Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: pas mane audi a6 103 kw 96m salonas labai dreba  (Skaityta 3921 kartus)

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
aš benzininei dėdamas naujas po ~100 litų,berods Feb i ar kažkokią kitokią,bet ne original pabandymui buvau sau į tdi instaliavęs,tai dar labiau vibravo nei su susėdusiom originaliom,taigi tikrai laimės dalykas,kaži ar priimtų parduotuvė naujas,jei jas įdėjus ir likus vibracijai nuneštum atgal,kai ant jų jau aiškiai matytusi naudojimo žymės,aš tai vis laukiau momento kai reiks kam nors dėt tokias be laidų,tai tuo momentu ir pasikeičiau pabandymui,deja nepadėjo.

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
Manau is tikro priklauso nuo gamintojo. SWAG produkcija man pasirode minksta...

Neprisijungęs DTS

• Įrašai: 297
    • Žiūrėti profilį
taiva,o as dejausi ksazkokios isvis no name firmos,net neatsimenu pavadinimo ir sakau,ciki viskas,del to ir pirkau naujas nes kaina nauju mazesne buvo nei devetu :-]

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
taiva,o as dejausi ksazkokios isvis no name firmos,net neatsimenu pavadinimo ir sakau,ciki viskas,del to ir pirkau naujas nes kaina nauju mazesne buvo nei devetu :-]
o tai kiek kainavo

Neprisijungęs DTS

• Įrašai: 297
    • Žiūrėti profilį
o tai kiek kainavo
buvau rases auksciau,tiksliai nepamenu,bet kazkas apie 100 su gera nuolaida,ta ptasme as kai kur gaunu didmenine kaina.

Neprisijungęs mixxxis

• Įrašai: 91
    • Žiūrėti profilį
o tai kiek kainavo
buvau rases auksciau,tiksliai nepamenu,bet kazkas apie 100 su gera nuolaida,ta ptasme as kai kur gaunu didmenine kaina.

Tai gal galetai gaut dar ju  :)

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
nesusigundyk kokiom nors Febi ar panašiai,vibruos kaip vibravę,nes jos kietos,benzininės.
(!?)

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
 išsamus komentaras (y) :-]

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
pasikeiciau pagalves, pirkau devetas bet tokias kaip priklauso, su el. valdymu. vibracija kaip ranka nueme

Neprisijungęs mixxxis

• Įrašai: 91
    • Žiūrėti profilį
pasikeiciau pagalves, pirkau devetas bet tokias kaip priklauso, su el. valdymu. vibracija kaip ranka nueme

Kiek mokejai uz pagalves?

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
aš lapkritį už 2 vnt naudotų originalių palikau 160,-
ėmiau abi tos pačios pusės,bet skiriasi tik daviklio padėtis,tačiau tai netrugdo prijungti laidus

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį