Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pragarishkos kuro sanaudos. Audi 90 quattro 1985  (Skaityta 2716 kartus)

Alucard

• Svečias
Mano Audi 90 quattro 1985 2.2kv valgo mieste 10ltr ant 50km. specialiai matavau. isipiliau i sausa baka 10ltr(iki koloneles nuriedejau nes kuro visishkai neliko :D ) ir pravazhiavau 50km kol vel variklis gest nepradejo(bakas ishtushtejo). Bet aishku chia tiek suvalge ne per viena vazhiavima :) . Tikrinau CO - pasake idealus ir kad viskas sureguliuota kaip ir turi buti. Niekur benzas neprateka. Tai kame problema? Vazhineju kaip pensininkas. Nuolat drebu kad tuoj kuras pasibaigs :[ Padekti prashau!

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
gal dugnais vazineji? :)

Neprisijungęs Tomis

• Įrašai: 1174
    • Žiūrėti profilį
gal motoras burtas? siti seni krabai prisireguliuoja, kad gali kibirais imti, bet ir trauka jauciasi geresne, draugas turejo NG 2,3, tai krabas buvo burtas, ejo maziau 8.5 iki 100, bet ryjo jam 20ltr puskaimy  :D

Alucard

• Svečias
Jeigu butu burta ten kazhkas tai manau tai atsispindetu CO parodimose. Be to kraba keichiau ash ir reguliavo ji servise kai mashina nupirkau. Mashina baigia mane suryti. Labai patinka man quattro bet jeigu tai tesis manau teks ja ishkeisti i ka nors dizelinio  :[  :[  :[  Tai gal turit kas nors ideju kas audi mano gali but?

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
senatve  :V

Neprisijungęs prakapukas

• Įrašai: 1031
    • Žiūrėti profilį
jei keisi auto duok zinot  ;)

Alucard

• Svečias
nu tai gal rimtu patarimu atsiras?

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
gal netycia ten 2.2 turbo? :)

Alucard

• Svečias
gal netycia ten 2.2 turbo? :)

Jeigu ten butu turbo tai ash su shipsena pilchiausi 20ltr ir dzhiaugchiausi gyvenimu(nors ir vazhinechiau kaip dabar vazhineju - trumpais atstumais ir su maldomis kad nepasibaigtu benzas) :)

Neprisijungęs prakapukas

• Įrašai: 1031
    • Žiūrėti profilį
ce neytema rasyt pradejom bet susidomejau sia audele... jei neklystu pas tave skaitmeninis spidometras joje yra?

Alucard

• Svečias
ce neytema rasyt pradejom bet susidomejau sia audele... jei neklystu pas tave skaitmeninis spidometras joje yra?

Skaitmeninis :) Jis labai gerai rodo raide "L" - fuel low :D kartais kai uzhsipilu parodo skaichius bet jie greitai virsta raide "L"!

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
jei važinėji LABAI mažais atstumais tai ir bus tokios sanaudos......

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
Start stop rezime labai isauga sanaudos? tai ar geriausia kuo svelniau startuot reiskia?

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
norėjau pasakyt kad važiuojant trumpai ir retai mašina faktiškai visalaik normaliai neįšilus todel  vyksta kuro pariebinimas......mano S4 rydavo iki 24 ltr kai važiuodavau per diena 2 kart po 2 km (darbas-namai).......

Alucard

• Svečias
norėjau pasakyt kad važiuojant trumpai ir retai mašina faktiškai visalaik normaliai neįšilus todel  vyksta kuro pariebinimas......mano S4 rydavo iki 24 ltr kai važiuodavau per diena 2 kart po 2 km (darbas-namai).......

Ash vazhineju 2 kart per diena po 2.5km! tai nejaugi 20ltr normalu tada mano atveju?
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Balandžio 16, 22:47:28 sukūrė Alucard »

Neprisijungęs continuity

• Įrašai: 175
    • Žiūrėti profilį
Ash vazhineju 2 kart per diena po 2.5km! tai nejaugi 20ltr normalu tada mano atveju?
Jei ir ziema tiek tevaziuoji tai tuo labiau panasu i norma.
Pamatuok isvaziaves i trasa kai nuvaziuosi koki vien kita simtuka km, tada bus aiskiau kiek ryja benzo.

flex

• Svečias
Normalios sanaudos su tokiais vaziavimais :)

Alucard

• Svečias
Nu bandysiu per isheigines i trakus nulekt :) paskaichiuosiu kiek suvalgis :)

Neprisijungęs kilerizzz

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 60
    • Žiūrėti profilį
Nu bandysiu per isheigines i trakus nulekt :) paskaichiuosiu kiek suvalgis :)
Ir?

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
Taip matuodamas netik teisingai neismatuosi, bet ir siurbli greit papilsi. Pripili pilna sklidinai nuvaziuoji 200-300km tada vel pilna ir tada skaiciuoji.

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 978
    • Žiūrėti profilį
dar ir kaip normalu ! o dar jeigu sakai kad 10ltr uzpylei ir neiskart viska suvazinejai o kaip ir sakei po 2.5 km ir pamatavai po to tai nera ko ir stebetis kai variklis saltas kuras paduodamas kuo riebesnis o kai susila jau kuras paduodamas liesesnis o tavo atveju per 2.5 km variklis nespeja isilt normalei uz tai taip ir gaunasi ! o dar pas tavo senute ir metai nemazi !

Neprisijungęs tomazas

• Įrašai: 945
    • Žiūrėti profilį
Alucard, yra dar toks bajeris, kaip automobilio pasildymas pries pradedant vaziuoti :D 3 - 5 minutes sutaupo ne viena litra ;) uzkurk ir palauk kol "rodykle" pas tave nusileis iki 1000 ir tada tik vaziuok - pamatysi kaip sanaudos pasikeis
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Balandžio 18, 17:45:15 sukūrė tomazas »

Alucard

• Svečias
Na ka gi.... dabar vazhineju ne po 4km i diena o po 24km. Zhiuresiu kaip sanaudos pasikeis :)

Evaldelis

• Svečias
na jei salti orai tai tikrai normalu kad tiek jama, jei trumpos distancijos. o kai silcia tai maziau jau turetu. pamatyisi db kai ilgesnius varysi atstumus turi but kurkas mazesnes sanaudos, jei ne tai tikrai su auto negerai  ;)

nerijus123

• Svečias
pasiziurek liabda zonda jei toks pas tave stovi, draugui taip yra buve......diagnostika nieko nerado, o pasikeite ir bedos dingo:)