Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kokia vidutiniska variklio temperatura turetu buti?  (Skaityta 7499 kartus)

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
Kokia vidutiniska temperatura turetu buti? pas mane tai 95-100 mieste ar normalu tai? beto mirksi lempute kur su termometru, tai cia, kad vandens nera issipletimo bakelyje? nors jis pilnas, beto kiek pilt vandens i bakely, nes minimum parodyta zyme, o max taip ir nera, tai galima iki kakliuko pilt?
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Balandžio 08, 00:15:24 sukūrė owas »

marukass

• Svečias
Kokia vidutiniksai temperatura turetu buti?
« Atsakymas #1: 2007 Balandžio 08, 00:20:42 »
na pas mane A90 vidutiniskai eina temperatura jei greitkeli nuo 60 laikosi pastovi, mieste visaip buna jei kamsti sedi kyla ikia 90 ir auksciau, taciau ventiliatorius puikiai veikia.
su skysciu pas mane ir mirksejo ta lempute tai pripyliau pilna bakeli siandien..
 kiek vazinejaus lempute nebemirksejo ;)

Neprisijungęs owas

• Žiūrėti profilį
pas mane c3 2,2 tai kai uzkyla iki 100 tai isijungia ventiliatorius ir vel kokie 95

Neprisijungęs Artik

• Įrašai: 799
    • Žiūrėti profilį
Na kiek silkei atsimenu man irgi sokinedavo ta temperatura apie 95 laipsnius, dbr c4 taj 92 ir nemaziau nedaugiau :)

Neprisijungęs Alvis

• Įrašai: 224
    • Žiūrėti profilį
Kokia vidutiniska temperatura turetu buti? pas mane tai 95-100 mieste ar normalu tai? beto mirksi lempute kur su termometru, tai cia, kad vandens nera issipletimo bakelyje? nors jis pilnas, beto kiek pilt vandens i bakely, nes minimum parodyta zyme, o max taip ir nera, tai galima iki kakliuko pilt?
IKi kakliuko nepilk, nes kai užkais pradės bėgti laukan, pilk per vidurį tarp min ir kakliuko, svarbu kad būtų ne maziau kaip min padala. O temperatūra turi būti apie 90 laipsnių aukščiau nulio. (+)
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Balandžio 08, 11:14:43 sukūrė Alvis »

Neprisijungęs juniors

• Įrašai: 5199
    • Žiūrėti profilį
pas mane bulkyte 1.9 tai temperatura apie 90 visada, uzmiesty apie 60  ;)
Audi A4 B5 1,8T sedanas 110kw+    FOO232

#garaže  www.garaze.lt

Evaldas

• Svečias
pas mane bulkyte 1.9 tai temperatura apie 90 visada, uzmiesty apie 60  ;)

Tai ir tavajam termostatui ragas ;)

gydomukas

• Svečias
Pas mane ar mieste ar uzmiestyje stovi 88-90 kaip ibesta aisku visa tai igyvendinta pakeitus termostata :)

Eime

• Svečias
Pas mani mieste irgi iki 100 uzkla bet tik kai lb karsta lauke ir kamsti stovi... o siaip vazinejant nekl daugiau 90

Neprisijungęs AnKerys

• Įrašai: 847
    • Žiūrėti profilį

galiu pasakyt dacikas tau gatavs :) o ne termostats ar dar kas :) man buvo irgi lempute mirksejo ir temperatura iki 120 buvo uzkilus bet ten tebuvo tik vejai :) pasikeiciau dacika ir visks tvarkoj o visi sake kad tipo termostats ar dar kas ;)

AudiB4Avant

• Svečias
Temperatura turi laikytis visa lika vienoda. Nebent padrosi motora - tai kazkiek uzkilti gali ;) bet negazuojant nusileis iki normalios ribos. Benzininiams ji turi buti apie 90 laipsniu ir nesokineti :) Dyzeliui didesne rodos...

Neprisijungęs owas

• Žiūrėti profilį
termostatas buvo pakeistas, bet vistiek mirksi, irgi galvoju kad dacikas suda mala. bet temperatura tai nemeluoja, tai ar normali ta variklio temperatura?

