Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Po keitimo paskirstimo dangtelio pradeda trukciuot  (Skaityta 1788 kartus)

Neprisijungęs Dim4ik

• Įrašai: 667
    • Žiūrėti profilį
Buvau diagnostikoj del to kad netraukia ir valgo ~18ltr, pasake pasikeist pagrindini laida, begunoka ir paskirstimo dangteli. Viska pakeiciau, po dangtelio keitimo pradeda trugciuot (su senu vaziuoja gerai, nupirkau dar antra nauja irgi trugciuoja).. Dazniausiai ties pirmu antru begiu ir visada ties 90-100km, buna kad del to uzgesta, arba jei uzminus patrukciuoja patrukciuoja ir rauna.. kartai saudo.

Audi Coupe 2.3 NG

Turyt gal ideju?

Neprisijungęs rimisss

• Įrašai: 4062
    • Žiūrėti profilį
kai keitei dirza, nepastate gerai faziu bahureli

Neprisijungęs Dim4ik

• Žiūrėti profilį
Gal as ka netaip parasiau arba ne taip suprantu.. bet dirzo nekeiciau

Neprisijungęs memnonas

• Įrašai: 398
    • Žiūrėti profilį
jei zvakiu laidai ar zvakes tikrai OK , vienareiksmiskai slegio reguliatorius arba "krabas"  8:8

P.S zek zvakiu galiuku spalva...

Neprisijungęs Dim4ik

• Žiūrėti profilį
jei zvakiu laidai ar zvakes tikrai OK , vienareiksmiskai slegio reguliatorius arba "krabas"  8:8

P.S zek zvakiu galiuku spalva...

Bet uzdejus sena viskas tvarkoj, nei trukciuoja nei ka. Ispradziu galvojau kad bloga dangteli nusipirkau, tai dar viena paemiau, ir tas pats. O uzdejus sena viskas ok.
P.S zvakes ir laidai geri

Neprisijungęs Dim4ik

• Žiūrėti profilį
Katik grizau is dar vienos diagnostikos, kitur dariausi. Sake liamda neveikia (arba mase nedaeina).. kaip pirmoj tikrino ir pasake viskas tvarkoj bbz. O apie tai kad su naujais dangteliais nenori vaziuot sako nieko nzn

Neprisijungęs Dim4ik

• Žiūrėti profilį
Gal kas gali paaiskint kas cia yra ir ka daro?

Anksciau buvo nepajungta, kai buvau pas diagnostika jis man ja pajunge. Cia ta slanga..

O db buna kad jis pradeda zizt ir apsukos nelabai nori laikytis. Tai gal kas gali paaiskint jo veikimo principa, ir kodel anksciau reikejo kazkam ji atjunginet?
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Vasario 25, 16:44:15 sukūrė Dim4ik »

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
kai man prasidedawo nesamones su sawaja tai dedawau ja apsukes pas rimtu meistreliu ir sakydawau padarykit ka norit tik kad waziuotu ji man... na sumokedawau ~200lt uz wisokius remontus ir nesigilindawau kas kaip, swarbu kad poto waziuodawo kaip reikaint :D

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
o siep del trukciojimo tai buwo ir man prob kai puse klp aplaksceu... jodawo ji man ir fsio, pakeites buwau wisa elektra, iki menkeusio daiktelio.. wistiek jodawo.. kol andrenas neuzrode geru meistru... ten uz 180lt jie atrestourawo oro srauto matuokle ne sbuwo nuo duju isdraskyta, nauja plokstele yradejo, sureguliawo wisus galus ir swarbeusi adel trukciojimo, tai po keleiwio desine koja apacioi ten nuemus apsyfke yra kazkokie tai ar saugikliai ar kazkoks elektros blokas, kazkas tokio, nznau tikslei, ne sjie man tai ppasakojo, tai ten kaupesi dregme ir jodawo auto,, issausino, ir bedu nebeliko :)

Tevukas

• Svečias
sunku sustyguot, kad gerai dirbtų "NG". Vienintelę bėda turėjau su tokiu varikliu tai holo daviklis. O dėl naujo dangtelio tai gal brokuotas. sekmes ;)

Neprisijungęs Dim4ik

• Žiūrėti profilį
Tevukas, gal zinai kas ten nuotraukose yra kur as pazimejau? Nes sakau anksciau buvo ta slanga atjungta ir uzsandarinta. O meistras ja pajunge. Tai man idomu kas ten yra.. Beto kartais tas daigtas prie stabziu stiprintuvo pradeda zizt taip naglai..

Tevukas

• Svečias
pas mane nėra to "krabo" prie stabdžių stiprintuvo, senesnis variklis.

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
...kol andrenas neuzrode geru meistru... ten uz 180lt jie atrestourawo oro srauto matuokle ne sbuwo nuo duju isdraskyta, nauja plokstele yradejo, sureguliawo wisus galus...

atrestaurawo? o dar ir taip imanoma? nes wistiek pigiau iseina nei nauja pirkt oro srauto matuokle.. o kas ta plokstele? cia gal ta potenciometro lekstute taip wadinama?

