Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Padekit nuleke nuo priekinio shkiwo guma  (Skaityta 463 kartus)

Neprisijungęs sweeper

• Įrašai: 414
    • Žiūrėti profilį
Padekit nuleke nuo priekinio shkiwo guma
« Topic Start: 2008 Balandžio 06, 01:53:13 »
reik pagalbos :) jei galima skubios... nuplysho nuo priekinio wariklio laikiklio guminis antgalis.. gal kas toki laikikli turit ir gal zhinot kaip ji uzhmaut.. auto tai bulka 1.8 carbas  :-{ :-{ :-{ :-{ PADEKIT nes wisas wariklis dbr susiwertes  :[ priekis ishshokes i wirshu  :-{ :-{ :-{   jei ka nusishnekejau nekritikuokit zhinau kad jis shkiwas wadinasi nes kai kelem 2.2T motora uzh ten trosa rishom :) NEED HELP

Neprisijungęs sweeper

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1: 2008 Balandžio 06, 02:25:38 »
jei kas nesuprato ka ash chia prirashiau wa foto.. foto skolinta nes neradau kitur dekui elvis :)

Neprisijungęs sweeper

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2008 Balandžio 07, 21:11:16 »
jau sutaisyta... taisymas kainawo 210LT pas pazhystama.. wariklis buwo nukrites nuo priekinio laikiklio ir ishshokes nuo shonine pagalwes... :) nu wnz nebuwau mates kad taip gali kadanors iwykti... dragai yra blogis...  :-{ :-{ priwirinkit motora arba nedraginkit  :-] Bet vistiek BWM 318i ir Mazda 323F (nzn kox motoras) buwo mano aukos  (aa) (aa) mano bulka 1.8 carbas ir ash tuo didzhiuojuos  :s :s :s

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2008 Balandžio 07, 21:40:28 »
reik pagalbos :) jei galima skubios... nuplysho nuo priekinio wariklio laikiklio guminis antgalis.. gal kas toki laikikli turit ir gal zhinot kaip ji uzhmaut.. auto tai bulka 1.8 carbas  :-{ :-{ :-{ :-{ PADEKIT nes wisas wariklis dbr susiwertes  :[ priekis ishshokes i wirshu  :-{ :-{ :-{   jei ka nusishnekejau nekritikuokit zhinau kad jis shkiwas wadinasi nes kai kelem 2.2T motora uzh ten trosa rishom :) NEED HELP
o cia ne priekine variklio pagalve? man lyg kad tikrai ne skyvas

Neprisijungęs sweeper

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2008 Balandžio 07, 22:12:56 »
nesupratau ko klausi ant mano motoro bishki kitaip ten wiskas ejna ash ten ta foto imechiau tik del to kad parodyt kaip ta guma atrodo  :) pasirodo ir shonuose ne ant ausu ir ant normaliu grybo formos pagalwiu stowi motoras o ant gumu.. nu ple jei kada kai isimesiu i kluba susitixim meate tai uzhklausk paaishkinsiu kaip ten wiskas atrode  :-]