Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Nebezinau kas cia nutiko su apsukomis  (Skaityta 2913 kartus)

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
  • Įrašai: 1177
    • Žiūrėti profilį
Nebezinau kas cia nutiko su apsukomis
« Topic Start: 2008 Kovo 01, 21:28:50 »
Sveiki visi tad prasau visokiariopos pagalbos,....Tad nuo pradziu:Audi B4 2.3 10v. 98kw.
Pakeistos zvakes, laidai paskirstymo danktelis, bigonokas,...Siandien pasikeisciau liamda zonda viskas buvo gerai pradzioje pavaikiau masina ir prasidejo...Uzeina dirba ant laisvu uzeina nebedirba trukcioja ir nebevaziuoja(uzgesta pradedant vaziuoti)...Ir toks aizus kvapas kai nebedirba variklis toks kaip nesudeges bendzas bet slykstesnis....Toks jausmas lyktais zvakes uzpila, bet negali buti jei uzpiltu tai nebedirbtu,...paskui padirba pasikrato ir lyg pagauna ir viskas normaliai buna...ir taip kartojasi kai pavaziaves ant laisvu padirba ir tai kartais,...Pradejau galvoti gal ipurskima reikia pareguliuoti nes kaskada buvo reguliuota bet blogai nureguliavo man....Nes uzeina traukia, uzeina nebetraukia....Arba babina i pabaiga net nezinau nuo ko pradeti ziureti....

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1: 2008 Kovo 01, 21:45:48 »
pas teva silkei panasiai buvo cia ypurshkimo ligos  (+)

Tevukas

• Svečias
« Atsakymas #2: 2008 Kovo 02, 11:37:57 »
holo daviklis negali but? man panašiai buvo.

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2008 Kovo 02, 16:10:22 »
pas teva silkei panasiai buvo cia ypurshkimo ligos  (+)
Kaip ta liga istaisoma?

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2008 Kovo 02, 16:11:02 »
holo daviklis negali but? man panašiai buvo.
Kurioj jis vietoj sukasi tas daviklis...Ir tvarkant ipurskima matytu?Ir kiek tas daviklis kainuoja....
Pet palauk jei butu cholo daviklis tai lengvai kurusi saltas ir sukiai siltas o pas mane uziena viskas gerai uziena tik staiga ir viskas, dazniausiai tai buna kai sustoju prie sankrizos...
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Kovo 02, 16:12:55 sukūrė Residentas »

Tevukas

• Svečias
« Atsakymas #5: 2008 Kovo 03, 12:53:35 »
holo daviklis randas tramplioriuje. Man budavo irgi užeina trukčiot pradedavo, šaudyt arba išvis užgesdavo dirbant ant laisvų. Gero minuso negavo tai atsivedžiau tiesiogini nuo akumo, irgi keičiau begunoka, paskirstymo dangteli, babina. Bet gali but ir ipurskimas tau. sekmes

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2008 Kovo 03, 13:13:57 »
cia panasu i elektrines dalies gedima ne i mechanini, holo daviklis, pats kompas kur ipurskima valdo gali but, bet cia jau nedaznai taip buna kad kompas sugestu

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2008 Kovo 03, 13:30:54 »
cia panasu i elektrines dalies gedima ne i mechanini, holo daviklis, pats kompas kur ipurskima valdo gali but, bet cia jau nedaznai taip buna kad kompas sugestu
kaip kompas gali valdyti mechanini ipurskima?

pamegink laisvos eigos voztuva atsijungti ir dar paziurek ar visos slangeles ateinancios i gofra yra sandarios.

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2008 Kovo 03, 14:19:29 »
na mechaninis ipurskimas labai jau jautrus daigtas. Reikia ilgai ir sunkiai su juo zaisti.bandyti ivairius variantus.reikia pagauti ta momenta kaip pradeda masina nesveikuoti ir ziureti kas darosi kas privercia taip elgtis.spelioti galima iki begalybes ir kaltinti padangose orai.Tiesiog reikia imti ir tikrinti ieskoti ieskoti ieskoti...
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2008 Kovo 03, 21:19:28 »
Ipurskimas pas mane stovi mechaninis krabas stovi nuo kada audi 2.3 10v strovi kompiuterinis ipurskimas???

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
Manua pagavau kame kampas, man duslintuva virino ir nenueme klemo... pakeiciau laisvos apsukos reguliatoriu kita (deveta, turejau atliekama) pasidare dar blogiau neuzsivesdavo kol napaspausdavau gazo truputeli bet apsukos svariai laikesi grasiai ir negesdavo...Paskui atsiminiau kai vienas zmogus man sake jei keiti laisvu apsuku reguletoriu butina atjungti masina nuo akumo...Nu ka jus manot atjungiau palaikiau 20min. paskui ijungiau degima palaikiau apie 20sekundziu isiungiau ir vel ijungiau degima ir tik bruksssst ir ledas dirba kaip laikrodis :)

Tik va pastebejau kad sitas devetas apsuku reguliatorius meksta kartais sudurniuoti silpnai apsukos sokineja nedauk per viena padala ir tai kartais,...nu dabar si savaitgali bus skerdziamas matoras prie to paties viska pasikeisiu nuvesiu ipurskimo sureguliuoti, jei nepasitvarkis keisiu laisvu apsuku reguliatoriu i nauja ir bus gerai :),... nu kaip seksis pranesiu cia kokie pakitimai kame beda buvo ;)

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
o tu laisvu apsuku reguliatoriu su wd bandei isiplaut? nes buna sklende tiesiog stringa nuo nesvarumu...

Tevukas

• Svečias
nevisada padeda plovimas (-)

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
zinoma kad ne visada ale pabandyt uztrunka minimum resursu ir laiko

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
Ipurskimas pas mane stovi mechaninis krabas stovi nuo kada audi 2.3 10v strovi kompiuterinis ipurskimas???
o sorry, susimaisiau biskeli cia as ne apie ta pagalvojau

Tevukas

• Svečias
as bandziau plaut nepadėjo, nors vožtuvėlis vaikščiodavo apsukos vistiek durniuodavo.

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
as bandziau plaut nepadėjo, nors vožtuvėlis vaikščiodavo apsukos vistiek durniuodavo.
o pakeitus viskas issiprende ? keitei tik ji ar ir rele ?
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Tevukas

• Svečias
vazineju su atjungtu kolkas.

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
pala dar kaskokia rele dedasi?kita?Sudominai....?Nes pasireiske vel tie patys simtomai mano maisnai,...O jie pasireiksia kai pavaikau palieku 5-6 minutems ir sakes uzvedu viskas normaliai ijungiu pavara pradedu riedeti ir sakes apsukoms nukrenta iki dugno ir kvapa toki nemalonu skeidzia lyg bendzas nesudeges lyg kas net nezinau :( palaukiu pora minuciu ir viskas atsistato...Sakau gal dirzas persokineja?ar dar kas nes jau dirza pagrindini man butu senai laikas keisti :D

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
pala dar kaskokia rele dedasi?kita?Sudominai....?Nes pasireiske vel tie patys simtomai mano maisnai,...O jie pasireiksia kai pavaikau palieku 5-6 minutems ir sakes uzvedu viskas normaliai ijungiu pavara pradedu riedeti ir sakes apsukoms nukrenta iki dugno ir kvapa toki nemalonu skeidzia lyg bendzas nesudeges lyg kas net nezinau :( palaukiu pora minuciu ir viskas atsistato...Sakau gal dirzas persokineja?ar dar kas nes jau dirza pagrindini man butu senai laikas keisti :D

ooooooo...! del dirzo tai prasom atvaziuoti, greit bus viskas suderinta :D

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
del dirzo visas problemas ispresim.nelauk kol bus velu. sitie varikliai beje lanksto voztuvus seip...
o taip laisvu apsuku reguliatoriu valdo didele protinga rele. kuri manau pas tave turetu buti po vairu jeigu ten dar yra pas tave relynas. ji tikrai tokia didele ir issikiria is visu.buna kad ji isproteja ir prasideda nesamones.Daug pats vargau su ja.taikiau nuo kitu.bet reikiamo rezultato negavau.reikia rasti tiksliai tokia kokia priklauso.

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
tai kaip tavo nuomone jis atgal persoka? jei jau karta persoko tai ir viskas kol neatstatysi i vieta tai nieko nebus

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
tai kaip tavo nuomone jis atgal persoka? jei jau karta persoko tai ir viskas kol neatstatysi i vieta tai nieko nebus
Geras pastebejimas busiu nusisnekejas toje vietoje :D
nu ka varau as penktadieni i Serviziuka diagnostikos, servisiukas vadinasi Ziedas V.Kreves gatveje 112B

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
nu va pasitiki kazkokiais servisiukai o ne mumis audi liutais :D

Tevukas

• Svečias
parasyk kaip sekes servize ar sutvarkė ;)