ant padeties D, taigi drozi deze, nebent uzgestum ant N, tai nebutu dideliu problemu, bet velgi, juk ant N nevazinesi. siulau nebegesti ir tureti salerkos pilna baka  (+) as benza po 3.50 visada daugiaunei puse turiu, a tu salerkos po 2lt negali isipilt pilno bako  :f taigi ir siurbliukui sveikiau kai slegis susidaro ir t.t.

Lituoklis

• Svečias
« Atsakymas #4: 2007 Lapkričio 09, 12:09:29 »

ar isitikines kad tavo kuro kiekio daviklis rodo teisingai?

rodo teisingai,ir rodymas ne prie ko, nes pats ipyliau 50L

Lituoklis

• Svečias
« Atsakymas #5: 2007 Lapkričio 09, 12:13:14 »
nu su tais uzgesimais tai nezinau kaip,bet man atrodo galima labai greit deze suvaryt, vaziuoj ant 40 ir uzgesti, o pavara pastatyti ant padeties D, taigi drozi deze, nebent uzgestum ant N, tai nebutu dideliu problemu, bet velgi, juk ant N nevazinesi. siulau nebegesti ir tureti salerkos pilna baka  (+) as benza po 3.50 visada daugiaunei puse turiu, a tu salerkos po 2lt negali isipilt pilno bako  :f taigi ir siurbliukui sveikiau kai slegis susidaro ir t.t.

idomiai tu cia sukritikavai mane. kazin ar su katik nupirkta masina vaziuojant pirmuosius kilometrus galejau zinoti kad ji gesta vaziuojant nuo kalno kai nedaug kuro   :-]
kai uzgeso dapyliau kad butu ~3/4 bako ir ramu

Neprisijungęs RAMUNAS

• Įrašai: 299
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2007 Lapkričio 09, 13:38:02 »
Man atrodo filtra pasikeisk pirmiausia,poto paziurek ar kuras neseda

siwa

• Svečias
« Atsakymas #7: 2007 Lapkričio 09, 14:28:25 »
as tai siulyciau kita kart perkant masina su ja pravaziuoti pries mokant pinigus.  (!?)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2007 Lapkričio 09, 14:36:02 »
o gal ir pravaziavo... tik vaziuotam kely nebuvo dideles nuokalnes...

Lituoklis

• Svečias
« Atsakymas #9: 2007 Lapkričio 09, 17:00:31 »
Man atrodo filtra pasikeisk pirmiausia,poto paziurek ar kuras neseda
dekui uz patarima  (+)

Lituoklis

• Svečias
« Atsakymas #10: 2007 Lapkričio 09, 17:04:12 »
as tai siulyciau kita kart perkant masina su ja pravaziuoti pries mokant pinigus.  (!?)
manau tema aiskiai nurodziau. offtopic nerasyk. savo siulymus pasilik sau. masina buvo statyta ant stendo (neparode ne 1 erroro),pravaziuota.  (!?)

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2007 Lapkričio 10, 11:31:51 »
man gezdavo,nepriklausomai kalnas ar lygus kelias.bet pas mane c4 buvo.oviena diena isvis neuzsikure tai man buvo rele,salone kur keleivis sedi prieki,apacioje desneje po plasmase stovi 2reles tai man su metaliniu korpusu bludijo
isardziau pakrapsciau ir beda dingo.tik nezinau ar ilgam nes po 2sav pardaviau.

siwa

• Svečias
« Atsakymas #12: 2007 Lapkričio 10, 12:47:04 »
siaip jei ant kompo statei, tai zinok, kad audinems labai lengvai issitrina visi erorai. pardavejas galejo pries diena istrinti. pavazinejus erorai vel atsiranda kompe, tai pabandyk pakartotinai pastatyti. ir nepyk del to pravaziavimo, cia tipo bajeris turejo buti  :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2007 Lapkričio 10, 18:08:53 »
siaip jei ant kompo statei, tai zinok, kad audinems labai lengvai issitrina visi erorai. pardavejas galejo pries diena istrinti. pavazinejus erorai vel atsiranda kompe, tai pabandyk pakartotinai pastatyti. ir nepyk del to pravaziavimo, cia tipo bajeris turejo buti  :D

esi teisus ;) ir nieko cia nepadarysi.... tikru gedimu klaidos neisistrins deja, daliu i gala klaidos laikinai isistrina, buna is "dangaus prikrite" klaidu.... seip jei uzgeso, turetu but likusi klaida, taciau Ceskes kompai gan silpnoki.... gali ir nematyti...

