Citata iš: Lipdukas DDG-058 2008 Gegužės 15, 14:13:10 kur toki serviza radai? cia nesveikai daug sumokejai... man dirzeklio pakeitimas su detalem (itempeju ir guoliais bei generatoriaus ir dar vienu dirzeliu) kainavo apie 200 lt masiniukas audi B4 TDI o su kondicinierium lygiai tokiai paciai audinei apie 250 lt, na galim suapvalinti max 300 lt vienai masinai sutvarkyti dirzelius su darbu, as bent dirzelius keiciu kas 60000-80000 km. tik va tepalus buvau pramegojas pakeisti, pasikeiciau po 20000 km Na siaip jei ka,tai keiciant dirzeli B4 snukio ardyt nereikia,o A4 reikia isardyti visa snukeli kad galetum prieiti prie dirzo.Vat is cia ir kainu skirtumas...
kur toki serviza radai? cia nesveikai daug sumokejai... man dirzeklio pakeitimas su detalem (itempeju ir guoliais bei generatoriaus ir dar vienu dirzeliu) kainavo apie 200 lt masiniukas audi B4 TDI o su kondicinierium lygiai tokiai paciai audinei apie 250 lt, na galim suapvalinti max 300 lt vienai masinai sutvarkyti dirzelius su darbu, as bent dirzelius keiciu kas 60000-80000 km. tik va tepalus buvau pramegojas pakeisti, pasikeiciau po 20000 km
Pradėjo paulyys Kitos variklio skyriaus temos
Pradėjo Dilyssss Benzininiai varikliai
Pradėjo arturito Audi S/RS klasė