Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: pas mane audi a6 103 kw 96m salonas labai dreba  (Skaityta 3943 kartus)

Neprisijungęs mixxxis

• Įrašai: 91
    • Žiūrėti profilį
pas mane audi a6 103 ke 96m labai kratosi wisa ant laiswu  o kaip  duodi  gazo  nekrato ar gali del pavaru dezes pagalviu taip kratyti baa  ziurejau tai itruke truputi

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
sukelk apsukas su vagcom,ir bus norma

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
siaip dezes pagalvems blogoms esant vibracija labai nepadideja. Sakyciau paziurek variklio pagalve kur prie kolektoriu.

Neprisijungęs mixxxis

• Žiūrėti profilį
tai kad pas mane jos ir taip sokineja  nuo 7,5 iki 8

Neprisijungęs mixxxis

• Žiūrėti profilį
kad lyg zejom geros pats wariklis nedreba  bet salone jauces  drebejimas tai joptwaimat

Neprisijungęs mixxxis

• Žiūrėti profilį
tai kaip manote kkas gali buti

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
susiek savo apsuku tema Variklio skyriuje ir gausi atsakyma siam klausimui.

Neprisijungęs mixxxis

• Žiūrėti profilį
kaip ta padaryt

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
pasmane irgi drebejo joptvaimat kaip tu sakai..
valytuvai sokinejo...ir per nugara net ejo drebulys :)  is apziuros pagalves atrode sveikos, bet deja... pakeitus viena pagalve puse drebulio dingo, tada pakeiciau kita ir wuolia vibracijos nerasta.... dejau is sroto bet rinkausi kad butu kuo sveikesne ir maziau susedus.. o tos isimtos irgi atrode neplyse bet susede

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
pas giminaiti minivene fiate irgi drebejo. pakeitem pagalves, dar labiau drebeti pradejo ant laisvu, kol 1 diena neiskrito greiciu deze bevaziuojant. laikes ant 1 is 3 varztu. kiausingalviai prancuzai/italai varikli ir deze pakabine, o ne padeje ant balkio, kaip vokieciai.

Neprisijungęs rolis72

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
Tema tai variklio skyriuje reikejo kurti,o situacija ir pas mane tokia buvo,tik nezinau ar ir pastave tas pats,bet pasitikrink purkstukus,nes jai kuris nedirba tai masina labai purtosi,pasidaryk issamia diagnostika ir bus aisku...

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
paeksperimentuok: kilstelk su domkratu variklį neatsukęs nieko,paskui nuleisk ir atsisėdęs užkurk,nebus vibracijos kol nepajudėsi iš vietos,čia kai pagalvės susėdę taip būna,ir jei pasitvirtins nesusigundyk kokiom nors Febi ar panašiai,vibruos kaip vibravę,nes jos kietos,benzininės.

Neprisijungęs mixxxis

• Žiūrėti profilį
nu pabandysiu atsikeles  padaryt kaip sakot. o diagnostika dare tipo viskas gerai

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
keisk pagalves ir viskas, tik dek su laidu

Neprisijungęs mixxxis

• Žiūrėti profilį
kokiu laidu

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
103 kv dyzeliui po pagalve is apacios laidukas yra melynas lyg as irgi ta pastebejau kai ieskojau pirkt bent pvz eolte klausiau tai sako su kokiu laiduku ka jis daro sildo ar ka geri konsultantai dirba prase vin kodo kad pasakyciau galu gale dave vizitine pasiskambink  sako atsinesk sena jo atsinesiu o kai netures vel galesiu det atgal sake neturi gali uzsakyt bet kataloge nerado pravijo  :E

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
ja ja elektrohidraulishe pagalvishe tenaishe. Junginejasi minkstumas ant laisvu, standumas ant >1100rpm. dejosi ne tik ant 103kw tdi.

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
jei tiesa cia tai jos kainuos gerai  :P parduotuvej kai uzsisauks 1000 tai nereikes nei laiduku nei nieko gales toliau purtet  :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
jei tiesa cia tai jos kainuos gerai  :P parduotuvej kai uzsisauks 1000 tai nereikes nei laiduku nei nieko gales toliau purtet  :)

Kodėl tiek? Centre 500lt su nuolaida.

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
dar variantas... det nuo automato devetas, na vistiek automatas maziau tamposi ir tiketina kad pagalves bus sveikesnes.. tik tiksliai nzn ar tinka, man srote pasake kad jos tokios pat, as paemiaunuo automato ir man netiko, bet atrodo kad ta pagalve buvo jauten kazkokia neoriginali.. na cia reiktu ziuret palygint.

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
būna jos skirtingos iš išvaizdos,dar laidų prijungimo vietos pasuktos kitaip,bet šiaip tinka ir laidai pasiekia,o kad automatas nesitampo tai nžn,pvz stovint ir laikant stabdį nuspaustą meti į D ar R pavarą tai motoras susikalatoja normaliai,nes važiuot nori,o tu jį laikai su stabdžiu...

Neprisijungęs mixxxis

• Žiūrėti profilį
nu aisku tad  o kiek ju ten dedasi tu pagalviu trys ane?

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs DTS

• Įrašai: 297
    • Žiūrėti profilį
pas mane ta pati liga buvo su vibracija ir taip pat jos atrode graziai ir su laidukais,tai devetu net negalvojau det,tai susidejau naujas be laidu ir sumokejau berods apie simta su gera nuolaida uz abi ir viskas kaip su ranka nuimta,smagu ir tylu viduje ir be jokiu laidu.

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
nzn kaip tau, matyt pasiseke, nes esu girdejes kad idejus belaido vibracija buna didele..