Lituoklis

• Svečias
« Atsakymas #14: 2007 Lapkričio 10, 19:37:44 »
zinok tikrai nemanau kad tas pardavejas butu uzsiminejes "klaidu trynimais pries pardavima". o priedo masina statem jau pravazineta,pats vazinejau ir iskart statem. hm dabar kiek vazineju ne kart neuzgeso ir nemazai pakalniu jau mate audi mano :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2007 Lapkričio 10, 19:41:32 »
tai gal seip kazkas buvo uzeje ;)  pavazinesi ir jei problema yra- ji islys, tad nesuk galvos per daug (+)

Lituoklis

• Svečias
« Atsakymas #16: 2007 Lapkričio 11, 19:13:33 »
nu va islindo beda - katik sumyniau 400km. vaziuojant autostrada uzgeso 3kartus, ir po sekundes uzsiveda ir vel vaziuoja kaip priklauso.
gruzas  :-{
beje, uzvedus uzsidega "chek engine" lempute..
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Lapkričio 11, 19:24:48 sukūrė Lituoklis »

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2007 Lapkričio 11, 19:44:07 »
va va man taip ir pradejo ir paskui numiro.tai ta rele nedave man pliuso i siurbli,kol as ja radau :-{ :-{teko telefonu pasikonsultuoti su dizelistu taijis man ir pasake apie ta rele.90% kad bus tas pats ir pas tave.nes man nu o to laiko kai pradejo trukciot tai po 2sav nuduso ta prasme pastaciau o ant rytojaus jau nebeuzkuriau.tai jai tau nesikurs tai pabandyk paziuret ar siurblys gauna pliusa jai ne tai tik ta rele,
nes as net kompus keiciau kol isiaiskinau kas,kur.sekmes :D

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2007 Lapkričio 11, 19:46:56 »
apie lempute tai pas mane ji degdavo tuo metu kai sutrukciodavo.tiek tik atsimenu nes pries 1.5metu sita malonuma turejau.

Lituoklis

• Svečias
« Atsakymas #19: 2007 Lapkričio 11, 19:49:39 »
ir dar - pvz akumo dacikas rodo ~14 , o kartais rytais atrodo kad vos vos pasuka starteri.bet pora kart pabruzinus uzsikuria.
tai kaip man patikrint ta rele, kaip tiksliau ja susirasti,ir ka jai padaryt?

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2007 Lapkričio 11, 20:00:30 »
jau rasiau bet dar psikartosiu;atsisedi ikeleivio vieta priekija,tadapo desne puse apacioje po plasmase turi stovet reles 2 (bent pas mane taip buvo c4)metaliniu korpusu tau reikalinga ja atsidarai,aisku nesulauzidamas nes as kitos negavau bent srotuose jie meta viska lauk,nebent pataikisi kad stoves masina dar neisardyta.nuva ir pavalai kontaktus jei jie ten svarus pas tave tada gali but kad beda ne ten  :O as pakrapsciau ir valio kaip bite :D :Dtik pas mane jau nesikure visai tai buvo aisku iskarto kai pakrapscius kontaktus uzsikure. :D :D :D

Lituoklis

• Svečias
« Atsakymas #21: 2007 Lapkričio 11, 20:03:21 »
okey pokey dekui!

Lituoklis

• Svečias
« Atsakymas #22: 2007 Lapkričio 11, 20:14:39 »
neradau ne vienos metalines, tai pravaliau plastmasines, ziuresiu kas bus. keli kontaktai jau buvo "apsamanoje"

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2007 Lapkričio 11, 20:17:58 »
man padejo surast ta problema is domeikvos ten kur daugebuciai garazuose prie pat kelio,jie labai gerai ten rauke apie dizelius,asten ir varikli taisiau tai liuks, vyrai supranta ka daro.tai jei nepades rekomenduociau tau juos,nes matau pats is kauno :D

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2007 Lapkričio 11, 20:20:14 »
o kiek ju radai, man buvo ta arciau sedines