Neprisijungęs vital1

• Įrašai: 75
    • Žiūrėti profilį
Pas mane irgi kai ant duju sove tai sulenke lekste ir potenciometra numuse buvau nuvaziaves pas meistra sako reikia keist kraba nes atskirai potenciometras neparsidoda o naujo krabo kaina ape 2000lt nes sako jai is sroto imt tai per visa jo karjera su ipurskimais tik 2 pasitaike geri. Tai nuvaziavau i garaza isardziau ta potenciometra pravaliau pastaciau atreguliavau ir pradejo gerai veikt poto nuvaziavau atreguliavau dujas ir nuo to karto nekarto nesove laisvos apsukos kap ikastos stovejo ir pardaviau be problemu savo 0000

Neprisijungęs vital1

• Žiūrėti profilį
Katik grizau is dar vienos diagnostikos, kitur dariausi. Sake liamda neveikia (arba mase nedaeina).. kaip pirmoj tikrino ir pasake viskas tvarkoj bbz. O apie tai kad su naujais dangteliais nenori vaziuot sako nieko nzn
tu pabandik atjungti liamda pas mane jis buvo atjungtas nes hu..vas buvo tai puse metu vazinejau valge kazkur 13ltr ne su pensininko vaziavimu poto pastaciau nauja tai kuro sanaudos sumazejo. Ir dar man geras meistras sake kad  NG varikrliui liamda regulioja tik kuro misini o kai jis atjungtas tada regulioja kompas su savo gamiklos irasitais parametrais

Neprisijungęs Dim4ik

• Žiūrėti profilį
Na duju tai nera. O kur liamda atjungt? Gal is desines variklio galvutes netoli nuo paskirstimo dangtelio tokia fishkute?

Siandien isvis kazkokia tai nesamone.. ryte uzsikuriau be problemu, nemazai pavazinejau, atvaziavau namo, susiruosiau i darba, sedu i masina, uzvedziau lig nieko itartino, pradedu vaziuot.. traukos nulis, i gaza beveik nereaguoja.. ant laisvos isvis iki 2k apsuku sunkiai pakila.. kazkaip tai davaziavau iki darbo. Dabar va vaziuot is darbo, vedziu.. uzsikuria ir iskarto gesta, i pedala isvis nulis emociju.. Kas jai darosi.. man jau kila noras i koki stulpa ivaziuot..

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
liamda sitam varikliui neturetu tureti tokios itakos. seip tada salta tau visada ji turetu gerai vaziuoti. liambda sek nuo duslintuvo lengviausia rasti fyske. o seip ziurek kuro slegi.visa ipuskima.nes del kazko pas tave pradeda dirbti ne visi cilindrai. ypac jei stovint tai pradeda daryti. atsidaryk ir atjunginek zvaklaidzius ir ziurek ar keiciasi variklio darbas.
Kad kraba restauruotu seip kazka esu girdejas bet pinigu suma buvo 700lt o ne 200. nes ten is esmes nera ka restauruoti.Ten super tiksli matavimo priemone. kuria iskalibravus labai sunku atgauti senus parametrus. o kas del naujos tai taip.is sroto sau ne viena jau imiau bet taip ir mano silke nevaziuoja.arba pavaziuoja kelias savaites ir tas pats.budavo tik nuo 4k rpm benzas pradeda veikti.matyt pramusdavo :) svarbiausia susiziurek vakumus visus.
o po panele yra laisvu apsuku rele kuria greiciausia vienam kolegai vale. ji valdo ta zirzenti daigta prie dangtelio galo.arba siuo atveju paciam variklio priekyje.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs vital1

• Žiūrėti profilį
Na duju tai nera. O kur liamda atjungt? Gal is desines variklio galvutes netoli nuo paskirstimo dangtelio tokia fishkute?

Siandien isvis kazkokia tai nesamone.. ryte uzsikuriau be problemu, nemazai pavazinejau, atvaziavau namo, susiruosiau i darba, sedu i masina, uzvedziau lig nieko itartino, pradedu vaziuot.. traukos nulis, i gaza beveik nereaguoja.. ant laisvos isvis iki 2k apsuku sunkiai pakila.. kazkaip tai davaziavau iki darbo. Dabar va vaziuot is darbo, vedziu.. uzsikuria ir iskarto gesta, i pedala isvis nulis emociju.. Kas jai darosi.. man jau kila noras i koki stulpa ivaziuot..
dabar pasiskaicius tavo zinute prisimeniau kad ir pas mane buvo panasus simtomai. Pas mane streikodavo kuro slegio reguliatorius jis prie krabo prisuktas degtuku dezutes didzio tai irgi uzsivedi gazo dodi ir toks jausmas kad 3 cilindrai dirba tipo 100 arkliu pabego o 36 liko. Ir nesvarbu saltas ar karstas variklis, tai uzsikuriu ir dodu prasisikt sport vaziavimu ir po poros km pradeda normalei veikt. Buvau ji nuemes ir is kitos puses ira varstelis zagluzke tai atsuki is ten vidui sesekampiu rakteliu buvau pasukes puse apsisukimo tai lig ir pradejo gerai veikt. Tikslei nepamenu bet kai atjungi ta reguliatoriaus fiske tai variklis dirba puse velnio. O liamda atrijungineja tap ten kur paskirstitojas ten ejna vienas laidas o fiske su 2 laidais tai jo pasiltinimas.

Neprisijungęs Dim4ik

• Žiūrėti profilį
Tai va vakarikstes bedos priezastis rasta.. kaip jus abudu ir minejot kaltas buvo kuro slegio reguliatorius, o jei tiksliau tai fishkute kuri buvo truputi atsokus.

Prie to pacio ir paeiksperimentavau..
 Su nauju dangteliu:
    1. Su liamda: trukciuoja, vaziuot neimanoma, kartais gesta
    2. Atjungus liamda: traukos atzvilgiu vaziuoja nezimiai bet geriau, trukciuoja kartais ir tik prie kokiu 3,5k apsuku
 Su senu dangteliu:
    1. Su liamda: vaziuoja netrukciuodama, vaziuot galima, bet trauka neispudinga
    2. Be liamdos: vaziuoja taip pat netrukciuodama, o trauka nezimiai bet geresne

Tai va vazineju kolkas su senu dangteliu ir nzn ar verta liamda daryt ar ne.

no one o tas ziziantis daigtas zizia del to kad jam jau ragas ateina? Tai gal del to jis ir buvo atjungtas? Jo atjungimas labai ka nors itakoja?

Beje noreciau paklaus ar kuro slegio reguliatoriu sunku patikrint? Ir kuro siurbli? Ar paprasta garizinis sugebetu?

P.S vidal1 o tu nieko nesumaisai del to kad 2 laidu tai pasiltinimas? Gal atvirksciai? :)

P.P.S Dekui kad padedat!

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
nea jis zirzia nes taip turi daryti.va kada nezirzia tai blogai.ji atjungia dujininkai nes dujas sureguliuoja rankiniu budu o tas desperatiskai bando atstatyti reikalaujamas apsukas apie 700rmp. o dujos turi dirbti ties 1000rpm.( nzn pas tave gal nera duju)
jo atjungimas itakoja laisvas apsukas. ji atjungus sukelus apsukas rankiniu budu tiek ir ant benzo galima vazineti. tik buna kad saltas variklis nedirbs ant laisvu bet siltas dirbs  ledas. ir ativirksciai. jis reikalingas panaikinti skirtuma tarp salto ir silto variklio darbo skirtumu
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs vital1

• Žiūrėti profilį
Na tikrai neko nesumaisiau su dvem laideleis cia liamdos pasiltintojas kai variklis dar saltas o fiske su venu laideliu cia jau eina i ECU jai gerai prisimenu i fiske atejna baltas  o po fiskes jau zalias na cia ziurint koks modelis 0000. Na as jau sakeu pas mane puse metu nevejke tas liamda tai valge kazkur ltru daugeu. Gal zek pas tave trumpina  laidai arba kai sake diagnostikoi nedaeina mase ir delto blogai vejkia. Liamdos mase cia jo korpusas tai gal ten aprudijo ir delto mase streiloja
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Kovo 14, 23:59:08 sukūrė vital1 »

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
na pas v8 kaip liambda neveikia tai valgo 20l daugiau kuro tik :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
labai būt įdomu, jei pramuštum info apie liambdą keturių laidų, tinkančią V8  (+) (+) (+)
jei ką, tai jau kažkur rašiau, kad amerikonai tokią ima nuo Ford F150. Mane(mumis) domina, ar aplamai
įmanoma tokią išknisti Lietuvoje.

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
labai būt įdomu, jei pramuštum info apie liambdą keturių laidų, tinkančią V8  (+) (+) (+)
jei ką, tai jau kažkur rašiau, kad amerikonai tokią ima nuo Ford F150. Mane(mumis) domina, ar aplamai
įmanoma tokią išknisti Lietuvoje.
na matai seip jei paziuretum tecdoc dauguma gamintoju duoda be fyskiu tiesiog pats zondas kaip zinome yra universalus ir prisitvirtina prie senos fyskes. o butent kokiu pagrindu tu nori keturiu laidu ?
seip gal tu galvoji apie liambda zonda 5 laidu. kitaip tariant "wide-band" ?
jei gali labiau papasakok apie  ta fordini del kokiu savybiu ji deda ?
nes seip 4 laidu. tai gaunasi du pliusai.(pakaitinimas) ir du signalai. pas mus tik vienam signalui yra iejimas. ir seip neteko motroniko su keturiu laidu fyske matyti. grubiai juo pradejo nuo 98 metu leisti. kur prasidejo dvieju zondu sistema vienoje puseje.