Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pragarishkos kuro sanaudos. Audi 90 quattro 1985  (Skaityta 2708 kartus)

Tevukas

• Svečias
gan normalios sąnaudos tokiais atstumais vazinejant.

Alucard

• Svečias
Na lygtais normaliau dabar pasidare su sanaudomis bet chia ash tik taip galvoju. kur tas lembda randasi? kiek jis kainuoja?

Tevukas

• Svečias
zondas sukasi i duslintuvo vamzdi prie variklio (uz arba pries katalizatoriu).

Alucard

• Svečias
zondas sukasi i duslintuvo vamzdi prie variklio (uz arba pries katalizatoriu).

O tai gali buti taip kad CO parodimai idealus o lembda negyvas? Logishkai mastant jeigu lembda blogai veiktu tai CO butu blogas...ar ne?

Neprisijungęs tomazas

• Įrašai: 945
    • Žiūrėti profilį
taip, nes co gaunamas, kai truksta deguonioes, kitaip tariant per daug uzriebinamas misinys

Alucard

• Svečias
taip, nes co gaunamas, kai truksta deguonioes, kitaip tariant per daug uzriebinamas misinys

Nu tada gaunasi kad mano lembda veikia gerai. nes CO pas mane perfect ;)

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
kokias dar lemdas prisigalwojat tokiu metu masinose  :-]

Alucard

• Svečias
kokias dar lemdas prisigalwojat tokiu metu masinose  :-]

Na vat ash irgi vis galvojau kokia pas mane lembda gali but :D

prt

• Svečias
Cia gal ir ne i tema, bet maniske a90 2.3 10V 88m rijo 14-16l (kazkas dar sake taip ir turi but), pasikeiciau kompensatorius, mieste <13 netaupant, trasoj ~9... :)

Alucard

• Svečias
Cia gal ir ne i tema, bet maniske a90 2.3 10V 88m rijo 14-16l (kazkas dar sake taip ir turi but), pasikeiciau kompensatorius, mieste <13 netaupant, trasoj ~9... :)

Na kuro sanaudas laaabai daug kas gali itakoti.... bet ash dabar kazhkaip nusprendzhiau vazhinetis ir nesiparint. Be to atrodo reikalai su kuru pagerejo kai pradejau shildit matara priesh vazhiavima ir vazhiuot po 24km i diena vietoj 4 :)