150$ uz penkistik reikia isitikinti ar tikrai tokie,nes siuo metu esu labai toli nuo savo auto
gal kas pasakys ar tokie purkstukai dedasi i a90 2.3 ng motora,radau naujus ir labai pigiai
o tarkim nenori imt devetu komplekta, papigiai turetu but, ir nesakykit kad susivare visi bus
kiek zinau pas mane buvo va tokie antgaliai tai as specialiai susidejau kitokiais nes va sitei man griba rodidavo, dejau platesne galvute ciuciut kad geriau iskaidytu kura
Citata iš: Residentas 2008 Kovo 07, 08:00:55 kiek zinau pas mane buvo va tokie antgaliai tai as specialiai susidejau kitokiais nes va sitei man griba rodidavo, dejau platesne galvute ciuciut kad geriau iskaidytu kurakokia platesne galvute ? nebuna gal tiesiog apatinis sijonas nuimtas ir tiek ir atrodo platesne galvute. AS TAU SAKAU PURKSTUKU MECHANINIAM IPURSKIMAM SKIRTINGU NEBUNA (tik sriegis pagal metus skiriasi.)
Citata iš: no one 2008 Kovo 07, 08:29:23 Citata iš: Residentas 2008 Kovo 07, 08:00:55 kiek zinau pas mane buvo va tokie antgaliai tai as specialiai susidejau kitokiais nes va sitei man griba rodidavo, dejau platesne galvute ciuciut kad geriau iskaidytu kurakokia platesne galvute ? nebuna gal tiesiog apatinis sijonas nuimtas ir tiek ir atrodo platesne galvute. AS TAU SAKAU PURKSTUKU MECHANINIAM IPURSKIMAM SKIRTINGU NEBUNA (tik sriegis pagal metus skiriasi.)Deja skiriasi...as tau sakau....tokius turiu namie ju isvaizda panasi tik kur isidejau as jie ne blizgantis kaip sitie o toks vaizdsa kaip variniai ir tikrai platesnis galiukas....
Pradėjo rolis72 Temų archyvas
Pradėjo Ignas Benzininiai varikliai
Pradėjo sido Dyzeliniai varikliai