Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Liambda zondas iš patirties  (Skaityta 3267 kartus)

Neprisijungęs FonZero

• Įrašai: 739
    • Žiūrėti profilį
Liambda zondas iš patirties
« Topic Start: 2008 Birželio 07, 01:02:20 »
Nesuprantu as taves-per kuri gala tu tarp 2 baltu laidu randi ir pasildyma ir zeme??? (!?)  ?!?
Jei nesupranti parasymo tai buk malonus peklausk pries keldamas triuksma-Pakartosiu specialiai tau-Juodas jungiamas su juodu (zondo signalinis),pilka su pilku(papildoma zeme),na o 2 baltus  nuo zondo(pasildymas) su betkuriais likusiais 2 BALTAIS  laidais i fiske! ff
jooo, kažkaip neaiškiai parašiai, o paskui aš dar neaiškiau supratau ir davėliau.......praleidau apie pliusą rašydamas pašildymą su žeme
turejo būt pašildymo pliusą su žeme....ta prasme, aš kažkodėl supratau, kad siūlai į vieną juos sujungti  :s :s  ff.
Ir dar aš užsigalvojau keitimą iš 3 laidų į 4 (apie savo reikalus).....ir gavosi makalynė.
O dabar kai aiškiai viską surašiai, tai ir aišku viskas  ;)
Tik dar paklausiu: keičiant iš 3 laidų į 4-rių tą pilką (papildomą žemę) būtinai reikia jungti ten kur ECU žemė prisabačinta, ar galima ir kur nors kitur ??
Na as nezinau ko cia visi staiga puole keistis liamdu is 3 laidu i keturis...Nes ne is taves vieno jau girdziu:)Siaip kalbejau su elektriku,tai sake kad veiks ir ta papildoma minusa tiesiai i variklio korpusa prisukus...Bet is esmes tuo ketvirtu laidu kazkaip pats ECU valdo ta minusa.Kam ir kodel nezinau...
O geriau pasakyk koks tolkas is tokio keitimo is 3 i 4 laidus?