Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: padekit del 2.5tdi variklio.  (Skaityta 2499 kartus)

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
padekit del 2.5tdi variklio.
« Topic Start: 2008 Balandžio 07, 17:10:55 »
man reikai suzinoti i kokjias masinas dar jie ejo.ir noriu zinoti tai ar ta stabdziu vakumine pompa kur ant galvos stovi eidavo ir i tas kitas masinas su siais varikliais.niekaip negaliu rast tos pompos.o stabdziu isvis jau nebera.o vaziuot reikia.tai padeit kas zinos :s

Neprisijungęs rolis72

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1: 2008 Balandžio 07, 19:10:30 »
Siaip tai ejo i VOLVO S70,Draugas turi, o metai 97. :V

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 2273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2008 Balandžio 07, 19:12:09 »
o tau tikrai ta pompa? gal kokia pusle?

Neprisijungęs PLoHiSH

• Įrašai: 112
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2008 Balandžio 07, 22:39:32 »
man tai ciksi kartais variklis tai sako irgi kad ta pompa gali but , nieks turbut nera keites  :D

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2008 Balandžio 07, 22:41:23 »
as esu keites ta pompa

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2008 Balandžio 07, 22:46:09 »
ejo i volvo 850 5 cilindru apie 95m

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2008 Balandžio 08, 08:58:13 »
nu seip cia forume man sake kad pompa turetu buti.nes man pedalas uzsipopuoja lb staigei.pasidaro toks kietas.tai visis sako lyg vakumo nebutu.dar sendioen reiks paziureti ar tikrai vakumo nesudaro.nuemus slangiuka.paziuresiu ar traukia jis.ir man toks nutikimas buvo savaitgali.kad uzsikirto galinei stabdziai.bet taipir nesuprantu nuo ko.paskui rata nusiemes skyscio nuleidau ir atsileido jie.va tas man lb jau keista
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Balandžio 08, 09:01:49 sukūrė svolacius »

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2008 Balandžio 08, 22:16:12 »
o buvo kaltas tikria tas siurbliukas vakumo.dabar beliko dar nusiorinti stabdzius.nes lb jau toli tas piedalas spaudziasi.mynkstas gan.o stabdyt jau stabdo.ir nebeuzsipompuoja jie. (be) (be) (be) (be)

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2008 Balandžio 08, 22:29:39 »
o buvo kaltas tikria tas siurbliukas vakumo.dabar beliko dar nusiorinti stabdzius.nes lb jau toli tas piedalas spaudziasi.mynkstas gan.o stabdyt jau stabdo.ir nebeuzsipompuoja jie. (be) (be) (be) (be)
o ka ash tau sakiau?:)

Neprisijungęs PLoHiSH

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2008 Balandžio 09, 15:45:10 »
tai papasakok ka darei ka keitei kiek kainavo....

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2008 Balandžio 09, 20:10:26 »
o keiciau tai stabdziu vakumo siurbliuka.pirkau nenauja.deveta.kaip Aidosas sake tai buvo is volvo jis.is jo ir pirkau.sumokejau 150 lietuvisku.bet buvau ades rietave po ir pigiau.net gan pigiau.bet nepirkau kai siule nes dar nereikejo.ir gal kam reikia kokiu variklio daliu nuo 2,5tdi.a6.tik nzn kiek kilovatu.ir tos pompos nebera.o pasji kainos net lb lb mazos.

Neprisijungęs PLoHiSH

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2008 Balandžio 10, 21:49:38 »
tai gal nuo audi 2.3 matoro irgi tinka? o ta tarpine tarp variklio ir siurbliuko nekeitei?

Neprisijungęs bandiuga

• Įrašai: 87
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2008 Balandžio 10, 22:41:30 »
man irgi ta pati beda, klaksi labai jau garsiai ta pompele, matyt nusibaigineja.. Vienas pazystamas mechanikas sako mesk lauk ta pompa, grezk skyle i kolekturiu ir is ten pajunk ta vakuma.. tai dabar visaip suku galva ar gerai bus toks fintas..? :V  ar susidarys pakankamas vakumas..? na siaip uzvedus varikli ten vakumas susidaro, o paspaudus gaza tai netgi nemazas toks.. Ir kur ta skyle reiktu grezt, i pati kolektoriu ar gal geriau pries turbina? nagi patarkit kasnors ar isvis cia butu logiska mintis..? :)

Neprisijungęs Grazvydasm

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2008 Balandžio 10, 23:55:52 »
man irgi ta pati beda, klaksi labai jau garsiai ta pompele, matyt nusibaigineja.. Vienas pazystamas mechanikas sako mesk lauk ta pompa, grezk skyle i kolekturiu ir is ten pajunk ta vakuma.. tai dabar visaip suku galva ar gerai bus toks fintas..? :V  ar susidarys pakankamas vakumas..? na siaip uzvedus varikli ten vakumas susidaro, o paspaudus gaza tai netgi nemazas toks.. Ir kur ta skyle reiktu grezt, i pati kolektoriu ar gal geriau pries turbina? nagi patarkit kasnors ar isvis cia butu logiska mintis..? :)
Mano nuomone  cia tikrai nesamone   (!?) kad ta pompa neprudus kainuoja....  ;)

Neprisijungęs bandiuga

• Įrašai: 87
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2008 Balandžio 11, 07:04:41 »
Mano nuomone  cia tikrai nesamone   (!?) kad ta pompa neprudus kainuoja....  ;)
nenauja tai neprudus.. ir greiciausia  kad  bus perkama, tik vat kas jei tokia pat "gera" nusipirksi ir po poros sav. vel lupsi lauk.. :V o nauja tai beveik pruda kainuoja.. :D beja gal yra koks rem komplektas siaip pompai?

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2008 Balandžio 11, 09:28:19 »
na as nesu tikras, bet 2.5tdi juk stovi turbina, tai isiurbimo kolektoriuje manau vietoj vakumo spaudimas sioks toks, juk cia ne atmosferikas variklis...

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2008 Balandžio 11, 10:36:13 »
ne nekeiciau tos tarpines.bet reikai dar paziuret ar neleidzia tepalu pro ja mna.nes ten ta tarpine tikrai nekokia buvo.ir manau kad grest skyles yratikra nesamone.jei butu galimas toks fintas tai gamykla nedetu tu siurbliu.i dyzelius nesusidaro pakankamas vakumas.ir jei pajunktum taip gautusi kaskoks tai to vakumo isretejimas.bent jau taip girdejau as.

mindo

• Svečias
« Atsakymas #17: 2008 Balandžio 15, 16:09:37 »
Svx, sia problema turejau, man sutvarke Romas 869996500 Jis zaliakalnyje variklius tvarko. Numeris gana senas tvarkiausi pries kokius 3 metus, po jo darbo dar du metus vazinejau be problemu, po to masina pardaviau. Kaip ir tu srotuose niekur neradau, jis perdirbo is benzininio variklio paemes kazka panasaus, diedas padare ispudi,... nes viltis buvau prarades nebaikom. Jis man ir nustate gedima....

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2008 Balandžio 20, 17:06:25 »
nenoriu kurt naujos temos.tai rasau cia.rasiau ir vaziuokles skyriui.bet ten manesniekas nemato.ar bea neturi ka pasakyti. (z) pastebejau toki dalyka su tais savo stabdziais.letai ir tolygei spaudziant pedala stabdziai neveikia.bet iskart staigei ji paspaudus stabdziai suveikia.ir gerai satbdo.kas tai galetu buti??pagrindinis cilindras???seip jis pakeistas bet srotinis.o gal abs???bet lempukas nedega ir kai staigei stabdai abs veikia tvarkingai.ratai neciuozia.tai manau kad jis jau kaip ir atkrist turetu.gal kas dar kokiu minciu turite??padekit.nes jau atsibodo vazineti ir prakaituoti kai reikia stabdyti  įsiutęs

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2008 Balandžio 21, 08:16:17 »
nenoriu kurt naujos temos.tai rasau cia.rasiau ir vaziuokles skyriui.bet ten manesniekas nemato.ar bea neturi ka pasakyti. (z) pastebejau toki dalyka su tais savo stabdziais.letai ir tolygei spaudziant pedala stabdziai neveikia.bet iskart staigei ji paspaudus stabdziai suveikia.ir gerai satbdo.kas tai galetu buti??pagrindinis cilindras???seip jis pakeistas bet srotinis.o gal abs???bet lempukas nedega ir kai staigei stabdai abs veikia tvarkingai.ratai neciuozia.tai manau kad jis jau kaip ir atkrist turetu.gal kas dar kokiu minciu turite??padekit.nes jau atsibodo vazineti ir prakaituoti kai reikia stabdyti  įsiutęs
vakumas gal?

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2008 Balandžio 21, 10:07:17 »
gal ta pusle prie pagrindinio cilindriuko stabdziu?

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2008 Balandžio 21, 20:16:07 »
vakumas tai tikrai atkrenta.nes del jo nebuvimo kietas pedalas pasidaro.o del tos pusles prie vakumo tai ir manau kad ji nelabai kalta butu.nes piedalas minkstas.ta pusle tam ir reikalinga.kad minkstai jis spaudytusi.man labiausei itarima kelia pagrindinis cilindriukas.nes staigiau piedala paspaudus atsiranda tie stabdziai.galvoju gal koks vostuvelis nesudirba lietai ta piedala spaudziant ar dar kas.nebesuprantu kareikia bedaryti.viskas atrodo patikrinta.

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2008 Gegužės 05, 09:13:26 »
na nenorejau naujos temos kurt.
ar gali but pasislinkes degimo kampas del nudeveto pagrindinio dirzo ?
nes pastaruoju metu pradejo daug dumint pirda mano :)
tepalo nerija :) antifriza - 1 litra ipilu per 10000km :)

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2008 Gegužės 05, 09:24:33 »
jungi kompa ir matai degimo kampa;) o jei dirzas nudroztas tai gali buti ir pershokes

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2008 Gegužės 05, 10:39:07 »
jungi kompa ir matai degimo kampa;) o jei dirzas nudroztas tai gali buti ir pershokes
o galejo del to pradet siurbt saliarkos daugiau?