Neprisijungęs arturcia

• Įrašai: 118
    • Žiūrėti profilį
na pas mane tai stabiliai 90 laikosi ir mieste, ir uzmiestyje

marinis

• Svečias
Temperatura turi laikytis visa lika vienoda. Nebent padrosi motora - tai kazkiek uzkilti gali ;) bet negazuojant nusileis iki normalios ribos. Benzininiams ji turi buti apie 90 laipsniu ir nesokineti :) Dyzeliui didesne rodos...

nedidesne dyzeliui tie patys 90 stovi pas mane ir greitkeli ir mieste na cia po termostato pakeitimo taip kam svyruoja ten iki 60 tai jau laikas temrosta pasikeisti  (+)

Liutazbn

• Svečias
Kokia vidutiniksai temperatura turetu buti?
« Atsakymas #14: 2007 Balandžio 17, 12:35:19 »
na pas mane A90 vidutiniskai eina temperatura jei greitkeli nuo 60 laikosi pastovi, mieste visaip buna jei kamsti sedi kyla ikia 90 ir auksciau, taciau ventiliatorius puikiai veikia.
su skysciu pas mane ir mirksejo ta lempute tai pripyliau pilna bakeli siandien..
 kiek vazinejaus lempute nebemirksejo ;)

pasikeisk termostata:) aš taip 4 metuz važinėjau, kai pasikeičiau maniau kad iš viso blogas, kai pradėjo valint apie 90 visa laika :) o temperatūra neturi viršyt 95 laipsniu kažkur, nes po to jau ventikai jungiasi.

Neprisijungęs redlabel

• Įrašai: 126
    • Žiūrėti profilį
patarkit kur pas B4 1,9 tdi stovi termostatas (!?)

marinis

• Svečias
po vairo stiprintuvo siurbliu slanga eina nuo radiatoriaus link variklio tai ten tas slanga atsisuka nuo variklio 2 varztais ir issima termostatas labai paprastai tik reikia nuimineti siurbli vairo stiprintuvo ten daugiau vargo

Neprisijungęs Tiews

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį

Vidutinishka temperatura priklauso nuo kiekvienos auto.. Faktas tik tas kad neturetu but daugiau 100  :P , Pashyldik geraj ant laisvu.. ir ziurek prie kokios temp. ventiliatorius suveikia, jei pirma uzvirs skyztis,zinosi kad ventiliatorius kaltas,jei suveikia.. sedi ir vaziuoji.

P.S. Neptie laikai ka VANDENI i aushinimo sistema piltumem  :D

Neprisijungęs av998

• Įrašai: 539
    • Žiūrėti profilį
ot velnais.. pasiskaiciau..tai ragas termostatui..???  :O
bo pas mane jei uzmiesty, tj 70 kazkur, o mieste 90+ per kamscius, bet pas manenera pr bamperio (zalias cupas :) ) tai smagiai saldo varikli..nejau irgi termostatas blogas   ff

osc

• Svečias
Offtopic, bet skystis esant didesniam slėgiui, verda prie auktštesnės temperatūros. Taip, kad vanduo variklio aušinimo sistemoj prie 100 laipsnių celsijaus tikrai nevirs.

Fizika ;)

Tevukas

• Svečias
antifryzas verda prie 110 jei neklystu.

Neprisijungęs av998

• Įrašai: 539
    • Žiūrėti profilį
nuo antifryzo priklauso... (h) :)

Neprisijungęs elvis

• Įrašai: 346
    • Žiūrėti profilį
Audi miesto rezimu temperatura normali nuo 90 iki 110 C,

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
pas mane nepakildavo nei cento dacikas, o dabar kai karsciai tai pakyla siek siek tiek ir buna kazkur mieste 70. ventiliatorius nesu girdejas kad veiktu. kas cia kaltas? antyfryzas siek tiek mazeja, gal saldo antifryzo pagalba ir minimalus jo nuostoliai ir yra?

flex

• Svečias
pas mane nepakildavo nei cento dacikas, o dabar kai karsciai tai pakyla siek siek tiek ir buna kazkur mieste 70. ventiliatorius nesu girdejas kad veiktu. kas cia kaltas? antyfryzas siek tiek mazeja, gal saldo antifryzo pagalba ir minimalus jo nuostoliai ir yra?

Pas tave termostatas parėjęs, jei nepakelia temperatūros iki 90 laipsnių...