Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: kokie pozymiai kai pareina kuro siurblys?  (Skaityta 3979 kartus)

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
ta klaida del dozatoriaus gausi jei nusimuse kuro kiekio padavimas. Tai nera tesiogine siurblio gedimo diagnoze.

O vandens tikrai nemyli jie.

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
va mano ta elektrine dalis irgi parudijo bet sake nera beviltiska dar ji.tai plauna su kaskokiasi ultra violetiniais skysciasi ar kaskuom ten.ir laukia kol tokia masina atvaziuos ir des ant jos ta mano dali kad galetu patikrinti ja.

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
kaip ora pasalinti is sistemos reikia? vargstu jau antra diena ir kaip yra jo taip yra toi sistemoi.niekaip neina uzkurti masinos normaliai.

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Kazkur traukia matyt. Nes yprastai uztenka pagrezt starteriu 20s ir jau uzsipildo viskas

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 2273
    • Žiūrėti profilį
Kazkur traukia matyt. Nes yprastai uztenka pagrezt starteriu 20s ir jau uzsipildo viskas

jei taip sakai turbut dar neteko pavargt, as savajai tai zinau ka tai reiskia, ai bet pas jus ne c5 tai vargo daug neturetu but

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
matot gi siurblys buvo nuimtas uzpyliau as ji siektiek ir paskui visi slangiukai buvo tusti iki pat bako tai oro ten tikria akd daug.seip kai atsuki vamzdelius nuo forsunkiu matosi kad pareina tas kuras bet vistiek nesiveda man ji.ir dar matosi slangiukuose kad oro yra.ir jis intensyviai burbuliuoja labai.kad traukai ji tai viskao gali buti.bet seip esu atrodo visas slangutes praziurejes ir suvarzes visur kad netrauktu.nu bet vistiek taspats.

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
o tu is kokios bonkes paduok kura tiesiai i siurbliu. paziurek kas bus

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
o i kuria vieta parina ta spadavimas?
i siurbllio elektrine dali ar tn i kita visai siurblio puse? as niekaip neissiaiskinu kur padavimas skaitosi

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
na tai paziurek ant filtro kur isejimas is jo, turi rodikle buti (tikuiosi ten nepripainiota nieko) reiskia cia atejimas i siurbli. abratke irgi i bakeli paduok. jei viskas ciki, bent zinosi kad ne siurblys kaltas o sistemoj ora siurbia. aaaa dar, kur iseina abratke is siurblio. ji prisukta tokiu stuceriu ant 17. izsuk ji, ten rasi tame stuceryje filtriuka gelezini. paziurek ar neuzsikimses

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
matai siurblys buvo pas meistra.jis ji isvale sutvarke visak kaip kad ir turi buti.tai va man dabar uzdejus ji nelabai uzkurti eina.vakar buvau uzkures pakurinau gal kokia minute ir uzgeso.ir uzkurt nebeuzkuriau jau daugiau.uzvakar taip pat buvo viskas.kad siurblys blogas tai tas atkrenta jei meistras gerai padare savo darba.o tas meistras tai vien tik dyzeleis ir tik ipurskimu uzsiima.tai manua kad neprimale sudo.ir kas svarbiausia as esu isvykes tai ri tvarkausi taip ta masina past su kukliomis ziniomis. degimas tai geras turetu buti.nes pries nuimdams siurbli as viska susizymejau ir sustaciau atgal viska taip pat.tai manau cia tik oras bus kaltas.ir jo niekaip neina man isvaryti lauk

Neprisijungęs edgaruxxx

• Įrašai: 106
    • Žiūrėti profilį
matai siurblys buvo pas meistra.jis ji isvale sutvarke visak kaip kad ir turi buti.tai va man dabar uzdejus ji nelabai uzkurti eina.vakar buvau uzkures pakurinau gal kokia minute ir uzgeso.ir uzkurt nebeuzkuriau jau daugiau.uzvakar taip pat buvo viskas.kad siurblys blogas tai tas atkrenta jei meistras gerai padare savo darba.o tas meistras tai vien tik dyzeleis ir tik ipurskimu uzsiima.tai manua kad neprimale sudo.ir kas svarbiausia as esu isvykes tai ri tvarkausi taip ta masina past su kukliomis ziniomis. degimas tai geras turetu buti.nes pries nuimdams siurbli as viska susizymejau ir sustaciau atgal viska taip pat.tai manau cia tik oras bus kaltas.ir jo niekaip neina man isvaryti lauk

pabandyk uztempt jei mechanine deze,nors tai nera gerai,bet geriau nei deginsi starteri,ir sodinsi akuma.

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Ar nebus padavimas nureguliuotas, t.y. virsutine dalis uzdeta negerai.. reik ant kompo ir ziet. nes pagrezus 2min jau ir visiskas lavonas uzsikurtu.

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
koks padavimas nureguliuotas? dabar uzpompavau su kriausike visa sistema pilnai ri ziuresiu kas bus dabar.nes oro tai tikria kad daug buvo.

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
su virsutine dalim padavimas reguliuojasi. Jei per mazai tai stvers bet nesikurs, jei dar maziau tai net nesvers, deja jau nieko DIY nepadarysi. Jei per daug tai motoras nueis "vraznos"...

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
tai kuro norma cia skaitosi.ji dabar per didele ryskei nes uzkyla apsukos zveriskia.uzpompavus siurbli normaliai uzsivede visaks lb puikiai.tai dabar tik liko susirasti rakta tai el daliai atsukti ri tada bandyti susireguliuoti kuro norma.

Neprisijungęs Cut

• Įrašai: 245
    • Žiūrėti profilį
Ar nebus padavimas nureguliuotas, t.y. virsutine dalis uzdeta negerai.. reik ant kompo ir ziet. nes pagrezus 2min jau ir visiskas lavonas uzsikurtu.

nusisneki, buvau kazka iki pabaigos baka istustines tai ir akumas naujas nusedo, ir dar kokia 10 min droziau starteri kol prilupo kuro...

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
paimk plona prailginta galvute ant 7, uzkalk plaktuku ant tribriaunio ir atsuksi. Arba zvaigzde mamke T10 analogiskai. Aftermarket trikampiniai ilgai nelaiko :(. Pats naudoju 7 ar T10 galvutes :)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Liepos 18, 23:59:03 sukūrė acc »

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
kas cia do mamke?

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
TORX SZ-E10

• Banned!
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
griunskose yra trikampiniu, bet sakau, ilgai nelaiko...

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
man reik tik vienam kartui jo.as susireguliuoju apsukas ir  viskas.as isvis ne lt dabar tai cia jau radau ji tik reik laukt kol atsilaisvins jis ir tada imsiuosi darbo.